Anel Hadzic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

tyler durden
Kontakt:

Re: Anel Hadzic

Post Postao/la tyler durden » 10 jun 2014, 09:36

admir1991 je napisao/la:Ne svidja mi se nikako njegova igra,on koda je zalutao u fudbal,bas ni u jednom segmentu igre nije jak.Znaci Besic je za njega svemirski brod u svemu,bolje da je Rahimic u timu,100 % bi imali više koristi od njega.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Realno.

Uz Avdiju najgori igrac nase repke.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 10 jun 2014, 09:52

Hadžić :facepalm:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 10 jun 2014, 10:26

Momak se nije najbolje snasao u reprezentaciji,nije ni prvi ni posljednji....ali na njega se svakako ozbiljno i ne racuna,tu je da popuni broj,i sigurno ce biti zakovan za klupu... momak je veliki patriota,i fino odgojen momak,a to kod ljudi treba cjeniti.Kvalitetom nazalost ne zasluzuje da nosi dres reprezentacije,ali kazem opet,karakteran je i fino odgojen momak i sigurno da svojom mirnocom i stavom ne ostavlja utisak pokvarenjaka,nego je svjestaj svojih mogucnosti i ne lebdi u visine.....u reprezentaciji svega 17-18 igraca su u konkurenciji za igranje na SP,ostali su tu svakako radi broja.....

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 10 jun 2014, 10:37

bosnas_ je napisao/la:Momak se nije najbolje snasao u reprezentaciji,nije ni prvi ni posljednji....ali na njega se svakako ozbiljno i ne racuna,tu je da popuni broj,i sigurno ce biti zakovan za klupu... momak je veliki patriota,i fino odgojen momak,a to kod ljudi treba cjeniti.Kvalitetom nazalost ne zasluzuje da nosi dres reprezentacije,ali kazem opet,karakteran je i fino odgojen momak i sigurno da svojom mirnocom i stavom ne ostavlja utisak pokvarenjaka,nego je svjestaj svojih mogucnosti i ne lebdi u visine.....u reprezentaciji svega 17-18 igraca su u konkurenciji za igranje na SP,ostali su tu svakako radi broja.....
da ne povjerujes :facepalm:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 10 jun 2014, 10:55

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 14 mar 2020, 17:17, ukupno mijenjano 1 put.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 10 jun 2014, 10:59

I ja stvarno ne mogu vjerovati sta nekada pojedini od nas pisu u nemogucnosti da odbrane notorne gluposti naseg selektora.
Cuj dobro odgojen momak i patriotski nastrojen, a cak i pozitivno gleda na svijet oko njega. Moze on i napisat novi bonton ali kao nogometas je nasa velika sramota na predstojecem sp.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 10 jun 2014, 12:34

Pa dobro opet ne moze se reci da nije imao konkurencije u smislu fino odgojenih i patriotskih igraca. Mislim da je bilo boljih i vecih potencijala medju odgojenim i patriotskim igracima. Mozda je Prcic mogao oduseviti ponasanjem i patriotizmom, ipak je bio standardni mladi reprezentativac. Mozda bi i igracki nesto pruzio :lol:

plavalokomotiva
Kontakt:

Post Postao/la plavalokomotiva » 10 jun 2014, 12:58

Iz postovanja prema momku i njegovoj profesiji necu govorit da je kloc i slicno, ali u najmanju ruku mogu reci da je on najveci visak u reprezentaciji. Funkcija koju obavlja na terenu mi je skroz nejasna. Papetu na dusu sto je zvao ovog momka koji je na osnovu 3 dodira s loptom dobio poziv za Brazil..
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 10 jun 2014, 14:13

On je dobio mjesto na osnovu izvjesnog Seada, nema to nikakve veze sa dodirima.

Sve da je dao dva autogola protiv Egipta, opet bi bio pozvan.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 10 jun 2014, 14:49

Ovo što ovaj momak igra je antifudbal. Avdija naspram njega ispada igračina.

Čuj defanzivni vezni, za svo ovo vrijeme nisam primjetio da je nekome ukrao ili presjekao loptu. Da ne pričam na koji način i zašto je upao u reprezentaciju. Sramota. :facepalm:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 10 jun 2014, 14:55

Vjerovatno najgori igrac od svih repki u Brazili. Mislim da Honduras i Alzir imaju bolji kadar na kraju klupe.

VFC89

Post Postao/la VFC89 » 10 jun 2014, 15:10

floyd je napisao/la:Vjerovatno najgori igrac od svih repki u Brazili. Mislim da Honduras i Alzir imaju bolji kadar na kraju klupe.
Malo se pregoni,mali nije kalibar za repku ali ovo je previse.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 10 jun 2014, 15:44

floyd je napisao/la:Vjerovatno najgori igrac od svih repki u Brazili. Mislim da Honduras i Alzir imaju bolji kadar na kraju klupe.
pretjera ga ti :thumbdown:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

komax
Kontakt:

Post Postao/la komax » 10 jun 2014, 16:13

Realno, Hadzic moze samo Tinu zahvaliti sto je u Brazilu, on je samo alibi za adzinu jabuku i to je sva prica.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 jun 2014, 16:25

Cak je i Tinky bolji od njega.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

havildika
Kontakt:

Post Postao/la havildika » 10 jun 2014, 17:06

Cartman je napisao/la:Cak je i Tinky bolji od njega.
Tinki je za njega Maradona, odavno veceg kloca ne vidjeh u reprezentaciji,osim Avdije naravno

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 10 jun 2014, 18:12

Kad smo ja I jos paar momaka ovdje jos prije 2 godine govorili da je mali zolotic xabi alonso za ovog lika pojedini su mislili da blefiramo... Eto vam sad dokaz... Jedan sanjin prcic, mario vrancic su izostali zbog ovog kloca ... Prosto nevjerovatno koliko su tino ,hadzic,avdija I ibricic beskorisni ...sram da te bude safete ,

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 10 jun 2014, 18:18

gruezi je napisao/la:Kad smo ja I jos paar momaka ovdje jos prije 2 godine govorili da je mali zolotic xabi alonso za ovog lika pojedini su mislili da blefiramo... Eto vam sad dokaz... Jedan sanjin prcic, mario vrancic su izostali zbog ovog kloca ... Prosto nevjerovatno koliko su tino ,hadzic,avdija I ibricic beskorisni ...sram da te bude safete ,
:stop: :stop: :stop:
za drugog i treceg se slazem
za prvog i cetvrtog je druga prica, posebno za prvog
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 10 jun 2014, 18:22

Mislio sam da je Tino najlosiji igrac , al nije. Nije ni on bas igrac neki al eto za ovog .. nemam rijeci
Momak je iako mozete pricati sta hocete sigurno medju 5 najgorih igraca na SP ako ne i najgori. Jer po mom momak nema apsolutno nikakvih kvaliteta . Samo moze trcati , to moze i dosta forumasa ovdje. Nista nema a da kazes da mu je to nesto dobro , npr. zadnji vezi ili oduzima lopte ili ih gura naprijed ili bilo sta ON APSOLUTNU NISTA NE UMIJE!!!

Avdija i Tino su igracine za njega , Avdija ima brzinu , Tino malo tehnike. tako da spada medju najlosijim igracima na SP!

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 10 jun 2014, 18:26

Buba00 je napisao/la:Mislio sam da je Tino najlosiji igrac , al nije. Nije ni on bas igrac neki al eto za ovog .. nemam rijeci
Momak je iako mozete pricati sta hocete sigurno medju 5 najgorih igraca na SP ako ne i najgori. Jer po mom momak nema apsolutno nikakvih kvaliteta . Samo moze trcati , to moze i dosta forumasa ovdje. Nista nema a da kazes da mu je to nesto dobro , npr. zadnji vezi ili oduzima lopte ili ih gura naprijed ili bilo sta ON APSOLUTNU NISTA NE UMIJE!!!

Avdija i Tino su igracine za njega , Avdija ima brzinu , Tino malo tehnike. tako da spada medju najlosijim igracima na SP!
Preporuka, neko je reko Safetu da je to vrlo dobar igrac, pa Safet da ga proba malo na SP-u.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: jasmin10, Zglavkar i 8 gostiju.