Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

pinoche
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la pinoche » 13 dec 2009, 18:17

fabio je napisao/la:nije Veh kriv nista,nije klasa trenera kao Magath i tacka..uvijek se udara po treneru..a kad su razult dobri onda svaki trener bi mogao da uradi sa takvom grupom igraca..tako je prica sa Cirom bila..epa vidjecemo sada ko ce sa nasom grupom da ponovi takve razult sa nasom repkom kad je Ciri bilo lako..samo da neude kao sa Vehom :mrgreen: malo makar bolje
O cmu ti djecace, kriv je Veh, normala, to ce ti svako ko imalo prati fudbal na neki drugaciji nacin od vas strucnjaka reci. Kako onda rezonujes stvar da isti trener sa mozda i losijom ekipom uzima titulu, a ovaj tone. O cemu pricas, vidis da je covjek izgubljen, krenuo sa jedni spicem, pa dvi izmjene u 20 minuti, pa evo sad morao i trecu, ajde objasni nam strucnjace

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 13 dec 2009, 18:18

T-MAC je napisao/la:ja da sam benaglio davno bi fino skinuo rukavice i usput se zahvalio svojoj dobroj odbrani i napustio ovaj klub.
samo mi nije jasno na sto su ova uprava i trener mislili pred pocetak ove sezone.pa nisu valjda mislili samo zivit od misketovih asistencija i dzekinih i grafiteovih golova
valjda bi bio red sta i u dobarnu ulozit.
dzeko please idi iz ovog kluba
miske takodzer

veh-mrtav samo mu to jos niko nije rekao
A gdje bi to isli?

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 13 dec 2009, 18:23

Principatus je napisao/la:Da li je ovo ekipa koja je nedavno kod kuce rastrgala Bayern sa 5:1?
Veh idi.
Definitivno nije! Steta za ovako dobro druzinu, da dozivi ovakav pad. Nije se od njih ni moglo ocekivati da odbrane titulu, ali ovaj raspad sistema je stvarno bolan.
Ako im Veh ne dobije otkaz sto prije, neka se nase uzdanice pripreme za selidbu!
Dzeko, na cijoj smo temi sada, nije ni DZ od onog starog Dzeke...velikom zaslugom ovog amatera :twisted:
Vom Jäger zum Gejagten

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 13 dec 2009, 18:23

Kud ce ici?? Pravi igraci se isticu kad je najbolje,a u wolfsburgu to gotovo niko neradi. Hajd Dzeko nesto i ucini,al i ja bih zabio 6 golova od 40 100% prilika.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 13 dec 2009, 18:24

sistem failure :shock:
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 13 dec 2009, 18:25

BOSNA JE ZAKON je napisao/la:
T-MAC je napisao/la:ja da sam benaglio davno bi fino skinuo rukavice i usput se zahvalio svojoj dobroj odbrani i napustio ovaj klub.
samo mi nije jasno na sto su ova uprava i trener mislili pred pocetak ove sezone.pa nisu valjda mislili samo zivit od misketovih asistencija i dzekinih i grafiteovih golova
miske takodzer

A gdje bi to isli?
ne znam ja,ne traze mene veliki svjetski klubovi
mogu birat gdje da nastave karijeru
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 13 dec 2009, 18:27

pinoche je napisao/la:
fabio je napisao/la:nije Veh kriv nista,nije klasa trenera kao Magath i tacka..uvijek se udara po treneru..a kad su razult dobri onda svaki trener bi mogao da uradi sa takvom grupom igraca..tako je prica sa Cirom bila..epa vidjecemo sada ko ce sa nasom grupom da ponovi takve razult sa nasom repkom kad je Ciri bilo lako..samo da neude kao sa Vehom :mrgreen: malo makar bolje
O cmu ti djecace, kriv je Veh, normala, to ce ti svako ko imalo prati fudbal na neki drugaciji nacin od vas strucnjaka reci. Kako onda rezonujes stvar da isti trener sa mozda i losijom ekipom uzima titulu, a ovaj tone. O cemu pricas, vidis da je covjek izgubljen, krenuo sa jedni spicem, pa dvi izmjene u 20 minuti, pa evo sad morao i trecu, ajde objasni nam strucnjace
slusaj strucnjak se pravis :mrgreen: ..rekao sam ti..Magath je klasa za Veha i tacka..onaj proslogdinji uspijeh Magatha sa ovom istom ekipom svi su se divili..mislis li ti da je prosle godine Magath imaou u planu da bude prvak izvuko je iz njih maksimum i boljij formi su bili vecina igraca..njihov cilj je bio kup Uefa..sto je sezona vise odmicala bili su sve blizi ka tome da budu prvaci..sa napomenom da Wolfi je posle 17 kola bio na 9 mijestu i imao jako losu prvi dio sezone u gostima nijedne pobijede....to ti kazem.vidis kako Magath sa SO4 ima ekipu iste igrace SO4 koji su i prosle godine bili u njoj a koji su na tabeli.. :mrgreen: a ti meni tu pravis neke da se pravim strucnjak itdddddd..ma boli me kita..djecace :mrgreen:

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 13 dec 2009, 18:30

Po svim statistikama Dzeko bi trebao da zabije u drugom polu-vremenu.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 dec 2009, 18:31

Nemam nista licno protiv Edina, Zvjezdana, Seje i Vede, ali volim kad izrodi Bundeslige budu ovako deklasirani i to od ekipa kao sto su BVB, HSV, Bayern, Werder i Stuttgart koji se bore da opstane ova tradicija Njemackog fudbala. Budimo realni istog Wolfsburga nigdje ne bih bilo da VW nije odlucio biti glavni sponzor i ulagati pare u tu ekipu, isti je slucaj s Hoffenheimom i s Leverkusenom, kod ovih je Hopp, a kod ovih je Bayer. Ova veceras utakmica meni pokazuje da nije sve do para, da na terenu moraju biti igraci, koji se bore za klub koji shvataju znacenje nosenje tog dresa, a ruku na srce kod gore pomenute petice svako zna za koji klub igra, dok za ove klubove je rijetko ko znao dok se nisu pojavili sponzori.
Kuci ih je ovako jos jedino u trecem kolu deklasirao HSV, gdje je sam Misimovic rekao da trebaju biti zahvalni sto se utakmica zavrsila s rezultatom 2-4.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 13 dec 2009, 18:32

majestic24 je napisao/la:Kud ce ici?? Pravi igraci se isticu kad je najbolje,a u wolfsburgu to gotovo niko neradi. Hajd Dzeko nesto i ucini,al i ja bih zabio 6 golova od 40 100% prilika.
A da nevolja bude jos veca njegov omiljeni klub iz Milana je sebi vec obezbijedio napadaca...Krasica :o

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 13 dec 2009, 18:34

Upravo u analizi na Sky je komentator postavio pravo pitanje (lose raspolozenom) manageru Wolfsburga:
"Zasto se ovo desava, pa ovo su isti igraci koji su osvojili njemacko prvenstvo?"

Bas tako, isti igraci, sta se promijenilo. Pa nisu Grafite i Dzeko preko odmora mutirali. Grafite koji je poigravao sa Bayernom danas ne zna primiti i dodati loptu, svi trepere kad je dobie. Covjece. Ma da Geronimo, danas gube od Dortmunda, igrali nerjeseno protiv Herthe koju je Hoffenheim unistio, sta ce sutra? Mislim da Veh vec hoda po tankom ledu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 13 dec 2009, 18:36

Dat` ce wolsi najmanje 1 gol

vidjet ce te na kraju rezultat ;)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 13 dec 2009, 18:38

amerosm je napisao/la:Nemam nista licno protiv Edina, Zvjezdana, Seje i Vede, ali volim kad izrodi Bundeslige budu ovako deklasirani i to od ekipa kao sto su BVB, HSV, Bayern, Werder i Stuttgart koji se bore da opstane ova tradicija Njemackog fudbala. Budimo realni istog Wolfsburga nigdje ne bih bilo da VW nije odlucio biti glavni sponzor i ulagati pare u tu ekipu, isti je slucaj s Hoffenheimom i s Leverkusenom, kod ovih je Hopp, a kod ovih je Bayer. Ova veceras utakmica meni pokazuje da nije sve do para, da na terenu moraju biti igraci, koji se bore za klub koji shvataju znacenje nosenje tog dresa, a ruku na srce kod gore pomenute petice svako zna za koji klub igra, dok za ove klubove je rijetko ko znao dok se nisu pojavili sponzori.
Kuci ih je ovako jos jedino u trecem kolu deklasirao HSV, gdje je sam Misimovic rekao da trebaju biti zahvalni sto se utakmica zavrsila s rezultatom 2-4.
Znam sta mislis, posebno je citav Hoffenheim igrao sa takvom demotivacijom i arogancijom i jos pri tome gubio protiv ekipa koje bih sto se tice sastava morali preci, tako i Dortmund. Ipak moram reci da ja licno postujem ljude kao Hopp, na kojega pola njemackih navijaca pljuju. Sto za mene je jedan znak koliko je ova drzava bolestna u tom aspektu, covjek umjesto da skrto drzi svoje pare za sebe, stavlja u bolnice, medicinsku nauku, sport, gradi centre za djecu i pored toga i Hoffenheim je podigao, a mora slusati kako ga zovu k....sinom. Nenormalno.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 13 dec 2009, 18:40

fabio je napisao/la:
pinoche je napisao/la:
slusaj strucnjak se pravis :mrgreen: ..rekao sam ti..Magath je klasa za Veha i tacka..onaj proslogdinji uspijeh Magatha sa ovom istom ekipom svi su se divili..mislis li ti da je prosle godine Magath imaou u planu da bude prvak izvuko je iz njih maksimum i boljij formi su bili vecina igraca..njihov cilj je bio kup Uefa..sto je sezona vise odmicala bili su sve blizi ka tome da budu prvaci..sa napomenom da Wolfi je posle 17 kola bio na 9 mijestu i imao jako losu prvi dio sezone u gostima nijedne pobijede....to ti kazem.vidis kako Magath sa SO4 ima ekipu iste igrace SO4 koji su i prosle godine bili u njoj a koji su na tabeli.. :mrgreen: a ti meni tu pravis neke da se pravim strucnjak itdddddd..ma boli me kita..djecace :mrgreen:
Kontradiktoran si. Reci nam lijepo. Da li je Veh kriv ili su ipak igraci, a onda nam reci i za titulu, da li je Magath zasluzan ili igraci. I normala je da ce se uvijek udariti po treneru, jer valjda je lakse jednog otjerat nego 22 igraca. Jednostavno, Veh nije uspio nastaviti tamo gdje je Magath stao i jedini spas za Vukove je njegov odlazak

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 13 dec 2009, 18:41

TheManiacs je napisao/la:Dat` ce wolsi najmanje 1 gol

vidjet ce te na kraju rezultat ;)
1-6 :lol: 8-)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 13 dec 2009, 18:43

T-MAC je napisao/la:
BOSNA JE ZAKON je napisao/la:
miske takodzer

A gdje bi to isli?
ne znam ja,ne traze mene veliki svjetski klubovi
mogu birat gdje da nastave karijeru
Da bi neko imao Dzeku u svom timu mora dati 30 miliona, a sto bi i jedan klub davao toliku sumu novca kad mogu naci jednako dobrog napadaca a mozda i boljeg za manje novca. Dzeko i Misimovic ne mogu birati, oni su vezani ugovorom osim kako sam vec naveo neko dadne odredjenu sumu novca

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 13 dec 2009, 18:44

polako 1-3 idemo dalje wolsi ;)
THE MANIACS 1987

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 13 dec 2009, 18:45

Wolfsburg se raspada polahko
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 dec 2009, 19:00

Znam da je reko Dzeko da ostaje do ljeta, ali mu je bolje sto prije otic iz Wolfsa. Miske isto tako. Neka ode MAgathu u Schalke a Dzeko u Englesku i mirna Bosna. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 13 dec 2009, 19:01

Cartman je napisao/la:Znam da je reko Dzeko da ostaje do ljeta, ali mu je bolje sto prije otic iz Wolfsa. Miske isto tako. Neka ode MAgathu u Schalke a Dzeko u Englesku i mirna Bosna. :D
:| :mrgreen: :mrgreen:
jesi ti pametan :mrgreen:
THE MANIACS 1987

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.