Ljudi,prije nego sto sam posao u grad apelovao sam da se zavrsi sa pricom o Lesinarima.Medjutim,evo sad sam se vratio i vidim da je tema otisla u vrazju mater, doslo je do prepucavanja,pa cak i do prijetnji....ovaj ratoborni Liquid koji prijeti,ce odmoriti 7 dana,nisam bio za to da ga se trajno izbaci......Zato odsad vise necu apelovati,vec cu jednostavno brisati svako pominjanje Lesinara. Kako ne kapirate da ljudi jednostavno ne zele da ih se pominje? Na stranu sto je moje misljenje da smo u 90% slucajeva afirmativno pisali o njima,postavljali fotografije,velicali atmosferu na utakmicama,hvalili se pred navijacima ostalih klubova da imamo najbolju navijacku grupu i ponosili se sa tim,poslije svake utakmice kacili klipove,Lesinari se sa tim mojim misljenjem ne slazu i to treba postovati....Priznajem,10-tak % postova nekih clanova je bilo na fonu da vodje imaju materijalnu korist i da manipulisu ostalima,ali ja licno nikad ni slovo protiv Lesinara nisam napisao a evo sa kojim komentarom me moderator izbacio sa foruma Lesinara (kolega mi je to prekopirao jer ja vise nemam pristup sajtu)...
? је " " &...
& ? ' ' " о " " & нас /...
ili
Хватај се оног ? $ " ? $ те $....
eto....a svi koji zelite mozete da kliknete na moj profil i idete na opciju "prikazi postove korisnika" i ako nadjete jedno slovo protiv Lesinara ja cu se pokriti po usima!Cak sam i brisao neke postove u kojima su neki nasi clanovi odavde (prepoznace se) pisali da je D...... stalno naduvan ili da M....... samara maloljetnike i slicne stvari gdje su pojedinci iz grupe poimenicno prozivani za krivicna djela,istog sekunda sam uklanjao takve stvari....
Znaci,ljudi jednostavno ovaj sajt smatraju "balijskim",smatraju da ih se ovde pljuje i ne zele da ih se pominje ni u kakvom kontekstu,ni dobrom ni losem,zato,posto se rijetko ovako u zivotu pojavljuju WIN-WIN kombinacije,odsad nemojte vise da pominjete aktivnosti Lesinara.Oni ce biti sretni jer ih se ne kritikuje ili kako kazu,pljuje, a mi cemo se prestati svadjati ovdje i pisacemo o pripremnim utakmicama,prvenstvenim,igracima,taktici,upravi,licenci,stadionu,i svi ce biti zadovoljni.
Sa zeljom da ovo veceras bude zadnja svadja ove vrste,obecavam da cu svaki post koji bude pominjao Lesinare, smatrati off topicom i brisati. Znaci,samo Borac.....
Ajd sad,laku noc svima i Lesinarima i simpatizerima,sa svadjom je gotovo,bar dok sam ja moderator.....