NBA 2K14
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: NBA 2K14
I kad vec spomenu roster, ima li neko da mi preporuci neki jednostavan?
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: NBA 2K14
Medsov ti je najbolji i jedini koji je updateovan do današnjeg dana 

Hvala 

@mourinho, znas li mozda?

jopaa7 je napisao/la:Igram my carrer, poceo sam igrati sve tekme, no kad stisnem na "next key game" odmah me izbaci iz igre![]()
Jel imao netko slicnih problema? Koristim onaj meds roster
- JoseMourinho
- Kontakt:
Vjeruj nemam pojima ja samo igram protiv buraza/jarana 1 na 1, ne igram nista ostalo 

Sad me izbacuje i kad idem na iducu tekmu 

Moze li mi neko dati link od tog meds rostera, nasao sam nekakve linkove ali se ne mogu snaci sta i kako trebam skinuti...
edit: evo uspio sam instalirati, nego me samo cudilo sto zauzima ovako malo.. Sada imam problem sa glavama nekih igraca, pretpostavljam da moram skinuti cyberface pack ili kako vec, gdje mogu to naci?
edit: evo uspio sam instalirati, nego me samo cudilo sto zauzima ovako malo.. Sada imam problem sa glavama nekih igraca, pretpostavljam da moram skinuti cyberface pack ili kako vec, gdje mogu to naci?
- JoseMourinho
- Kontakt:
http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=153&t=93479" onclick="window.open(this.href);return false;
Skini sve ove main directory files
Skini sve ove main directory files

A nisam znao da treba sve skinuti.. Hvala 

Jos samo jedno pitanje, posto sam fakat los sa NBA-om, kako da kupim igraca? Znaci ne trejd, nego dal' ga mogu dovesti ikako, posto sam ga nasao preko skauta?
Mozes dovoditi samo free agente, igrace kojima je istekao ugovor, u free agent periodu, prije početka nove sezone kad budes imao listu taskova među zadnjim je free agent period
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Aha, hvala drug
Ma igra mi se ovo bas nesto, cak sam i master ligu na pesu zanemario zbog ovoga, samo je fazon sto pratim nba bas odavno ali me nikad nisu zanimale ove stvari van terena, kao sto me zanima u fudbalu..
Odigrao sam dvije tekme, poceo sam sa Rocketsima..

I ja sam bas nedavno igrao sa Bullsima asocijaciju. Pazi da produzis ugovor s igračima kojim istekne
Pa jel ima ista gore nego igrati protiv jebnih Pelicansa. Haj Davis i nekako, to sto moje klade pod kosem svaku cetvrtinu uhvate po jedan skok, i to ok nema veze.
Ali Holiday - Gordon, znaci Kobe i Jordan su nula naspram ove dvojice, teror vrse na meni svaku utakmicu.
Jos Gordon igra odbranu ko prime Payton. Inace imam 24ppg na 50% suta.
Gordon me zadrzao na 17 poena uz 6/23.
Sto je najgore ne mozes ni preskociti tekmu, svaka **** utakmica protiv njih je key game.
Ali Holiday - Gordon, znaci Kobe i Jordan su nula naspram ove dvojice, teror vrse na meni svaku utakmicu.
Jos Gordon igra odbranu ko prime Payton. Inace imam 24ppg na 50% suta.
Gordon me zadrzao na 17 poena uz 6/23.

Sto je najgore ne mozes ni preskociti tekmu, svaka **** utakmica protiv njih je key game.

Igraš li ikako my career sa centrom?
Što me ne trejduju pijetlovi, ja podnio rekvest interesuje se taj klub za mene al' trejda nema 

Ako moze neko pomoc bio bih zahvalan ??
Instaliro sam NBA 14 al mi ne da napravit my player profile bez cd key-a a ne mogu da nadem na netu nigdje nikakvu stranicu sa tim "kljucevima"
Instaliro sam NBA 14 al mi ne da napravit my player profile bez cd key-a a ne mogu da nadem na netu nigdje nikakvu stranicu sa tim "kljucevima"

www.nkbratstvogracanica.com
Jel ima gdje kakav novi roster za ovu tekucu sezonu ?
Ne trebaju mi tereni i to, nego samo igraci i nek napise instalaciju jer mi nikad nije islo patchiranje NBA 2K
Ne trebaju mi tereni i to, nego samo igraci i nek napise instalaciju jer mi nikad nije islo patchiranje NBA 2K

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Pozz
Danas sam krenuo da igram NBA 2K14 pa bi mi je potrebna jedna inf
ovako krenuo sam igrati " THE ASSOCIATION " , pa me zanima kako tu produziti ugovor igracu .
Moze odg i na pp
Hvala unaprijed

ovako krenuo sam igrati " THE ASSOCIATION " , pa me zanima kako tu produziti ugovor igracu .
Moze odg i na pp
Hvala unaprijed

#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
- JoseMourinho
- Kontakt:
Ukucaj meds roster pa skidaj, skines 10 dijelova onih + app data i instalirajOtelo je napisao/la:Jel ima gdje kakav novi roster za ovu tekucu sezonu ?

Imaš tamo u GM-roster Pise contract extension pa nekima možeš, a nekima na kraju sezoneBassha je napisao/la:Pozz![]()
Moze odg i na pp
Hvala unaprijed

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.