FK Slavija

Pigi13
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la Pigi13 » 31 jul 2009, 13:35

kasnio sam na tekmu 15ak minuta pa nisam vidio prvi gol...kasnije sam cuo da neki ljudi pricaju da je mozda i ofsajd bio....je li to ono klasicno "sudija je*em li ti majku" ili je stvarno gol neregularan... :?:

nije jos nista izgubljeno...samo optimisticno u revans!! :D :D
Mario Yepes

kuki
Kontakt:

Post Postao/la kuki » 31 jul 2009, 13:40

Pigi13 je napisao/la:kasnio sam na tekmu 15ak minuta pa nisam vidio prvi gol...kasnije sam cuo da neki ljudi pricaju da je mozda i ofsajd bio....je li to ono klasicno "sudija je*em li ti majku" ili je stvarno gol neregularan... :?:

@pigi brate ne znam sta da ti kazem moje misljenje msm da nije bio ofsajd znas koliko ja volim Slaviju al ono realan sam...ljudi su bolji bili i pobjedili....a naravno nije nista gotovo.... :D

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 31 jul 2009, 14:06

A ja revnosnih moderatora :D Kad izbrišete neki post valjda bi red bio da se napiše zašto je izbrisan. I nije valjda došlo do toga da se više čovjek ne smije ni našaliti.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Pigi13
Kontakt:

Post Postao/la Pigi13 » 31 jul 2009, 14:12

kuki je napisao/la:
Pigi13 je napisao/la:kasnio sam na tekmu 15ak minuta pa nisam vidio prvi gol...kasnije sam cuo da neki ljudi pricaju da je mozda i ofsajd bio....je li to ono klasicno "sudija je*em li ti majku" ili je stvarno gol neregularan... :?:

@pigi brate ne znam sta da ti kazem moje misljenje msm da nije bio ofsajd znas koliko ja volim Slaviju al ono realan sam...ljudi su bolji bili i pobjedili....a naravno nije nista gotovo.... :D
volio bih da vidim snimak gola...pa da dam svoj strucni sud o tome... ;)

bili su bolji, ali uz losu igru nasih...ako se nasi malo trznu, po mom misljenju, mogu nadoknaditi deficit iz prve utakmice...
Mario Yepes

kuki
Kontakt:

Post Postao/la kuki » 31 jul 2009, 14:17

Pigi13 je napisao/la:
kuki je napisao/la:

volio bih da vidim snimak gola...pa da dam svoj strucni sud o tome... ;)

bili su bolji, ali uz losu igru nasih...ako se nasi malo trznu, po mom misljenju, mogu nadoknaditi deficit iz prve utakmice...
Ja se nadam , al testo da smo mi bolji od ovih ona #18 i #10 su **** pravo.....brzi su oni,tesko je igrati s njima....al optimizam jos vlada u meni ;)

Pigi13
Kontakt:

Post Postao/la Pigi13 » 31 jul 2009, 14:24

Košice : Slavija 0:3
Kutalija (27), Scepanovic (63), Radovanovic (89) ;)

ovog zadnjeg sam morao... :D :D
Mario Yepes

Sova
Kontakt:

Post Postao/la Sova » 31 jul 2009, 15:55

Kako mene puca adrenalin od sinoc, cekao sam tu utakmicu otkako smo prosli Alborg, maltene nimalo mi ne smeta rezultat da se ekstra osjecam.
Mislim da ce mi trebat jedno mjesec dana u banji da se smirim i da mi opet bude zanimljiva Premijer liga :) Famos i ostale nize lige necu pratit jedno pola godine 8-)
Inace, kad su se neki ko nesto sjebali na dijelu zapada gdje su bili Sokolovi, kaze ovaj jedan lik, sta serete, ko se nado da i dovde dodjemo, neka prica, zajebancija, i vidis svi skacu i skandiraju "I ko se nado ale i ko se nado le i ko se nado le" :D
I ko se nad'o ale...

Sova
Kontakt:

Post Postao/la Sova » 05 avg 2009, 13:06

U Košicama bez predaje
Datum: 04.08.2009 21:22
Autor: Vedran Radenović

Još nije sve izgubljeno i nećemo se predati, rekao je juče Zoran Erbez, trener Slavije, uoči polaska u Slovačku na revanš utakmicu trećeg pretkola Lige Evrope s Košicama.

Ekipa iz Istočnog Sarajeva u prvoj utakmici igranoj prošlog četvrtka na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase - Koševo" poražena je rezultatom 0:2. Svi se slažu da su šanse za prolazak u naredni krug takmičenja minimalne, ali u sutrašnjoj utakmici, s početkom u 17 sati, najavljuju borbenu i hrabru igru.

"Ne želimo reći da je već sada sve izgubljeno. Svjesni smo da imamo težak zadatak, da je dva gola zaostatka teško nadoknaditi, ali nema predaje. Sve dok sudija ne odsvira kraj u Košicama, mi ćemo igrati s maksimalnim zalaganjem. Neće biti lako, ali u fudbalu se iznenađenja dešavaju i možda upravo mi napravimo jedno. Pokazali smo protiv Olborga da možemo igrati dobro i nadam se da ćemo to uspjeti ponoviti u Slovačkoj. Ekipa na put kreće odmorna i osvježena, jer smo prvenstvenu utakmicu sa Širokim Brijegom odgodili. Imali smo dovoljno vremena da analiziramo naše greške, ali i slabosti Slovaka, što će nam u revanšu, nadam se, koristiti", rekao je Erbez.

Međutim, osvajači Kupa BiH bili bi zadovoljni i časnim oproštajem od ovosezonske evropske turneje.

"U prvoj utakmici ostavili smo loš utisak. Sad zbog navijača i svih ljubitelja fudbala u BiH imamo obavezu da pokažemo naše pravo lice. Košice jesu kvalitetan tim, u prvoj utakmici pokazale su se kao izuzetno ozbiljan rival, ali sam i dalje siguran da i mi možemo mnogo bolje od onoga što smo pokazali na 'Koševu'. Bez obzira na tešku situaciju u kojoj se nalazimo, trudićemo se da odigramo što bolje. Nećemo sebi dozvoliti opuštanje i unaprijed se pomiriti da je naš put na međunarodnoj sceni gotov. Ima još 90 minuta da se igra i tražićemo našu priliku da pokažemo koliko vrijedimo. Ipak, ako ovim susretom i završimo nastup na evropskoj sceni, onda želim da se moji momci oproste časnom i požrtvovanom igrom", dodao je Erbez.

Slavija iz Istočnog Sarajeva u drugom pretkolu Lige Evrope iz daljeg takmičenja je eliminisala favorizovani Olborg iz Danske. U prvom meču na gostovanju su remizirali (0:0), dok su na domaćem terenu slavili rezultatom 3:1 i tako ostvarili najveći uspjeh u istoriji kluba.

Utakmicu Košice - Slavija sudiće Rusi Stanislav Sukina, Oleg Celovalnikov i Viktor Kulagin.
I ko se nad'o ale...

Sova
Kontakt:

Post Postao/la Sova » 05 avg 2009, 20:24

' преноса " ", ' је & ? " у ?, па - се " у ' $ РС...
I ko se nad'o ale...

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 05 avg 2009, 20:34

Sova je napisao/la:' преноса " ", ' је & ? " у ?, па - се " у ' $ РС...
A drug ne mogu te upratit, mijenjas ta pisma non stop. Sad latinica pa cirilica, oteo si se kontroli :mrgreen:
Nije te valjda uhvatila trema pret utakmicu :lol:
Dragon Town

Sova
Kontakt:

Post Postao/la Sova » 05 avg 2009, 23:00

zmaj_Bosne je napisao/la:
A drug ne mogu te upratit, mijenjas ta pisma non stop. Sad latinica pa cirilica, oteo si se kontroli :mrgreen:
Takav sam ti ja, vjetar :D Kakva crna trema, sta je tu neizvjesno? ;)
I ko se nad'o ale...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 05 avg 2009, 23:18

Sova je napisao/la:
zmaj_Bosne je napisao/la:
Takav sam ti ja, vjetar :D Kakva crna trema, sta je tu neizvjesno? ;)

Pa Erbez kaže,ako zabijemo gol u prvom poluvremenu kasnije je sve moguće.Ko zna...
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Sova
Kontakt:

Post Postao/la Sova » 05 avg 2009, 23:31

alan_kardec je napisao/la: Pa Erbez kaže,ako zabijemo gol u prvom poluvremenu kasnije je sve moguće.Ko zna...
Ma salim se naravno, nista nije nemoguce, a slusao sam i ja Corsovica na dnevniku :)
I ko se nad'o ale...

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 06 avg 2009, 10:51

Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 avg 2009, 15:41

Izgleda da je otislo oko 50 navijaca na utakmicu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Ognjeslav
Kontakt:

Post Postao/la Ognjeslav » 06 avg 2009, 16:08

Po mojim saznanjima 20ak

ulaznica
Kontakt:

Post Postao/la ulaznica » 06 avg 2009, 17:02

2' min Kosice 1-0 Slavija :(

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 06 avg 2009, 17:04

cccc već gubite
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 avg 2009, 17:07

Slavija nastupa u sastavu:Lucic,Regoje,Stankovic,Arsenijevic,Benovic,Simic,Seslija,Scepanovic,Vuksanovic,Kutalia,Djermanovic

Na klupi su:Tomovic,Lackanovic,Stanic,Radovanovic,Njegus,Todorovic i Nikolic

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 avg 2009, 17:18

1:1 Dean Djermanovic 17 minuta.

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.