Zdrijeb Grupne Faze
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_,doci
Re: Zdrijeb Grupne Faze
U KOLIKO JE SATI IZVLACENJE, NABIJEM VAS! samo pisete gluposti. daj mi vrijeme

G BUSSA BUSS
Urugvaj, Bosna i Hercegovina, Kostarika i Grčka 
Moja pretpostavka:
Njemacka
BiH
Cile
Australia
Vidjet cemo da li cu sta pogoditi
Njemacka
BiH
Cile
Australia
Vidjet cemo da li cu sta pogoditi
- Consigliere
- Kontakt:
Prvo nabijemo i mi tebe, zar je toliko tesko pogledati na netu, na svakom portalu velikim slovima pise:Hase10 je napisao/la:U KOLIKO JE SATI IZVLACENJE, NABIJEM VAS! samo pisete gluposti. daj mi vrijeme![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
23:30
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ja nesto razmisljam da ce sudbina spojiti nas i Grke opet. Oni ili mi u specijalni pot te sreca u nesreci i za nas a i za njih realno da dobijemo jedni druge u toj situaciji. Urugvaj ne bi bio los kao nositelj, a Kostarika odlicna. U sustini u Grupi mi sa Grckom ili sa Belgijom da osvetimo komsije, i da danas Belgija iza 18 h po hrvatskim portalima postaje prosjecna reprezentacija.Sheyi je napisao/la:Urugvaj, Bosna i Hercegovina, Kostarika i Grčka
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
Daj ba ljudi sta vam je, sta se plasite, koga god dobijemo, mi idemo na vrh trona, jer mi imamo SAMPIONA!!!!!!! BOSNA osvaja svjetsko prvenstvo, ZIVI BILI PA VIDJELI!!!!!!!!!!
- moustapha
- Kontakt:
Sad mi je lakse.gringonjaOnajDrugi je napisao/la:Daj ba ljudi sta vam je, sta se plasite, koga god dobijemo, mi idemo na vrh trona, jer mi imamo SAMPIONA!!!!!!! BOSNA osvaja svjetsko prvenstvo, ZIVI BILI PA VIDJELI!!!!!!!!!!
#divovi
Samo da izbjegnemo taj zloglasni "pot" a onda sta bude, ali ne mozes ti udovoljit nasim ljudima jer ce opet naci razlog za krituku.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
1.Kolumbija
2.Ekvador
3.Južna Koreja
4.BiH
Najmanje dva protivnika pogadjam
2.Ekvador
3.Južna Koreja
4.BiH
Najmanje dva protivnika pogadjam
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
moustapha je napisao/la:Sad mi je lakse.gringonjaOnajDrugi je napisao/la:Daj ba ljudi sta vam je, sta se plasite, koga god dobijemo, mi idemo na vrh trona, jer mi imamo SAMPIONA!!!!!!! BOSNA osvaja svjetsko prvenstvo, ZIVI BILI PA VIDJELI!!!!!!!!!!
drago mi je prijatelju moj. slobodno budite opusteni, BOSNA IDE NA VRH TRONA!!!!! 100% momci!!!!!!
Zar nije u 23:00 ???Consigliere je napisao/la:Prvo nabijemo i mi tebe, zar je toliko tesko pogledati na netu, na svakom portalu velikim slovima pise:Hase10 je napisao/la:U KOLIKO JE SATI IZVLACENJE, NABIJEM VAS! samo pisete gluposti. daj mi vrijeme![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
23:30
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Re: Odg: Zdrijeb Grupne Faze
Kad ameri se mogu skupit i gledat draft na trgu mozemo i mi historijski dan skupa gledatPonos Torina je napisao/la:Samo u BIH![]()
![]()
![]()
Sent from my HTC One V using Tapatalk
- invincible1921
- Kontakt:
Zelja:
SIVCA
KOSTARIKA
ALZIR
BIH
Prognoza:
BRAZIL
GANA
KOREJA
BIH
p.s. ako odemo u 2 sesir jos jednom ti se sjetim sve familije platini
SIVCA
KOSTARIKA
ALZIR
BIH
Prognoza:
BRAZIL
GANA
KOREJA
BIH
p.s. ako odemo u 2 sesir jos jednom ti se sjetim sve familije platini
=\_1921_/=
Koji peh moras biti da ne odes u drugi sesir a zapadne te taj protivnik 
Brazil, BiH, Portugal, Mexico
Kod mene je atmosfera ko pred utakmice, ili ono iščekivanje ispita, ali ne zbog ispita nego čisto da vidim koja su pitanja i znam li ih, i čemu sve to.
"Sanjao sam izuzetno laku grupu, nikad bolji napad, nikad jaču klupu! Sanjao sam proći ćemo u finale, sanjao sam dobit ćemo na penale!"
" onclick="window.open(this.href);return false;
"Sanjao sam izuzetno laku grupu, nikad bolji napad, nikad jaču klupu! Sanjao sam proći ćemo u finale, sanjao sam dobit ćemo na penale!"
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- Goalgetter
- Kontakt:

Pot 4.
Kakvi 23:00h??normalaba je napisao/la:Zar nije u 23:00 ???Consigliere je napisao/la:Prvo nabijemo i mi tebe, zar je toliko tesko pogledati na netu, na svakom portalu velikim slovima pise:Hase10 je napisao/la:U KOLIKO JE SATI IZVLACENJE, NABIJEM VAS! samo pisete gluposti. daj mi vrijeme![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
23:30![]()
U 17:00h je izvlacenje grupa..
RIP CITY!
ma samo opušteno, nemam ama baš nikakvih želja...znam samo 100% da se nećemo izblamirati a protivnici su svi po sebi opsani, niko nije džaba došo do SP-aBaDa12 je napisao/la:Kod mene je atmosfera ko pred utakmice, ili ono iščekivanje ispita, ali ne zbog ispita nego čisto da vidim koja su pitanja i znam li ih, i čemu sve to.![]()
"Sanjao sam izuzetno laku grupu, nikad bolji napad, nikad jaču klupu! Sanjao sam proći ćemo u finale, sanjao sam dobit ćemo na penale!"![]()
znači može se desiti da ispadnemo u nekoj najlakšoj grupi a da napravimo probleme nekim velikanima u nekoj najtežoj opciji
boli me neka stvar kad bi dobili i Brazil i sve najteže...pa šta nek se priča o našoj BiH i našim Zmajevima
samo da nam svi igrači budu zdravi i spremni na ljeto pa da opet bude vako:
[youtube][/youtube]
Da nam uvijek ovako bude veselo, raspjevano i danas u izvlačenju grupa i aBd narednog ljeta u Brazilu...oj Safete, Sajo...
Undici stelle - ACM 1899
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Izvlacenje je u 23:30 a nasi pocinju prenos od 23:00hnormalaba je napisao/la:Zar nije u 23:00 ???Consigliere je napisao/la:Prvo nabijemo i mi tebe, zar je toliko tesko pogledati na netu, na svakom portalu velikim slovima pise:Hase10 je napisao/la:U KOLIKO JE SATI IZVLACENJE, NABIJEM VAS! samo pisete gluposti. daj mi vrijeme![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
23:30![]()
Belgija, Alzir, Koreja i mi, mi kao drugi zavrsili
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.