nije jos nista izgubljeno...samo optimisticno u revans!!

@pigi brate ne znam sta da ti kazem moje misljenje msm da nije bio ofsajd znas koliko ja volim Slaviju al ono realan sam...ljudi su bolji bili i pobjedili....a naravno nije nista gotovo....Pigi13 je napisao/la:kasnio sam na tekmu 15ak minuta pa nisam vidio prvi gol...kasnije sam cuo da neki ljudi pricaju da je mozda i ofsajd bio....je li to ono klasicno "sudija je*em li ti majku" ili je stvarno gol neregularan...![]()
nije jos nista izgubljeno...samo optimisticno u revans!!![]()
volio bih da vidim snimak gola...pa da dam svoj strucni sud o tome...kuki je napisao/la:@pigi brate ne znam sta da ti kazem moje misljenje msm da nije bio ofsajd znas koliko ja volim Slaviju al ono realan sam...ljudi su bolji bili i pobjedili....a naravno nije nista gotovo....Pigi13 je napisao/la:kasnio sam na tekmu 15ak minuta pa nisam vidio prvi gol...kasnije sam cuo da neki ljudi pricaju da je mozda i ofsajd bio....je li to ono klasicno "sudija je*em li ti majku" ili je stvarno gol neregularan...![]()
Ja se nadam , al testo da smo mi bolji od ovih ona #18 i #10 su **** pravo.....brzi su oni,tesko je igrati s njima....al optimizam jos vlada u meniPigi13 je napisao/la:volio bih da vidim snimak gola...pa da dam svoj strucni sud o tome...kuki je napisao/la:@pigi brate ne znam sta da ti kazem moje misljenje msm da nije bio ofsajd znas koliko ja volim Slaviju al ono realan sam...ljudi su bolji bili i pobjedili....a naravno nije nista gotovo....Pigi13 je napisao/la:kasnio sam na tekmu 15ak minuta pa nisam vidio prvi gol...kasnije sam cuo da neki ljudi pricaju da je mozda i ofsajd bio....je li to ono klasicno "sudija je*em li ti majku" ili je stvarno gol neregularan...![]()
![]()
bili su bolji, ali uz losu igru nasih...ako se nasi malo trznu, po mom misljenju, mogu nadoknaditi deficit iz prve utakmice...
A drug ne mogu te upratit, mijenjas ta pisma non stop. Sad latinica pa cirilica, oteo si se kontroliSova je napisao/la:' преноса " ", ' је & ? " у ?, па - се " у ' $ РС...
Takav sam ti ja, vjetarzmaj_Bosne je napisao/la:A drug ne mogu te upratit, mijenjas ta pisma non stop. Sad latinica pa cirilica, oteo si se kontroliSova je napisao/la:' преноса " ", ' је & ? " у ?, па - се " у ' $ РС...![]()
Nije te valjda uhvatila trema pret utakmicu
Sova je napisao/la:Takav sam ti ja, vjetarzmaj_Bosne je napisao/la:A drug ne mogu te upratit, mijenjas ta pisma non stop. Sad latinica pa cirilica, oteo si se kontroliSova je napisao/la:' преноса " ", ' је & ? " у ?, па - се " у ' $ РС...![]()
Nije te valjda uhvatila trema pret utakmicuKakva crna trema, sta je tu neizvjesno?
Ma salim se naravno, nista nije nemoguce, a slusao sam i ja Corsovica na dnevnikualan_kardec je napisao/la: Pa Erbez kaže,ako zabijemo gol u prvom poluvremenu kasnije je sve moguće.Ko zna...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.