Kakva lova?Citizen-X je napisao/la:lova je glavni motiv da se ne preda mec
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Igraj tenis smeće jedno, zašto uvijek praviš iste pizdarije kad te ne ide...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Može mu se.Virtu4l je napisao/la:Igraj tenis smeće jedno, zašto uvijek praviš iste pizdarije kad te ne ide...
Smećar, kako razbi Nadalov ritam ovim licemjernim tajm autom...Armaaa je napisao/la:Može mu se.Virtu4l je napisao/la:Igraj tenis smeće jedno, zašto uvijek praviš iste pizdarije kad te ne ide...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Citizen-X
- Kontakt:
ako uspije Rafu ovakav pobijedit onda stvarno ne znam kvota je jos uvijek iznad 2.Virtu4l je napisao/la:Igraj tenis smeće jedno, zašto uvijek praviš iste pizdarije kad te ne ide...
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Vratit će mu se to za nekih 40 minuta.Virtu4l je napisao/la:Smećar, kako razbi Nadalov ritam ovim licemjernim tajm autom...Armaaa je napisao/la:Može mu se.Virtu4l je napisao/la:Igraj tenis smeće jedno, zašto uvijek praviš iste pizdarije kad te ne ide...
Pukla mu žicaVirtu4l je napisao/la:Smećar, kako razbi Nadalov ritam ovim licemjernim tajm autom...Armaaa je napisao/la:Može mu se.Virtu4l je napisao/la:Igraj tenis smeće jedno, zašto uvijek praviš iste pizdarije kad te ne ide...

Pukla žica... ima Boga...Citizen-X je napisao/la:ako uspije Rafu ovakav pobijedit onda stvarno ne znam kvota je jos uvijek iznad 2.Virtu4l je napisao/la:Igraj tenis smeće jedno, zašto uvijek praviš iste pizdarije kad te ne ide...
Uzeo sam ga ja dok je koef bio 4,20...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Citizen-X
- Kontakt:
uzeo sam ga i ja na 5.00 imam dobitaka na obe strane ahahhahahahaVirtu4l je napisao/la:Pukla žica... ima Boga...Citizen-X je napisao/la:ako uspije Rafu ovakav pobijedit onda stvarno ne znam kvota je jos uvijek iznad 2.Virtu4l je napisao/la:Igraj tenis smeće jedno, zašto uvijek praviš iste pizdarije kad te ne ide...
Uzeo sam ga ja dok je koef bio 4,20...

[youtube][/youtube]
- Citizen-X
- Kontakt:
nema sta dobio je taman odmora koliko mu je trebalo....
- mexy_whites
- Kontakt:
Nevjerovatno. Klasično smeće.Citizen-X je napisao/la:nema sta dobio je taman odmora koliko mu je trebalo....
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nadala samo čudo može spasiti. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Glumi ili ne glumi?DANTES je napisao/la:Ala ste objektivni!
Nadal ne miksa dovoljno. Jbte, dobio je 80% poena u kojima je koristio slajs.
Nadljudskim naporima je došao do seta, nema pite da opet učini isto. Nole ga odera k'o zeca po istom receptu. 

Der Mann für die entscheidenden Tore.
Naravno, kad mu je razbio ritam, uzeo tačno onoliko odmora koliko mu je trebalo... rinaka od čovjeka...Hare_BvB je napisao/la:Nadal ne miksa dovoljno. Jbte, dobio je 80% poena u kojima je koristio slajs.Nadljudskim naporima je došao do seta, nema pite da opet učini isto. Nole ga odera k'o zeca po istom receptu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Starac Fočo je napisao/la:Sad ce No1e da ga samelje!!!

Svaka casst Nadalu, ali najbolji je pobjedio!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.