FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Borčevac
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Borčevac » 07 feb 2010, 00:03

& ? je napisao/la:upravu si ti druže moj nemam ja sa tobom problema nego sa nekim drugim facama po gradu kontaš me? ;)
pa nemoj te se svadjati onda na temi borca svadjajte se negdje drugdje[/quote]

Dobro druze necemo nije ljepo upravu si. Dobro ti nama dosao, posto vidim da si novi.

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 07 feb 2010, 00:12

subzero81 je napisao/la:
ako neko ima nesto protiv navijaca nek' dodje u prostorije,nek kaze sta mu smeta sta predlaze..lako je biti u toploj kuci, za kompom...pijes caj...slusas radio...i poslije pametujes o grupi,navijacim i stavovima... ovo treba-ovo ne...idite sa grupom...dodjite na bar na domace tekme da navijamo... daj te malo guzice...pokisnite koji put,izgubite koji vikend po gostovanjima...pa onda dodjite i kazite,ne ovako..ne nako...
Druze ja idem na utakmice od 2000godine i bio sam na 99%utakmica sto i ligi bih sto u ligi rs sto po kojekakvim kupovima. Tako da ja svoju guzicu pomjeram. Protiv lesinara nemam nista protiv, naprotiv smatram ih jako bitnim dijelom kluba. To sto se meni ne svidja kako pojedinci vode navijace, sto se pjevaju uspavanke, to je moja stvar. Ali ne mozes da mi kazes da na sajtu lesinara ne vlada jednoumlje. E upravo zbog toga je i napisam moj prethodni post. Cisto da bude jasno.
Svaka cast druze odlicno napisano i slazem se u potpunosti niko nema nista protiv navijaca i niko ih nekritikuje i ne osudjuje za to sta rade i kako rade ja nikad nisam ulazio u njihove unutrasnje poslove i neka razmisljanja vezana za grupu jer stvarno nemam ni potrebe za tim niti ja imam nesto od toga a to sto se meni i pojedincima stavljaju rjeci u usta to je vec druga stvar to nije do nas nego do onih koji nemaju obraza pa si daju za pravo da se bave i takvim stvarima

zli mrkvić
Kontakt:

Post Postao/la zli mrkvić » 07 feb 2010, 00:18

subzero81 je napisao/la:
ako neko ima nesto protiv navijaca nek' dodje u prostorije,nek kaze sta mu smeta sta predlaze..lako je biti u toploj kuci, za kompom...pijes caj...slusas radio...i poslije pametujes o grupi,navijacim i stavovima... ovo treba-ovo ne...idite sa grupom...dodjite na bar na domace tekme da navijamo... daj te malo guzice...pokisnite koji put,izgubite koji vikend po gostovanjima...pa onda dodjite i kazite,ne ovako..ne nako...
Druze ja idem na utakmice od 2000godine i bio sam na 99%utakmica sto i ligi bih sto u ligi rs sto po kojekakvim kupovima. Tako da ja svoju guzicu pomjeram. Protiv lesinara nemam nista protiv, naprotiv smatram ih jako bitnim dijelom kluba. To sto se meni ne svidja kako pojedinci vode navijace, sto se pjevaju uspavanke, to je moja stvar. Ali ne mozes da mi kazes da na sajtu lesinara ne vlada jednoumlje. E upravo zbog toga je i napisam moj prethodni post. Cisto da bude jasno.

Dobro rečeno! Slažem se da postoji neka vrsta jednoumlja kod navijača. Mislim da je tako svugdje. Ali ni vođe nisu nezamjenjive. Slažeš se? Ako je većina za drugačiju koncepciju navijanja.....

Takođe, velike stvari su se izdešavale u zadnjih par godina od koreografije, pirotehnike, vraćen je bubanj. To su sve pozitivne stvari koje su sadašnje vođe uradile. Dobar posao!

Ali opet, možda da više pričamo o Antalyi i pripremama nego o navijačima. Lešinari imaju svoj sajt i svako može da ukaže na nedostatke i da bude banovan. :D
GRB GRADA GRB KLUBA- B-anjalučki S-portski K-lub

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 07 feb 2010, 00:32

Imam samo jedno pitanje za ovog zlog mrkvića.Druže jel ti navijaš za BSK ili za Borac?

zli mrkvić
Kontakt:

Post Postao/la zli mrkvić » 07 feb 2010, 00:40

zli mrkvić je napisao/la:
Borčevac je napisao/la:
subzero81 je napisao/la:Schlageru, problem je u tome sto lesinari vise nisu udruzenje ljudi iz BL, vec privatno vlasnistvo par diskutabilnih likova. A ostali su ovce kojima oni manipulisu.

EDIT: Evo vidis kako su odmah potrcali da brane svoje gazde
Slazem se sa ovim stim sto je 80 posto tih i takvih likova sljeglo sa raznih čuketina i koji glume da su neki banjalučani a nisu ni b od banjalučana.
Ej ti ne seri molim te. Sad trebamo ovim postovima sjeb.. i jedinu ostalu svijetlu tačku iz polusezone iz snova a to su naši lešinari. Čovjek je fino rekao bez daljeg komentarisanja gornjeg posta. To je njegova lična stvar i nije i bilo potrebe da to iznosi ovdje. Ja lično nisam član tog foruma. Ti prestani, i malo razmisli šta si napisao! Napisao si glupost.

Ja cijenim sve lešinare kao najjače navijače u ovoj državi. Nije važno odakle su već da zdušno navijaju za borac i banjaluku, za razliku od tebe koji to samo radiš na ovaj način. Navijači ne moraju svi biti banjalučani. Meni je drago što sve više ljudi dolazi sa strane da navija za borac. Borac nije lično vlasništvo samo banjalučana nego svih ljudi koji iz Krajine i to tako treba da bude i mora da bude. Lično znam ljude iz teslića, kotor varoši, prijedora, gradiške, laktaša, mrkonjića, čelinca.... koji navijaju za banjaluku i borac! Da nebude dileme ja sam rođeni banjalučanin (hisećanin) koji voli svoj rodni grad i kojem nikad neće biti jasno kako banjalučanin može navijati za cz, partizan nego za borac ili recimo moj BSK. Ja sam bio na svakoj domaćoj tekmi borca i navijao i tako ću nastaviti i kad BSK uđe u pl, osim u dvije tekme, zna se koje. Ja navijam za sportsku banjaluku (lokalpatriot)!

Što se tiče Antalye- nije loše. Brno je 12. ekipa prvenstva i negdje u rangu sa našim najjačim klubovima. Njima je zadnja utakmica a nama tek drug. Go u 85 minuti i nije strašno. E sad šta me brine, gore je neko napomenuo da se ekipa uglavnom brani. To je posljedica prelaznog roka, otišli su vezni red i napadači, odbrana je na okupu plus vule. Nesviđa mi se koncepcija trenera Marića dvadeset dana do prvenstva a tek druga tekma.borcu treba što više utakmica sa slabijim protivnicima a ne sa jačim. Baja je naprimer imao odličnu koncepciju. utakmice sa banjalučkim slabijim klubovima. mislim da tako treba nastaviti i ovaj trener.

Čitaš li ti? Rekao sam da ću te ignorisati. Nemoj mi se obraćati! :D

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 07 feb 2010, 00:42

znaci za bsk e pa u tom slucaju druze imas temu fk bsk banja luka na njoj trebas pisati zalutao si skrabaj na svojoj temi mojne na mojoj

zli mrkvić
Kontakt:

Post Postao/la zli mrkvić » 07 feb 2010, 00:52

Treći pripremni meč u Antaliji u ponedjeljak, 8. februara, protiv bjeloruskog Gomelja. Inače su 12. na tabeli Bjeloruskog prvenstva. Igrali kvalifikacije za LŠ 04/05. Nadam se Trigger da ćeš uspijeti da nas obavjestiš o rezultatu i igri voljenog kluba. Tebi pozdrav!

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 07 feb 2010, 02:56

Ljudi,prije nego sto sam posao u grad apelovao sam da se zavrsi sa pricom o Lesinarima.Medjutim,evo sad sam se vratio i vidim da je tema otisla u vrazju mater, doslo je do prepucavanja,pa cak i do prijetnji....ovaj ratoborni Liquid koji prijeti,ce odmoriti 7 dana,nisam bio za to da ga se trajno izbaci......Zato odsad vise necu apelovati,vec cu jednostavno brisati svako pominjanje Lesinara. Kako ne kapirate da ljudi jednostavno ne zele da ih se pominje? Na stranu sto je moje misljenje da smo u 90% slucajeva afirmativno pisali o njima,postavljali fotografije,velicali atmosferu na utakmicama,hvalili se pred navijacima ostalih klubova da imamo najbolju navijacku grupu i ponosili se sa tim,poslije svake utakmice kacili klipove,Lesinari se sa tim mojim misljenjem ne slazu i to treba postovati....Priznajem,10-tak % postova nekih clanova je bilo na fonu da vodje imaju materijalnu korist i da manipulisu ostalima,ali ja licno nikad ni slovo protiv Lesinara nisam napisao a evo sa kojim komentarom me moderator izbacio sa foruma Lesinara (kolega mi je to prekopirao jer ja vise nemam pristup sajtu)...
? је " " &...
& ? ' ' " о " " & нас /...
ili
Хватај се оног ? $ " ? $ те $....
eto....a svi koji zelite mozete da kliknete na moj profil i idete na opciju "prikazi postove korisnika" i ako nadjete jedno slovo protiv Lesinara ja cu se pokriti po usima!Cak sam i brisao neke postove u kojima su neki nasi clanovi odavde (prepoznace se) pisali da je D...... stalno naduvan ili da M....... samara maloljetnike i slicne stvari gdje su pojedinci iz grupe poimenicno prozivani za krivicna djela,istog sekunda sam uklanjao takve stvari....

Znaci,ljudi jednostavno ovaj sajt smatraju "balijskim",smatraju da ih se ovde pljuje i ne zele da ih se pominje ni u kakvom kontekstu,ni dobrom ni losem,zato,posto se rijetko ovako u zivotu pojavljuju WIN-WIN kombinacije,odsad nemojte vise da pominjete aktivnosti Lesinara.Oni ce biti sretni jer ih se ne kritikuje ili kako kazu,pljuje, a mi cemo se prestati svadjati ovdje i pisacemo o pripremnim utakmicama,prvenstvenim,igracima,taktici,upravi,licenci,stadionu,i svi ce biti zadovoljni.

Sa zeljom da ovo veceras bude zadnja svadja ove vrste,obecavam da cu svaki post koji bude pominjao Lesinare, smatrati off topicom i brisati. Znaci,samo Borac.....

Ajd sad,laku noc svima i Lesinarima i simpatizerima,sa svadjom je gotovo,bar dok sam ja moderator.....

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 07 feb 2010, 03:15

Istocno Stajanje, jos da tebi odgovorim,naravno da je tacno i da si dobro cuo da nisam kritikovao rad grupe,samo sam napisao da je po meni Boka kriv za poraz od Zepca 1-2 zbog koga smo ispali iz lige,a cak i sa bodom bi ostali te godine u Premijer ligi.

Evo,uspio sam sad iz naftalina izvuci izvjestaj sa te utakmice,pa neka svako po svom misljenju prosudi.Evo...

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 07 feb 2010, 09:10

Schlager je napisao/la:Istocno Stajanje, jos da tebi odgovorim,naravno da je tacno i da si dobro cuo da nisam kritikovao rad grupe,samo sam napisao da je po meni Boka kriv za poraz od Zepca 1-2 zbog koga smo ispali iz lige,a cak i sa bodom bi ostali te godine u Premijer ligi.

Evo,uspio sam sad iz naftalina izvuci izvjestaj sa te utakmice,pa neka svako po svom misljenju prosudi.Evo...

Evo sada ću i ja napisati da si ti pogriješio, tom rezultatu je kumovao Milan Ozren - Feki, koji je kasnije ako se sjećaš bio i suspendovan jer se nije pojavljivao na treninzima i postojala je realna sumnja da je prodao utakmicu, a baš nakon ovog snimka detalji su isplivali na površinu...

Prvi detalj svima upada u oči, igrač koji je trebalo da blokira centaršut je upravo on, i kada je igrača otjerao u sami ugao umjesto da ga jednostavno izblokira, on pada i kao pravi klizeći start kod korner zastavice, a igrač ga elegantno obilazi i daje loptu igraču kao na tacni...

Kod drugog gola, on je kao zadnji igrač odbrane namještao ofsajd zamku i svi ste vidjeli šta se desilo...

Poslije kada sam ja pričao sa Benom, on kaže ma **** budalu svi mu kažemo da se lopta spusti, a on svaku koju dobije opali preko gola...

DIO POSTA O LESINARIMA EDITOVAN,A KAD SAM GA EDITOVAO TEBI,TAKO CE BITI I SA SVIMA OSTALIMA
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 07 feb 2010, 09:11

REKLI SMO DA JE TEMA FK BORAC A NE LESINARI
Treci put castimo

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 07 feb 2010, 09:29

REKLI SMO DA JE SA PRICOM O LESINARIMA ZAVRSENO

Ne znam sta je Schlager tamo pisao, jer nisam registrovan na onom jednoumnom forumu i ne zanima me.
Ali, pravo da ti kazem, smijesno je da neko najavljuje da nece pisati na forumu. Koga boli k.rac za tim?! Jednostavno prestanes da pises a ne da najavljujes, vjeruj mi da niko nece zaliti. Ovo se odnosi na sve forumase a ne samo na tebe.

crusader77
Kontakt:

Post Postao/la crusader77 » 07 feb 2010, 09:52

Pa dobro ljudi sta je ovo koji vam je k....c. Kakva su ovo djecja posla? Ova tema o Borcu je ove sezone definitivno najbolja i najkvalitetnija po sadrzaju, sugestijama i svim sto sadrzi. Ne zelim nikoga imenovati ali ce se prepoznati svi oni koji su cesti na ovoj temi da se ovde mogu naci ozbiljna i duboka razmisljanja o klubu, fudbalu i ligi uopste. Ako neko ne zeli da komentarise o navijackim skupama i sve sto to sadrzi nema problema ali ljudi moji ove je 21 vijek i sloboda govora je svacije pravo. Ako danas ne mozemo o imati kvalitetnu debatu o bilo cemu, pa cak i o lesinarima, koji su neodvojivi dio kluba, sta je sledece na redu... Onda bolje da se ne javljamo.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 07 feb 2010, 09:56

VB 1987 je napisao/la:
Schlager je napisao/la:Istocno Stajanje, jos da tebi odgovorim,naravno da je tacno i da si dobro cuo da nisam kritikovao rad grupe,samo sam napisao da je po meni Boka kriv za poraz od Zepca 1-2 zbog koga smo ispali iz lige,a cak i sa bodom bi ostali te godine u Premijer ligi.

Evo sada ću i ja napisati da si ti pogriješio, tom rezultatu je kumovao Milan Ozren - Feki, koji je kasnije ako se sjećaš bio i suspendovan jer se nije pojavljivao na treninzima i postojala je realna sumnja da je prodao utakmicu, a baš nakon ovog snimka detalji su isplivali na površinu...

Prvi detalj svima upada u oči, igrač koji je trebalo da blokira centaršut je upravo on, i kada je igrača otjerao u sami ugao umjesto da ga jednostavno izblokira, on pada i kao pravi klizeći start kod korner zastavice, a igrač ga elegantno obilazi i daje loptu igraču kao na tacni...

Kod drugog gola, on je kao zadnji igrač odbrane namještao ofsajd zamku i svi ste vidjeli šta se desilo...

Poslije kada sam ja pričao sa Benom, on kaže ma ****š budalu svi mu kažemo da se lopta spusti, a on svaku koju dobije opali preko gola...

DIO POSTA O LESINARIMA EDITOVAN,A KAD SAM GA EDITOVAO TEBI,TAKO CE BITI I SA SVIMA OSTALIMA
Nek si ga izmijenio, svi smo jednaki, nemoj to ako sam tebi, a samo da se zna da sam spomenuo najpozitivniju stvar koju su lešinari ikada uradili, neću više o ovome uopšte...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 07 feb 2010, 11:15

Pojavila se realna mogucnost,tacnije,ako se nesto drasticno ne promjeni u sledecih par dana,tj ako Rusi ne odvrnu slavinu,Modrica ce istupiti iz lige...igraci su u strajku,na stadionu nema nikoga,pripreme jos nisu ni pocele.Ako se to dogodi svi rezultati Modrice iz jesenjeg dijela ce se brisati cime bi Borac za zelenim stolom postao jesenji prvak sa dva boda prednosti.Osim Borca,najvise bi profitiralo Sarajevo koje je takodje izgubilo u Modrici i doslo bi Sirokom na bod,kao i Laktasi kojima bi bilo neuporedivo lakse izboriti opstanak posto bi ispadao samo jedan,a najvise bi izgubili upravo Zrinjski koji bi bez ta tri boda potpuno zaostao i Siroki koji su pobijedili u Modrici.
Da ne bude,da se sad odjednom nadam i radujem tudjoj nesreci,citiracu svoj post u afektu,vece nakon naseg poraza u Modrici.
Bas mi je krivo zbog ovog poraza.Modricani su skinuli gace pred Zrinjskim i Sirokim ove jeseni,iz keca u dvojku uz smijeh cijelog stadiona,a danas poginuli na terenu kao i obicno protiv nas,valjali se zadnjih 20 minuta na terenu i slavili kao da su postali prvaci svijeta....Ispratio sam Posusje i Orasje u drugu ligu,jos da mi je ispratiti Laktase,Travnik i naravno Modricu,niko ne bi bio sretniji od mene,pa da ostanu pravi klubovi u Premijer ligi....
Kao sto rekoh,jako mi je krivo zbog poraza,ali jedina mi je satisfakcija sto smo jos jednom dokazali da igramo posteno i koliko su jadni svi oni sto pricaju o Dodiku i pustanju od strane klubova iz Republike Srpske...sami ce se prepoznati jadovi....mi smo uvijek ispastali zbog klubova iz RS i njihove napaljenosti i siljenja qrca na Borac i Banjaluku,zbog njih smo ispadali kada su nas u Banjaluci pobjedjivali Slavija i Modrica,zbog njih ostajali bez Evrope (Slavija prosle godine),zbog njih necemo biti jesenji prvaci (Rudar i Modrica ove jeseni),i ako na ovu temu dodje jos jedan bolesnik sa tom glupavom pricom o podanickom odnosu klubova iz RS prema Borcu,nek se goni,zna vec gdje...dabogda ispali sto se mene tice sve i jedan,toliko su me zaduzili....dobro ajde,osim Rudara,njih jos nisam zamrzio,pobjedili su nas posteno,a bore se i protiv drugih,svaka cast....
Da ne bude zabune,Modricanima ne zamjeram sto su se danas borili,vec sto nisu protiv nasih direktnih konkurenata iz Zapadne Hercegovine....

zli mrkvić
Kontakt:

Post Postao/la zli mrkvić » 07 feb 2010, 12:11

Schlager je napisao/la:Pojavila se realna mogucnost,tacnije,ako se nesto drasticno ne promjeni u sledecih par dana,tj ako Rusi ne odvrnu slavinu,Modrica ce istupiti iz lige...igraci su u strajku,na stadionu nema nikoga,pripreme jos nisu ni pocele.Ako se to dogodi svi rezultati Modrice iz jesenjeg dijela ce se brisati cime bi Borac za zelenim stolom postao jesenji prvak sa dva boda prednosti.Osim Borca,najvise bi profitiralo Sarajevo koje je takodje izgubilo u Modrici i doslo bi Sirokom na bod,kao i Laktasi kojima bi bilo neuporedivo lakse izboriti opstanak posto bi ispadao samo jedan,a najvise bi izgubili upravo Zrinjski koji bi bez ta tri boda potpuno zaostao i Siroki koji su pobijedili u Modrici.
Da ne bude,da se sad odjednom nadam i radujem tudjoj nesreci,citiracu svoj post u afektu,vece nakon naseg poraza u Modrici.
Bas mi je krivo zbog ovog poraza.Modricani su skinuli gace pred Zrinjskim i Sirokim ove jeseni,iz keca u dvojku uz smijeh cijelog stadiona,a danas poginuli na terenu kao i obicno protiv nas,valjali se zadnjih 20 minuta na terenu i slavili kao da su postali prvaci svijeta....Ispratio sam Posusje i Orasje u drugu ligu,jos da mi je ispratiti Laktase,Travnik i naravno Modricu,niko ne bi bio sretniji od mene,pa da ostanu pravi klubovi u Premijer ligi....
Kao sto rekoh,jako mi je krivo zbog poraza,ali jedina mi je satisfakcija sto smo jos jednom dokazali da igramo posteno i koliko su jadni svi oni sto pricaju o Dodiku i pustanju od strane klubova iz Republike Srpske...sami ce se prepoznati jadovi....mi smo uvijek ispastali zbog klubova iz RS i njihove napaljenosti i siljenja qrca na Borac i Banjaluku,zbog njih smo ispadali kada su nas u Banjaluci pobjedjivali Slavija i Modrica,zbog njih ostajali bez Evrope (Slavija prosle godine),zbog njih necemo biti jesenji prvaci (Rudar i Modrica ove jeseni),i ako na ovu temu dodje jos jedan bolesnik sa tom glupavom pricom o podanickom odnosu klubova iz RS prema Borcu,nek se goni,zna vec gdje...dabogda ispali sto se mene tice sve i jedan,toliko su me zaduzili....dobro ajde,osim Rudara,njih jos nisam zamrzio,pobjedili su nas posteno,a bore se i protiv drugih,svaka cast....
Da ne bude zabune,Modricanima ne zamjeram sto su se danas borili,vec sto nisu protiv nasih direktnih konkurenata iz Zapadne Hercegovine....
Pa zar je dotle došlo kod njih? Mani je žao, ipak su oni bili i šampioni, ali sad u meni proradi i licemjerstvo pa moram napisati da mi je drago, i to im nikad neću oprostiti, zbog finala kupa kada je borac izgubio od njih na penale a pok. Jelić kao predsjesnik: kluba, saveza, direktor glavnog sponzora itd... uručuje prhar svom sinu Petru.
Onda je šteta što smo im uzeli samo Bojića. A Rusi ako od njih zavisi sigurno neće "odvrnuti slavinu". Znam ljude koji rade u Optima grupi...........

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 07 feb 2010, 12:19

Slazem se ...a i ne znam kakva je svrha postojanja klubova sa prosjekom od stotinu navijaca na utakmici....vjerovatno su Rusi shvatili da je to bezvezno bacanje para u vrecu bez dna....

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 07 feb 2010, 15:05

Schlager je napisao/la:Slazem se ...a i ne znam kakva je svrha postojanja klubova sa prosjekom od stotinu navijaca na utakmici....vjerovatno su Rusi shvatili da je to bezvezno bacanje para u vrecu bez dna....
Realno bilo koji klub koji nema bar desetak hiljada ljudi koji hoće da kupe ulaznicu da bi ga gledali, mislim da su osuđeni na propast, prije ili poslije, a vrijeme je najbolji lijek za to... Samo neznam od kuda ti taj info sada???
"TREĆI PUT ČASTIMO"

zli mrkvić
Kontakt:

Post Postao/la zli mrkvić » 07 feb 2010, 15:56

Pisalo je juče i u glasu. Neki igrači su individualno radili. Uprava je stalno u kontaktu sa Rusima, a ovi su im poslali neki obiman odgovor (kako to samo Rusi znaju)- koji je trenutno na prevođenju. Inače sjednice uprave su već tri puta otkazane navodno zbog tehničkih probleme (prevođenja teksta Ruskog odgovora).

Neznam samo ako odustanu od daljeg takmičenja u koju ligu idu (1., 2., 3., RS)? E sad još nešto moram reći- žali bože para uloženih u infrastrukturu tih propalih klubova (stadion). Oni su fin stadion izgradili, sjetimo se Rudara iz Ugljevika, Leotara, Slavija (manje više), Brčko gradi preljep stadion itd..... Svi su oni imali jake sponzore RITE Ugljevik, Rafinerija ulja itd.... Sa druge strane sve najjače konpanije se nalaze u Banja Luci (m:tel, pivara, pošte, elektro-krajina, najjače banke, osiguravajuće kuće itd....) A naš stadion nikako da se izgradi. Da ne govorim o buđžetima tih opština i grada Banja Luka. Opet ponavljam Sramota za ovoliki grad!

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 08 feb 2010, 10:09

У ' " & " јасне ".
- ? $ ' ? " " " ? &. & нас $ / у & - ? $ $ прва " ', % је % ". ? " $ $ " ?, ? " ? на $ сцену, у ? & ? - " неуспјех. ? су ' $ $ ", ? ? $ - " ' за упражњене ". $ ? " % $ ' " ? ?, % је " ' " $ " тренутну ватру - & је $ & $ ".
koga on laze? :?
TREĆI PUT ČASTIMO

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.