FC Internazionale Milano - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

arminz
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano - Transferi

Post Postao/la arminz » 16 avg 2015, 14:25

Thorin je napisao/la:Ma samo da se dovede kvalitetna zamjena.. Fine su to pare ali ako nece otici na neke polovnjake... Zelim da vjerujem da imaju jasan cilj ko da bude Kovina zamjena, jer ako Guarin i Hernanes budu nasi oslonci.. Zavrsiti cemo gore nego proteklih sezona..

Prodas i Shaqirija i Kovacica u istom prelaznom roku... Kakva je to poruka timu?
Ma kakva kvalitetna zamjena. Iskesirat ce Perisica i Criscita(jer drugacije Wolfsburg i Zenit nece prodat) i dovest Leivu na posudbu. Prodavat startera pred kraj mercata, to mozemo samo mi :crazy: nabijem ih sve

Evo Di Marzio veli da su sinoc krenuli pregovori, prvo je nudjeno 25, pa 32 ali nasi traze 35 i vjerovatno ce Real ponudit toliko.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 16 avg 2015, 14:58

Los potez Intera je ovo pustanje Kovacica, mlad, velik potencijal, za iste pare za koje je doveden Kondogbia, a Kova je veci potencijal.
Ovo bi vas moglo kostati top 3.
Ostaje nam da vidimo da li ce Kovacic biti novi Pirlo ( mislim na transfer politiku Intera).

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 16 avg 2015, 15:01

Evo Di Marzio javlja da ove pare nece bit ulozene u nova pojacanja nego ce se platit dosadasnja :lol: ma to samo rokaj.

ovo ljeto Saqiri i Kovacic, iduce Kondogbia i Icardi :salut:

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 16 avg 2015, 15:04

Eh to mu ne vjerujem :) Jer je Thohir rekao da nemamo finansijskih problema, tako da je moguce da ce dio novca ici na pokrivanje transfera ali ce sigurno doci zamjena za Kovu..

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 16 avg 2015, 15:09

Pa doci ce zamjena, Lucas Leiva, idemo po to trece mjesto. :lol:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 16 avg 2015, 15:19

Prije neki dan Thohir je reko da necemo prodavat svoje najbolje igrace i da je odbio ponudu Milana za Kovacica. Tako da okaci macku o rep sta Thohir prica, ne vjerujem im vise nikom.

Nije mi jasno onda sta planiraju. Kakvim igracem da zamijene Kovacica? Hocel se dovodit neki talentovan mladic ko sto se doveo Kova kad je Coutinho prodan, il ce se ic na nekeg polovnjaka istih godina (onaj Duda se spominjo), il na starijeg levata( Leiva :crazy: )

U svakom slucaju potez ne valja k*rcu. Ako se desi prvi scenario sta smo onda postigli. Taman kad smo izgradili igraca prodajemo ga kako bi doveli opet nekog da ga mozemo prodat kroz koju godinu. Pa jbt sta smo mi to sad, Udinese :?: uredu je to, al nek jasno kazu da nam je to politika i da se ne nadamo nikakvim titulama. Ova druga dva scenarija su jos gora i to bi pokazalo da nemamo ama bas nikakvu filozofiju nego samo onako, nek se obrcu pare pa dokle doguramo. A necemo nista bolje nego dosadasnjih godina.

Jedino da se sad dovede igrac koji je bolji od Kovacica. Al od toga nema nista

SampiJuve
Kontakt:

Post Postao/la SampiJuve » 16 avg 2015, 15:35

Pa ljudi dragi ovoliko se nije za Zlatanom plakalo...Nek ide gdje mu je bolje i gdje mozda od njega postane igrac, kod nas nista nije pokazao.
Murillo=JJ

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 16 avg 2015, 15:40

alii prodaje maglu vlasnik auuuuu

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 16 avg 2015, 15:46

Hebo im Kondo (i Miranda) svima mater tamo u upravi. Umjesto da smo kupili Imbulu za 20 milja i zadržali Kovu i imali jak vezni red mi smo 40 izvalili za Kondu (i još 15 za starog Mirandu) i sad prodaju najvećeg klupskog dragulja da bi to nadoknadili. Skroz sam izgubio volju za praćenjem naredne sezone, postali smo prosječan klub
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 16 avg 2015, 15:51

Biscione je napisao/la:...postali smo prosječan klub
odavno smo mi prosjecan klub, problem je sto se nema nikakav plan da se vratimo dje smo bili

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 16 avg 2015, 16:12

Bas sinoc i danas ujutro razmišljam kako ovoj ekipi fali jos jedan plemenitiji veznjak tipa Kovacic i kako će bez jos jednog takvog i ove sezone biti teške muke s ovime što Mancini zeli isforsirat.Maloprije se spojim na net da nesto na brzinu pogledam i imao sam šta vidjet.Nista,to bi bilo to.Sretno svima koji i dalje misle pratit ovaj "projekt" bez ikakvog plana i smisla.Svoje vrijeme vise ne mislim trosit na nesto sto uvijek iznova i iznova radi protiv sebe obecavajuci nesto sasvim drugo jer mi to nema nikakvog smisla.Steta samo što Mateo ne prelazi u neki iole simpatičan klub ovako mu jedino mogu pozeljet sve najgore na timskom planu i gledanje u leđa Cholovim ratnicima i Barceloni.Do nekih boljih vremena...

Izbori :kafa:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 16 avg 2015, 16:18

SiamoNoi, uvijek si dobrodošao :cool:

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 16 avg 2015, 16:21

SiamoNoi je napisao/la:Svoje vrijeme vise ne mislim trosit na nesto sto uvijek iznova i iznova radi protiv sebe obecavajuci nesto sasvim drugo jer mi to nema nikakvog smisla.
To je to.

Ja cekam oficijelnu potvrdu pa da se odjavim. Imam jos malo nade da ce se ovo sjebat.

Ako nista radujem se slobodnom vremenu kojeg cu sad dobit :D
slika

SampiJuve
Kontakt:

Post Postao/la SampiJuve » 16 avg 2015, 17:37

De ba sta se glupirate, nije Kova Inter, prezivljavali smo i bez boljih. Slazem se da je ova politika boze sacuvaj, ali najbolje smo igrali kada se to najmanje ocekivalo. Ne zovu na Pazza Inter bez razloga.Mozda nas iznenade.

Neka vas ljudi, lakse je i ljepse pratiti utakmice s ekipom, bez obzira na rezultat.Uvijek mozete uhvatiti 5 minuta da iscitate i sarnete neku vijest i zanimljivost.Doci ce josh pojacanja, a bice i prodaje, nije josh nista gotovo.
Murillo=JJ

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 16 avg 2015, 17:51

Kova je zasluzio da igra na najvecoj sceni, ali ova cijena je skandalozna s obzirom koliko se danas placaju igraci, a Mateo je jedan od bisera koji bi se trebao zlatnim polugama placati.

Ako se ostvari ovaj transfer, definitivno je jasno kojim putem ide politika kluba i da jednostavno ne vrijedi trositi ni vrijeme niti bilo sta na ovo. I ono malo volje sto je ostalo vjerovatno ce ispuhati.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 16 avg 2015, 18:05

Nije Kova Inter al je prestavljo taj "novi mladi Inter" zajedno sa Icardijem i oni su se sad posrali na sve to sta su nam pricali od kad je doso Thohir. I sta ja sad trebam da i dalje pratim to sranje. Da mi Guarin i Hernanes i ostala kompanija kidaju zivce iz sedmice u sedmicu. Ma nema sanse, pogledat usput nekad koju utakmicu i dosta od mene.

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 16 avg 2015, 18:53

Ni meni se ovo više ne prati. Naravno da ću i dalje gledat sve utakmice ali neće to više biti sa istim žarom. Kova i Icardi su bili jedini igrači iz našeg tima kojim sam se ponosio (u razgovoru sa navijačima drugih timova), na Kovu sam gledao kao na budućeg kapitena i smradovi ga prodaše. Ne bi meni bilo krivo da je odmah na početku mercata Thohir rekao da smo u dugovima i da se moraju prodat zvijezde, razumio bih to ali oni se na početku mercata počeli razmetati parama (40 milja na prenapuhanog Kondu umjesto da za duplo manje kupe ili Imbulu ili Allana koji nisu ništa slabiji, pa onda čak 15 na starog Mirandu koji je još bio u zadnjoj godini ugovora...). Hebem im mater svima šta nam rade od kluba
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

suptilnirocker21
Kontakt:

Post Postao/la suptilnirocker21 » 16 avg 2015, 19:43

evo liverpool lafo se vratio u trku za kovacica. Ja ocekujem veceras da igra protiv grka ;) .

Skontat ce thohir da ne smije prodati. Vidi da svi prijete napustanjem od navijanja
https://apex.oracle.com/pls/apex/f?p=94720:1:::NO:::

https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 16 avg 2015, 19:47

Davide Santon, Marco Andreolli and Danilo D’Ambrosio will reportedly follow Mateo Kovacic out of inter
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 16 avg 2015, 20:13

Ja cu ovo jedino prihvatit ako do kraja prijelaznog roka dođe neki vrhunski igrac (Isco, F. Anderson) na poziciji trequartiste, ali 99% sam siguran da se to nece desit...
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.