Sve tacno napisanoBeduin je napisao/la: ↑19 avg 2021, 14:44Sarajevo je favorit jer nije toliko lose koliko se potencira, i dalje je tu dosta kvalitetnih i prekaljenih igraca. Uostalom, Sarajevo je uvijek favorit protiv ekipa poput Slobode i slicnih, ako izuzmemo onu sezonu kad je Sloboda i vrijedila necemu pa zauzela 2. mjesto na kraju.
Mi idemo igrati svoju igru, bez rezultatskog pritiska ponajvise jer smo osvojili vise nego ocekivanih 13 bodova u 5 kola. Pritisak je prebacen na Sarajevo, a Zizovic nije naivan i neiskusan da ne zna kako treba pripremiti igrace i spustiti ih na zemlju.
Vi ste bas dosta posla uradili u prvi 5 kola gdje su svi ocekivali da cete osvojiti max 9 od 15,vi ste osvojili 13/15 bodova
Nama sigurno nece biti lagano sskunde
Odbrana: Pidro-Trako-Kurdic-Sabanovic
I ispred njih junior od 18 godina i Djokanovic koji nije ni blizu kao prosle sezone
Ako protiv te odbrane ne zabijete bar 1 onda vam je napad totalno los

Bilo je price da cemo do utakmice registrovati igrace ali ocigledno nista od toga
Sloboda ce igrati bez pritiska i rezultatskog imperativa
Bod bi bio odlican za vas,a kada pogledamo sve okolnosti ni mi ne bi bili nezadovoljni
Po meni sanse su 50-50
Nadam se samo dobrom terenu,fer sudjenju,punom stadionu i ko bude bolji neka pobjedi