BiH - Irska (Baraž)

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

Realne sanse za plasman na EURO?

Irci su blizi plasmanu, bojim se da smo svoju sansu prokockali u Zenici
145
36%
Sve je i dalje otvoreno, sanse su 50-50
117
29%
Uz pravilnu taktiku i pristup smo i dalje favoriti i blizi plasmanu
139
35%

Ukupno glasova: 401

Shooter
Kontakt:

Re: BiH - Irska (Baraž)

Post Postao/la Shooter » 16 nov 2015, 10:21

Koje zicere smo fulili u Zenici?
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.

Safet Susic - Pape!

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 16 nov 2015, 10:28

Captain4 je napisao/la:
jasko_juve je napisao/la:----------Beg-------------
Ogi--Toni---Spaha---Zuka
-----Besa---Pjanke---
---------Medo------
Visca------------Lulic--
--------Dzeko---------

99% prvi sastav..
Hadzic umjesto Vranjesa.

:urnebes: :urnebes: germanija strikes again :clap: ... nego jeli se danas igra fudbal ili je to neki koncert u dublinu? Pa se trazi mjesto ovim parmaku iz graca.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 16 nov 2015, 10:28

Danas 2-0 za nas !!! dat cemo rani gol i oni ce jurisat da daju taj gol za izjednacenje i tako ce morat otvorit se
jedna kontrica i eto 2-0 !
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 16 nov 2015, 10:34

Jutros rijesena hemija, ajmo rijesiti i Irsku :mrgreen:
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 16 nov 2015, 10:34

X31987 je napisao/la:jedna od najdrazih pobjeda! :tokralju: :tokralju: :tokralju: :bih:

[youtube][/youtube]

edit: ovaj nam je kristic bas sretan bio gledam sam rumunija, grčka, bjelorusija, igore sutra nastavi niz ljubim te :tokralju: :tokralju:
Radovao sam se i tad ali i sad kad sam vidio golove. K'o da se sad igra opet ta utakmica. :mrgreen:

Ja ne mogu biti pesimista, ja sam se nadao da Damir može dobit Federera a da se nadam da možemo Irce. :mrgreen:
Nisam bio nervozan u petak a valjda danas znam posljednja šansa, to be or not to be, aman jarrabi :D

Danas ne psujemo ništa cijeli, danas smo fini, molimo se Bogu da prođemo. :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 16 nov 2015, 10:39

bosnas_ je napisao/la:Bez obzira sto BIH ima bolje igrace od Irske,mislim da su oni favoriti veceras.
Jasno je da mi ako odigramo kako znamo,mozemo pobjediti svaku reprezentaciju na svijetu,ali nekako mislim da mi ipak nismo dorasli vaznosti jedne ovakve utakmice.
Mi smo svoju sansu prokockali u Zenici, ipak tesko se vaditi u Dublinu pred 50.000 njihovih navijaca..
Mi smo u Parizu u prvom poluvremenu dokazali da se mozemo nositi sa ovakvim utakmicama. Pa i na kipru, gdje smo se uspjeli vratiti nakon zaostatka i preokrenuti. Sto se njih tice, oni nisu bili pod pritiskom protiv Njemacke. Niko se ne moze vaditi na Njemackoj. I da su tu utakmicu zjanili 0:5 niko ih nebi krivio. Mnogo je lakse igrati kada si autsajder, kada nemas sta izgubiti, nego mozes samo dobiti. Uz to im se poklopilo da se nijemci ispromasivaju, a oni uvale iz jednog jedinog suta u okvir gola. Oni su bili pod pritiskom protiv Poljaka, gdje ih je rezultat 2:2 vodio u Francusku. Poljaci su ih razbili u toj tekmi. Zabili su taj 1 gol nakon gluposti igraca Poljske, gdje ovaj nepotrebno pravi penal. Mi samo ako povedemo oni su gotovi.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Shooter
Kontakt:

Post Postao/la Shooter » 16 nov 2015, 10:40

Mesa Bazdarevic zagonetan. :mrgreen:

slika

slika
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.

Safet Susic - Pape!

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 16 nov 2015, 10:41

Danas puno toga zavisi od toga da li ce Besic biti spreman, ako nebude spreman protok lopte ce biti ogranicen ko balkon. Tad i mali pressing iraca dovodi u situaciju da "vezni" salje loptu nazad do odbrane koja deportuje loptu kao balon do Dzeka koji nema kome je spustiti ili lopta dodje do ibisevica od kojeg se odbije ko od betonski stub. Ako Besic bude spreman, on bi trebao biti taj koji cuva loptu i prenosi je zmljanom putranjom do Alibija/Babe ili Krila i onda smo dosta opasniji. Besic po meni u ovoj tekmi ima ogromnu ulogu i od njeg zavisi puno.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 16 nov 2015, 10:55

Irska mora pasti!

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 16 nov 2015, 11:00

Ko god je iz Tuzle a večeras bude pratio na otvorenom,za svaki slučaj da ga zamolim da ne baca petarde, prošli put mi je neko 4 pive doslovno raznio.
Večeras 1-2 lagano :D :bih:
Zadnja izmjena: HariTz, dana/u 16 nov 2015, 11:17, ukupno mijenjano 1 put.

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 16 nov 2015, 11:03

Ja sam optimsta ne iz razloga sto smo nesto posebno jaki nego zbog tog naseg Bosanskog inata.Mi se trznemo tek kad dobijemo samar,a pod euforijom se pogubimo ko Hatidza u Fisu :mrgreen:
Volio bih veceras vidjeti Besica i Kolasinca,pa ne mozes u rat bez 2 najveca ratnika :kafa:

EdoBa
Kontakt:

Post Postao/la EdoBa » 16 nov 2015, 11:07

Kao sto je neko rekao Pjana ce biti pravi....besic (radja) medunjanin ,salihovic (de rossi)

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 16 nov 2015, 11:13

Ja ipak najveće nade polažem u kapitena našeg. Opet će im večeras zabit' :bih:

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 16 nov 2015, 11:14

HariTz je napisao/la:Ja ipak najveće nade polažem u kapitena našeg. Opet će im večeras zabit' :bih:
Hoće aBd i to dva :bih:
"We need to suffer. And we need to fight."

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 16 nov 2015, 11:16

HariTz je napisao/la:Ko god je iz Tuzle a večeras bude pratio na otvorenom,za svako slučaj da ga zamolim da ne baca petarde, prošli put mi je neko 4 pive doslovno raznio.
Večeras 1-2 lagano :D :bih:
Zato najbolje gledati u kući tekmu , otac me svaki put izbaci :rol:

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 16 nov 2015, 11:18

Vidim ovdje dosta pesimističnih komentara tipa nemamo šanse...OK je biti oprezan,malo se i pribojavati..ali reći da nemamo šanse????..Dalje ,domaći teren i publika u današnjem fudbalu igraju neku ulogu ali zaista minimalnu,,mi jesmo zaista bolji u svim segmentima igre od Iraca,ima tu i volje,želje,htijenja,požrtvovanosti..samo malo se bolje taktički postaviti,u nekim segmentima malo više koncetracije(Višća i njegov završni pas)..i ako si bolji ,bolji si da na Mjesecu igraš.Naši igrači su valjda toliko psihički stabilni,pa svako kolo igraju pred 50 hiljda navijača..tako da jednostavno bi čisti kvalitet trebao doći do izražaja....uzimamo to večeras i p i č imo za France.,.
Zadnja izmjena: aqarius, dana/u 16 nov 2015, 11:20, ukupno mijenjano 1 put.

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 16 nov 2015, 11:19

aqarius je napisao/la:Vidim ovdje dosta pesimističnih komentara tipa nemamo šanse...OK je biti oprezan,malo se i pribojavati..ali reći da nemamo šanse????..Dalje ,domaći teren i publika u današnjem fudbalu igraju neku ulogu ali zaista minimalnu,,mi sjesmo zaista bolji u svim segmentima igre od Iraca,ima tu i volje,želje,htijenja,požrtvovanosti..samo malo se bolje taktički postaviti,u nekim segmentima malo više koncetracije(Višća i njegov završni pas)..i ako si bolji ,bolji si da na Mjesecu igraš.Naši igrači su valjda toliko psihički stabilni,pa svako kolo igraju pred 50 hiljda navijača..tako da jednostavno bi čisti kvalitet trebao doći do izražaja..
Razvalit ćemo ih :salut:

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 16 nov 2015, 11:21

Ma veceras cemo puno lakse igrati nego u Zenici..Ja bih samo Vedu ostavio na klupi a umjesto njega ubacio Medunjanina..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 16 nov 2015, 11:27

Shooter je napisao/la:Koje zicere smo fulili u Zenici?
Nek ti Senad Lulić kaže :rol:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 16 nov 2015, 11:31

Samo da uspjemo, ko god igrao ! :bih:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 12 gostiju.