Saurman je napisao/la:JuveSissoko je napisao/la:ja to gledam ovako i znam da je to razlog, razlog sto je Juve primio 4 gola od Bayerna nije neka superiornost Bayerna u tom trenutku nego jednostavno cinjenica da je Juve igrao derbi sa Interom nekoliko dana ranije i znamo kako se tamo grize i sta se sve radi , koliko se igraca redovno povrijedi, isto se sad desilo sa Schalkeom, Inter je psihicki a sto je jos vaznije fizicki slomljen bio, pa mu jedan,Schalke koji je za tri klase slabiji da 5 golova, jednostavno je tako a mnogi nece da shvate,da je italijanskim klubovima dobit derbi protiv najljuceg prvaka SVE, mada iako ne racionalna odluka,bolje je igrati u LP i dobit vece pare, al srce je srce i ides da deres u derbiju iako kontas da ti se to moze obit o glavu za koji dan u LP i slicnim kupovima, ja cu ruku dat ako nije Palermu ili Napoliu veci praznik kad naguze Juve nego kad prodju jbenu grupu Europa Lige,al mnogi to ne shvataju pa dizu Schalke u nebesa,nidje veze
Znači umor je taj ključni faktor potopa Juventusa od Bayerna

...možda su iz UEFA-e trebali utakmicu između Intera i Schalkea zakazati u Junu jer su ovi igrali redovno kolo lige prije 2-3 dana

...
naravno da jeste, ne zna se ko je bio u goroj formi Juventus ili Bayern, Bayern je bio ocajan sa formom, Juve konacno nekog pobijedio , a to je Inter i izgubio tada dva igraca u dobroj formi,Chellinia i Sissoka, onda dosao raspad sistema, znam ja dobro kako je igrao Juve tada protiv Intera a kako protiv Bayerna, za ne prepoznat, Inter nadigran a protiv Bayerna izgubljenost na terenu, odmah ti je bilo jasno da nije u pitanju kvalitet nego psihicki i fizicki pad, a taj isti Inter je kasnije rasuo Bayerna ili Fiorentina, dakle kad oni mogu mogao je i Juve al ekipa je bila ne kosntantna jer nije imala kvalitete za stalnu dobru igru i tada je dosao Bayern, splet losih i nesretnih okolnosti, cak je Juve brzo i poveo, da nije Caceres napravio naivan penal, odmah nakon vodstva pruzajuci Bayernu priliku da dodje odmah sebi, ta utakmica bi isla u drugom smjeru, tad je Bordeaux bio krvnik i Juventusa i Bayerna a navedeni dvojac je odlucivao medjusobono ko je psihicki jaca ekipa a to je na kraju bio Bayern, kasnije se Robben vratio u Bayern i dodatno ga pojacao i zbog tog jednog jedinog igraca je otisao do finala, da njega nije bilo i Juventusa koji ce lako da grohne fizicki , ne bi Bayern vidio finala, naravno tu dodas i regal ofsajd protiv Fiorentine i golove Olica koje nikad u zivotu nije dao niti ce dati, dakle dosta okolonosti spretnih i sretnih na strani Bayerna, al niko nikad nije osvojio nista bez srece, ko je sretan ni ...

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.