2014-15 NBA Off-Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2014-15 NBA Off-Season
A reci mi vidis li da je iko od njih blizu nekog kluba, ja koliko sam upratio jos niko nista i ne nagadja...
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kako se ne nagadja,a vec 2 dana skoro svi govore da ce Melo najvjerovatnije ostati u NYK,a za ove iz MIA se treba desiti malo cudo tj. da Riley nista ne uradi,pa da odu.Celikovac je napisao/la:A reci mi vidis li da je iko od njih blizu nekog kluba, ja koliko sam upratio jos niko nista i ne nagadja...
- Donnie Darko
- Kontakt:
A i ako odu glavni kandidati su Cleveland, Dallas, Phoenix i vjerovatno Houston. Ova prva tri su se sastala sa Jamesovim agentom, a uskoro ce se sastat i sa LeBronom lično.
A Melo ostaje u NYK 100%, nije glup da odbije onakvu ponudu.
A Melo ostaje u NYK 100%, nije glup da odbije onakvu ponudu.
Eo i Bucksi hoce Lina
Znaci skoro pa je sigurno da ide (kao sto se predpostavljalo).
Rijesi se Morey oba ugovora, za jednog je dobio pick za drugog ce vjerovatno dati, ali nea veze, nije proguto poison pill.
Nick Johnson maloprije:

" onclick="window.open(this.href);return false;

Bosh would prefer 4 year max over staying with Heat for less

Znaci skoro pa je sigurno da ide (kao sto se predpostavljalo).
Rijesi se Morey oba ugovora, za jednog je dobio pick za drugog ce vjerovatno dati, ali nea veze, nije proguto poison pill.
Nick Johnson maloprije:

" onclick="window.open(this.href);return false;

Bosh would prefer 4 year max over staying with Heat for less

- tuzlak1987
- Kontakt:
Sta tacno Bucksi nude za Lina, nadam se da nisu neki pickovi prve runde. Ostalo moze. 

Nista, dobit ce buduci pick prve rundetuzlak1987 je napisao/la:Sta tacno Bucksi nude za Lina, nadam se da nisu neki pickovi prve runde. Ostalo moze.
Isto je i sa Sixersima, samo Bucksi nisu sigurni da hoce uzet 15 miliona, Sixersi su spremni uzet Lina s ugovorom uz pick prve runde.
Rocketsi idu prema Boshu, Melo je izgleda otpo.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Prije da ce u 76erse, mi smo puni nekih losijih ugovora tipa Mayo, Ilyasova, amnestija Goodena, Pachulia pa i Sandersalemsa je napisao/la:Nista, dobit ce buduci pick prve rundetuzlak1987 je napisao/la:Sta tacno Bucksi nude za Lina, nadam se da nisu neki pickovi prve runde. Ostalo moze.
Isto je i sa Sixersima, samo Bucksi nisu sigurni da hoce uzet 15 miliona, Sixersi su spremni uzet Lina s ugovorom uz pick prve runde.
Rocketsi idu prema Boshu, Melo je izgleda otpo.
- IlCapitano
- Kontakt:
Adrian Wojnarowski @WojYahooNBA · 3h
Here's something that remains unchanged: Danny Ainge's relentless pursuit of creative ways to engage Minnesota on a Kevin Love deal.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
E da se hoće nešto konkretno desiti sa Heatom, Melom, Loveom, da čovjek konačno malo odahne. Ovako aktivno praćenje twittera, foruma sve ne bi li se neka misterija riješila. 

LUHG!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Čekaju svi LeBrona, bukvalno. A proći će još ihihi dok ovaj donese odlukuR.J.W.G. je napisao/la:E da se hoće nešto konkretno desiti sa Heatom, Melom, Loveom, da čovjek konačno malo odahne. Ovako aktivno praćenje twittera, foruma sve ne bi li se neka od misterija riješila.

- NeverGiveUp
- Kontakt:
+1R.J.W.G. je napisao/la:E da se hoće nešto konkretno desiti sa Heatom, Melom, Loveom, da čovjek konačno malo odahne. Ovako aktivno praćenje twittera, foruma sve ne bi li se neka misterija riješila.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sad sam pregledao snimak danasnje tekme izmedju PHI i ORL,pa da malo prokomentarisem rookie igrace i probam da dam neki sud(posto je neko pitao za Noela),s obzirom da je samo 1 tekma u pitanju.Noel u PHI izgleda malo jace nego kad je je bio na koledzu.Nekoliko finih poteza na postu je imao i vidi se da je radio na tome.Sut s poludistance je pokusavao,ali mehanika je jako losa i samim time je neprecizan.U odbrani,pokusava blokirati sve,sto znaci da ga covjek mora finitirati ili ce biti 'smecovan'.U odbrani pika je jako pokretljiv,ali je svaki put pokusavao ukrasti loptu napadacu sto je opet kocka kao i ono s blokiranjem.Nekad ce proci,ali u jakoj ligi poput NBA-a, vise nece.U ORL, Payton skoro da nista nije pokazao i ja nisam vidio zasto je taj decko bio lottery pick.Pokusava u odbrani,aktivan je,ima lijepu visinu,ali u napadu je nikakav.Mislim da nije napao obruc nijednom,suta nema,pasivan je,ne cini se nekim razigravacem itd.Gordon je atletski jak,kao sto se vec zna,nije mu losa kontrola lopte,ali mi se cini da je i on previse izvikan i da ce tu trebati dosta rada da on postane ono sto mu se predvidjalo.Sut ,'na oko' ,ne izgleda lose,ali nije mogao nista da pogodi,a ni sutevi nisu bili 'mekani', pa da covjek kaze samo je promasivao i imao los dan.Odbranu koja se navodila kao jedan od njegovih jacih aduta nisam nesto posebno vidio,iako je imao jednu lijepu blokadu sa strane pomoci.Toliko.
-
- Kontakt:
Znači biće nešto od Noela. 

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Izgleda dobro,ali ima tu jos puno,puno rada...Amar Dzeko je napisao/la:Znači biće nešto od Noela.
NEZALAGANJE je napisao/la:Ma nece u LAL nikakva velika riba,tako da bi 'rentanje' Boozera za jednu sezonu bilo vise nego dobro,a dobiti uz to i pik ili nekog mladog igraca,prakticno ni za sta,je vise nego dobro...
Your argument is invalid.NEZALAGANJE je napisao/la:Samo realno govorim druze.Najvece ribe u ovom FA-u su Melo,James i Bosh,a nesto ne vidim da su blizu prelaska u LAL.Celikovac je napisao/la:Cemu podcjenjivanje najjace NBA fransize?

Eto, tebi i ovdje sličnim koji pokušavaju da predstave najuspješniju i najbolju franšizu lige(naravno uz Boston) kao ruglo lige i rupetinu u koju niko neće. Ruku na srce, Lakersi su daleko od onoga što su nekad bili, al i pored toga pa mislim da nema mladog igrača ili zvijezde(koje mogu podnijeti svjetla LA) koji ne bi voljeli zaigrati u LAL-u, a mnogi to potvrde preko raznih intervjua i sličnog.
Da se vratim na Anthonya, i pored ovih dodatnih interesa Lakersa, ja mislim da on ostaje u New Yorku, i to je sigurno za njega najbolje.
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ja sam to pisao prije nego je Wojo javio ,a i dalje ne znaci nista...Sto se bzv palite?
Naravno da ne znaci, to sam i ja eto gore napisao, al svi jedva docekaju da hapalajsu na Lakerse...polako.
Da te volim duša zna, draga moja BiH
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nema se sta tu napadati,ali realan treba biti.Najveci FA zele ,ako vec mijenjaju sredinu,da dodju u klub u kojem imaju sansu da osvoje titulu.Vi nemate trenera,nemate igrace na rosteru i imate superzvijezdu u 36. koja uzima vise od 1/3 capa.Ovo zadnje nekad ranije bilo problem za vas,ali danas jeste,jer moras imati prostora za dovodjenje ozbiljnih igraca.Tek kad su oni vec tu,onda je za klub poput LAL lako prekoraciti SC i platiti luxury tax koristeci Bird prava.Vi i da dovedete Mela,to vam nista ne bi znacilo naredne 2 god(dok se ne 'skine' Kobe s SC-a),a do tada ce vec i Melo uci u godine gdje nece biti dominantan kao prije...E zato sam ja pisao sto sam pisao,a ne sto sam ljubomoran ili nesto sl. na LAL.kokuz je napisao/la:Naravno da ne znaci, to sam i ja eto gore napisao, al svi jedva docekaju da hapalajsu na Lakerse...polako.
ako i Isiah Thomas potpise za LA nek se udaraju nogom u guzicu i budu zadovoljni
nek mi napise neko jedan validan razlog zasto bi se Melo odlucio za LaLa Land osim one istrosene price kako je najveca fransiza u ligi, to ne pobjedjuje tekme
cinjenica je da su jako lijepo mogli poslovati ovog ljeta da ih legenda kluba nije zavalila sa svojim ugovorom
nek mi napise neko jedan validan razlog zasto bi se Melo odlucio za LaLa Land osim one istrosene price kako je najveca fransiza u ligi, to ne pobjedjuje tekme
cinjenica je da su jako lijepo mogli poslovati ovog ljeta da ih legenda kluba nije zavalila sa svojim ugovorom
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Hoće žena u LA. Očito je važnija njega karijera od Melovemiki_92 je napisao/la:ako i Isiah Thomas potpise za LA nek se udaraju nogom u guzicu i budu zadovoljni

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.