Samo Blatter i FIFA mogu dodijeliti domacinstvo drzavi ciji gradjani nemaju apsolutno nikakav interes za fudbal, nemaju nikakvu infrastrukturu, reprezentativni fudbal na totalnoj margini, a fudbalske lige uopste ne postoje, a i kako bi imali kad im je temperatura ljeti oko 45 stepeni, ne moze se igrati po tome.
SP 2014 - Generalno
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: SP 2014 - Generalno
U pravu si @rio, Australija je izgubila od Katara. Ali ja sam siguran da sam negdje procitao da bi Engleska ili USA mogli upasti uz Australiju, ako se oduzme domacinstvo arapima.
Samo Blatter i FIFA mogu dodijeliti domacinstvo drzavi ciji gradjani nemaju apsolutno nikakav interes za fudbal, nemaju nikakvu infrastrukturu, reprezentativni fudbal na totalnoj margini, a fudbalske lige uopste ne postoje, a i kako bi imali kad im je temperatura ljeti oko 45 stepeni, ne moze se igrati po tome.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Do sada samo jedna utakmnica sa manje od 3 gola, a ta je isto trebala imati 3 gola.
Kakvo prvenstvo
Od ponizavanja Spanije do svrsavanja Kostarike po Urugvaju

Kakvo prvenstvo
Od ponizavanja Spanije do svrsavanja Kostarike po Urugvaju
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Donnie Darko
- Kontakt:
14 golova više nego na prošlom SP u prvih 6 utakmica 
gledaj ovog smrada
dozivotno zabranit SP
dozivotno zabranit SP
Italy completed 92.2% of passes vs England. Highest pass % by any team in a World Cup game since 1966.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ne može Engleska, Europa je domaćin 2018., morat će čekati do 2030.Puma je napisao/la:U pravu si @rio, Australija je izgubila od Katara. Ali ja sam siguran da sam negdje procitao da bi Engleska ili USA mogli upasti uz Australiju, ako se oduzme domacinstvo arapima.
Hayley <3
- Consigliere
- Kontakt:
Prvenstvo....

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Nakon prvog kola grupne faze SP 2010 je postignuto 25 golova, Nakon 7 utakmnica i 23min Honda je postigao 26 gol na SP 2014

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
samozeljo1987
- Kontakt:
Dosta atraktivno prvenstvo , sve utakmice osim Meksiko - Kamerun su išle preko 2.5 gola.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
8 utakmica - 28 golova = 3,5 gola po utakmici
nema jos remija, u odnosu na JAfriku 2010, neuporedivo bolji ambijent (nema onih Vuvuz... truba
)
nema jos remija, u odnosu na JAfriku 2010, neuporedivo bolji ambijent (nema onih Vuvuz... truba
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- Consigliere
- Kontakt:
Vec je palo vise golova nego za cijelo prvo kolo 2010.dr.van nostrand je napisao/la:8 utakmica - 28 golova = 3,5 gola po utakmici
nema jos remija, u odnosu na JAfriku 2010, neuporedivo bolji ambijent (nema onih Vuvuz... truba)
- Donnie Darko
- Kontakt:
Mutavi Kamerunci i Grci jedini nisu dali gol.
Dosad u svih 5 grupa po jedan preokret. Još čekamo na prvi remi.
Hans J. Watzke - jamac jakog BVB-a
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ruska je simpatična 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
jao solibre braco mila, moze u nju kakav crncic uci i odletiti u svemir 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Consigliere
- Kontakt:
37 golova do sada, 3.36 po mecu. Jos pet meceva ostalo do kraja prvog kruga i postoji realna sansa da se dodje do 50 golova u prvom krugu sto bi bilo... 
[youtube][/youtube]
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- IlPrincipe
- Kontakt:
-
Nerminovic
- Kontakt:
https://uk.eurosport.yahoo.com/blogs/th ... 17534.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Chinese fan dies after staying up to watch the World Cup
Chinese fan dies after staying up to watch the World Cup
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.