Riad Bajić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Riad Bajić
Ovaj momak je zasluzio da bude pozvan prije Hodzica. Dok Hodzic grije klupu ovaj redovno igra.
- Medikament
- Kontakt:
Izvini Mehmede, ali nema smisla da je Hodzic po trenutnoj formi ispred Bajica. Iako generalno Hodzica vise cijenim, mora se gledat forma.
Odlicno sto je Hadziahmetovic standardan izgleda. Ogroman potencijal.
Odlicno sto je Hadziahmetovic standardan izgleda. Ogroman potencijal.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Ne vadi ga alpasinac.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Medikament
- Kontakt:
Pravi golgeterski golovi. To mi se svidja. Ako ga takvi krenu, moze bit pravo opasan. Od toga se pravi karijera kao centarfor.
sloboda72 je napisao/la:
I meni djeluje kao bolji igrac od Hodzica ne govorim samo zbog danasnja 2 gola...
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Trpaj, Manijace !
Kakav osjećaj i kakvo kretanje 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Aferim!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Ovaj Bosnaspor ima tri opaka Bosanca. Ne zna se koji je bolji. Mislim da je mali Hadziahmetovic cudo ali bogme i ova druga dvojica. Izgleda da Omerovic dobro prati PL BiH. Kakva kupovina, ovakva 3 igraca za sicu doveli.
Bajicu cestitke na golovima.
Bajicu cestitke na golovima.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Bravo, decko! 
Momčina me podsjeća na Ibiševića iz one njegove najbolje sezone u Hofenhajmu. Moje je mišljenje da će od naših mlađih napadača napraviti najbolju karijeru. Živi bili pa vidjeli.
Rekao sam ja jos prosle sezone da bi ovo mogla biti njegova sezona a ja ne sumnjam da će zabiti 15+ golova ove sezone
Bajic je fantastican fudbaler jos od vremena dok je u Zeljeznicaru bio, pokazao je vrhunsku klasu. Nije klasicni napadac, nego vise poluspic ili iza spiceva. Odlican pregled igre, predobro gradi loptu u nogama, i ima odlican pas za saigrace. Ne znam zasto Mesa govori da ima slicne napadace u reperezentaciji i da ne zeli iste da gomila. Bajic je dosta slican Barbarezu , a takvog u ekipi nemamo. Iskreno morao se naci ispred Hodzica koji nikako ne igra u Dinamu.
Nadam se da je ovo poslijednji spisak na kojem Bajic nije bio. Puno srece mu zelim, a pred njim je velika buducnost da bude zvijezda nase reprezentacije.
Nadam se da je ovo poslijednji spisak na kojem Bajic nije bio. Puno srece mu zelim, a pred njim je velika buducnost da bude zvijezda nase reprezentacije.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Bajic u timu drugog kola Turske lige.
Mesa misu u sta gledas sram te bilo.
Prepustio ga da igra u u21, jer pored Džeke, Vede i Djurica nema mjesto u A repki.Alipasino je napisao/la:Mesa misu u sta gledas sram te bilo.
Valjda nema Kamila Festica da ga opet zezne u u21.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Ovaj trener Konye nije dobar, frajer u prošlom kolu dadne dva gola prvaku Bešiktašu i sljedeću ga stavi na klupu 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Lavcina, rukometubih23, safun79, tuzlanskinacin, Viking4 i 53 gosta.