e u pm....THEC je napisao/la:koliko vidim bht prenosi Slovenija - FrancuskaDANTES je napisao/la:mislio sam da će biti dvije danas dvije sutra... ovako gledamo šta BHT izabere, tj hrvatsku i molimo se da u drugoj gledamo dance i špance....
hrvati će ovo riješiti u plitak potok stilu, francuzi isto... njemci bi mogli pasti, a derbi je španija-danska... tu će biti svašta(mada nemam pojma ko igra špancima, brani li sterbik)
SP Qatar 2015 - rukomet
Moderatori/ce: insider,ribery,rio_Ferdy88
Re: SP Qatar 2015 - rukomet
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
ali ga zaključajumoj uzor-S.G je napisao/la:Evo RTL prenosi Dance.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
ja danas vjerujem u pobjedu Qatara onolike premije koje im daju moraju izginuti na terenu da dobiju 
Mislim da danas prolaze Hrvati, Danci, Svabe, Francuzi. Nadam se da Qatar nece proci dalje jer mi se iskreno gade
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
meni se jedino gadi činjenica da nisam otišao u goražde ili pljevlja trenirao rukomet i danas se ko čovjek lijepo prodaoHeller je napisao/la:Mislim da danas prolaze Hrvati, Danci, Svabe, Francuzi. Nadam se da Qatar nece proci dalje jer mi se iskreno gade
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
DANTES je napisao/la:meni se jedino gadi činjenica da nisam otišao u goražde ili pljevlja trenirao rukomet i danas se ko čovjek lijepo prodaoHeller je napisao/la:Mislim da danas prolaze Hrvati, Danci, Svabe, Francuzi. Nadam se da Qatar nece proci dalje jer mi se iskreno gade
Hrvatska, Njemacka, Spanjolska i Francuska
To je neka moja prognoza, Hrvati po meni mogu lako do finala, Njemacka ima kvlitet kao i Poljska ali ne mislim da ce uspjeti nogirati Hrvatsku iz borbe za medalju. Za Dansku navijam inace u rukometu ali mislim da su za nijansu losiji nego prethodnih godina i da ce to presuditi u utakmici danas, naravno moguce je i da su cuvali snagu za ove meceve ali...
Francuzi idu dalje lagano.
BHT
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
nzm sto svi tako lako otpisuju Qatar...po meni igraju jako dobar ruomet, pa bili su u egalu i sa spancima...kako god ja tipujem na njih pogotovo jos zbog ovih astronomskih premija igracima i plus sto ce imati pomoc sudija 
BHT nastavlja u svom stilu, prenositi Francuska - Slovenija pored daleko zanimljivije i atraktivnije tekme: Danska - Španija.

armin je napisao/la:BHT nastavlja u svom stilu, prenositi Francuska - Slovenija pored daleko zanimljivije i atraktivnije tekme: Danska - Španija.![]()
![]()
![]()
oni su rekli i prije prvenstva da ce prenositi utakmice repki iz bise nam drzave
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Jugofilija, bolest najmilija.
Ozbiljna televizija ima barem dva kanala. Ali BHT nije ozbiljna televizija. Kod nas se umjesto o sportskom kanalu priča o kanalu na drugom jeziku. Propast.
Ozbiljna televizija ima barem dva kanala. Ali BHT nije ozbiljna televizija. Kod nas se umjesto o sportskom kanalu priča o kanalu na drugom jeziku. Propast.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Sada lagano gledati komsije, a onda se prebaciti na RTL http://www.rtvuzivo.com/rtl-zagreb/" onclick="window.open(this.href);return false;, dok cu Francuze pratiti tek od polufinala..
- Ed Woodward for Prime Minister !
kakve su premije Katranima ako uzmu Švabe?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
uz susjede vecerassarajlija je napisao/la:Hajmo susjedi do pobjede nad poljacima.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ukoliko se rukometaši Katara plasiraju u polufinale, svaki od njih će dobiti sportsko državljanstvo ove zemlje (državljanstvo Katara je gotovo nemoguće dobiti op.a), milion dolara u kešu, stan na vještačkom ostrvu Perl u Dohi, te po novog Maseratija.Kaunas je napisao/la:kakve su premije Katranima ako uzmu Švabe?
Don't believe the hype.
http://sportsport.ba/rukomet/dvojica-bo ... ama/151918" onclick="window.open(this.href);return false;Kaunas je napisao/la:kakve su premije Katranima ako uzmu Švabe?
- OnlyUnited
- Kontakt:
Tvrd mec. Poljaci imaju neke sanse, al' su im itekako potrebne odbrane sjajnog Szmala...
- Ed Woodward for Prime Minister !
- akisarajevo92
- Kontakt:
Zna li neko koji njemacki kanal prenosi Njemacka-Katar?
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 28 jan 2015, 16:53, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Katar Njemačka - 10:6 
15.10.2013.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.