Film - najbolji režiseri
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Film - najprecijenjeniji svih vremena
koliko ih prolazi u završnu anketu ?
Forrest Gump
Titanic
Pirates of the Caribbean
The Godfather
Matrix
Kill Bill
Terminator
Rocky
Star Trek
James Bond
Pljuvačina 3,2,1...

Titanic
Pirates of the Caribbean
The Godfather
Matrix
Kill Bill
Terminator
Rocky
Star Trek
James Bond
Pljuvačina 3,2,1...

- Consigliere
- Kontakt:
Re: Film - posebna tema, biramo najbolje
Dakle, film mora biti priznat na neki nacin: kritika, fanovi, kult, nagrade... da bi se uopste mogao nazvati precjenjenim. Ali, precjenjen ne znaci i los. Obojeni su mi extra filmovi, ali ne toliko koliko se smatra- dakle precjenjeni.
Consigliere je napisao/la:1. Forrest Gump
2. Shawshank Redemption
3. Slumdog Millionaire
4. Skyfall
5. Usual Suspect
6. Oldboy
7. Mean Streets
8. The Avengers
9. Casablanca
10. Titanic
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Re: Film -posebna tema:top 10 najprecjenjenijih (npr Fight C
eh, eh, eh... što to mrziš SF.. Star Trek je klasik i koji tačno Star Trek ima ih 12!!!Klare je napisao/la:Da rijec je o najprecijenjenijim, a precijenjen moze biti na vise nacina.tuzlak1987 je napisao/la:Rijec je o NAJPRECJENJENIJI.
U obzir se uzima samo prvih 10 koje sam nabrojao, ostalo je bonus, i svi ovi filmovi su za mene cisto dno i nikad ih vise ne mogu gledati,
ali sustina teme se gubi kada se glasa za filmove koji su vam dobri, zanimljivi, zabavni ali ne zasluzuju da budu, recimo na prvom mjestu svih vremena, ili da se porede sa originialnim filmom.
Treba se glasati za one koji jesu popularni i dobro s kritikama prosli, ali su vama bas uzasno losi, eto to bi trebala da bude zadaca ove teme.
A Terminatora metnuti, to je neoprostivi grijeh, a sto se Arnolda tice za tu ulogu je mogao komotno i Oskara ugrabiti,
i Arnold uopste nije los glumac, nije ni najbolji, ali ima prepoznatljivu karizmu, i to se da lako prepoznati.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
svađamo se oko gotovo svega, ali nekako svi se slažemo za Avatar.... eto pozitivne strane ove teme... bar jedna zajednička stvar..messilla je napisao/la:
Žestoka borba.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Neandertalac
- Kontakt:
Upravo suprotno, covjece koji Tarantina stavis na listu, i to u kompletu skoro.Greivis je napisao/la:Mislim da se Neandertalac precjenjuje.

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
I vjerovatno Avatar uzima dosta ce se ovdje raje sloziti na kraju za to
Mislim da je kojim slucajem American Sniper ranije izasao i da ga je dosta nas pogledalo bio ako ne vodeci onda u vrhu
EDIT:Donnie pogodio si sa anketom prvi put su bile neke male raspravice nista posebno a sad je pocelo da gori

Mislim da je kojim slucajem American Sniper ranije izasao i da ga je dosta nas pogledalo bio ako ne vodeci onda u vrhu
EDIT:Donnie pogodio si sa anketom prvi put su bile neke male raspravice nista posebno a sad je pocelo da gori

Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
- MartinScorsese
- Kontakt:
Evo upravo gledam american sniper, i morao sam da pauziram da skoknem do ove teme da vidim razvoj situacijePegi10 je napisao/la:I vjerovatno Avatar uzima dosta ce se ovdje raje sloziti na kraju za to
EDIT:Donnie pogodio si sa anketom prvi put su bile neke male raspravice nista posebno a sad je pocelo da gori![]()

Ja nisam naveo avatara jer je donnie cini mi se objasnio da ne stavljamo takve filmove, one koji su zakucali box office, sto je ok, jer su po meni svi marvel filmovi o superherojima u tom smislu precjenjeni

Pozdrav svima, odoh da nastavim Bredli Kupera, da vidim do kojeg nivoa ce mu se razviti ovaj PTSP. I da, i ovo je precjenjen film

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
zamišljam kako Doni sjedi u fotelji, gleda temu na monitoru svog kompa, crna košulja sa crnom mašnom, u desnoj je čaša viskija, lijevom češka debelog mačka koju mu prede u krilu. Sobu osvjetljava svjetlost monitora i vatra i kamina. Doni prinese čašu usnama popije jedna gutljaj, nastavi da čita temu, usne mu se izvijaju u sablasni smiješak samozadovoljstva, i čuje se smijeh od kojeg se ledi krv: "He, he, he, he!!"
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Brate samo mi reci kakav je Kuper jel izgleda kao kreten posto ne mogu njega zamisliti kao ozbiljnog borca jos pogotovo borca takve klaseMartinScorsese je napisao/la:Evo upravo gledam american sniper, i morao sam da pauziram da skoknem do ove teme da vidim razvoj situacijePegi10 je napisao/la:I vjerovatno Avatar uzima dosta ce se ovdje raje sloziti na kraju za to
EDIT:Donnie pogodio si sa anketom prvi put su bile neke male raspravice nista posebno a sad je pocelo da gori![]()
Ja nisam naveo avatara jer je donnie cini mi se objasnio da ne stavljamo takve filmove, one koji su zakucali box office, sto je ok, jer su po meni svi marvel filmovi o superherojima u tom smislu precjenjenisad ce me neko popljuvat, ili ce mi neandertalac reći da sam kreten
Pozdrav svima, odoh da nastavim Bredli Kupera, da vidim do kojeg nivoa ce mu se razviti ovaj PTSP. I da, i ovo je precjenjen film

Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
DANTES je napisao/la:zamišljam kako Doni sjedi u fotelji, gleda temu na monitoru svog kompa, crna košulja sa crnom mašnom, u desnoj je čaša viskija, lijevom češka debelog mačka koju mu prede u krilu. Sobu osvjetljava svjetlost monitora i vatra i kamina. Doni prinese čašu usnama popije jedna gutljaj, nastavi da čita temu, usne mu se izvijaju u sablasni smiješak samozadovoljstva, i čuje se smijeh od kojeg se ledi krv: "He, he, he, he!!"

- Neandertalac
- Kontakt:
MartinScorsese je napisao/la:Evo upravo gledam american sniper, i morao sam da pauziram da skoknem do ove teme da vidim razvoj situacijePegi10 je napisao/la:I vjerovatno Avatar uzima dosta ce se ovdje raje sloziti na kraju za to
Ja nisam naveo avatara jer je donnie cini mi se objasnio da ne stavljamo takve filmove, one koji su zakucali box office, sto je ok, jer su po meni svi marvel filmovi o superherojima u tom smislu precjenjenisad ce me neko popljuvat, ili ce mi neandertalac reći da sam kreten
Čuvajte se brbljivaca koji žrtvuju smisao radi praznih i gromkih reci. (Balzak)
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
SiamoNoi je napisao/la:DANTES je napisao/la:zamišljam kako Doni sjedi u fotelji, gleda temu na monitoru svog kompa, crna košulja sa crnom mašnom, u desnoj je čaša viskija, lijevom češka debelog mačka koju mu prede u krilu. Sobu osvjetljava svjetlost monitora i vatra i kamina. Doni prinese čašu usnama popije jedna gutljaj, nastavi da čita temu, usne mu se izvijaju u sablasni smiješak samozadovoljstva, i čuje se smijeh od kojeg se ledi krv: "He, he, he, he!!"

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- Donnie Darko
- Kontakt:
DANTES je napisao/la:zamišljam kako Doni sjedi u fotelji, gleda temu na monitoru svog kompa, crna košulja sa crnom mašnom, u desnoj je čaša viskija, lijevom češka debelog mačka koju mu prede u krilu. Sobu osvjetljava svjetlost monitora i vatra i kamina. Doni prinese čašu usnama popije jedna gutljaj, nastavi da čita temu, usne mu se izvijaju u sablasni smiješak samozadovoljstva, i čuje se smijeh od kojeg se ledi krv: "He, he, he, he!!"

- MartinScorsese
- Kontakt:
@Dantes

@neandertalac, salim se ja malo. Dobar si ti forumas

@neandertalac, salim se ja malo. Dobar si ti forumas

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jedna muškarac zamišlja drugoga, pomislit će ljudi svaštaDANTES je napisao/la:zamišljam kako Doni

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Taxi driver.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
The Big Lebowski
Fight Club
The Big Lebowski
Fight Club
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ti ko da radiš u Kuriru sve izvučeš iz konteksta...rio_Ferdy88 je napisao/la:Jedna muškarac zamišlja drugoga, pomislit će ljudi svaštaDANTES je napisao/la:zamišljam kako Doni
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Argo
Shawshank Redemption
Forrest Gump
Pulp Fiction
12 Years a Slave
Gravity
Silver Linings Playbook
Matrix
The Lord of the Rings: The Return of the King
Terminator 2: Judgment Day
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Trenutno korisnika/ca: alemsa, Quartararo i 7 gostiju.