Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

JHam
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la JHam » 04 sep 2016, 19:03

Velike su sanse da se ovakav sut ponovi ako nastavi s istim izborom suteva kao protiv Svedske, nit je imao 2 normalna suta, nit se trudio da dodje do istih, cim primi ili iz okreta suta s poludistance, ili iz trka/preko ruke suta tricu. Zna, moze, i mora biti nas najbolji igrac protiv rusije ako mislimo da prodjemo dalje, a ako ce igrati i truditi se kao protiv Svedske, bolje mu je da navija s tribina..A nije se ni u odbrani trudio, umjesto da jede loptu na skoku, on ceka da mu sama padne u ruke izgleda...Moze, i mora bolje od ovog!

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 04 sep 2016, 23:00

Bit ce bolji sljedecu,to je sigurno..

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 05 sep 2016, 00:18

Kakva sramota prije svega od pristupa a onda i od igre.U kljucnim trenucima Mirza i Juka igraju neke egzibicione poteze :crazy:
Onakvu neorgzanizovanu,anarhicnu,bezidejnu igru nisam vidio nikad u nasoj reprezentaciji.
Odbrana cista sramota,diletantizam.U napadu nista,nikave akcije,nikakvog plana,sve na ho ruk.

Mirza potpuno nespreman,van svake forme,sramotno za jednog kapitena.Covjek onakav kakav je uopste nije spreman da igra.
Sramota Mirza,treba da te bude sramota.

Mulaomerovic,sta reci o tom diletantu a da vec nije receno.

Nema od evropskog nista,jedna Svedska nas nije pobijedila samo zato sto su bili ocajni,tamo nasa dobijaju milion posto

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 05 sep 2016, 11:24

De ba mani tu pricu, bio je katastrofalan u svakom mogucem smislu na obje strane parketa. Ako cemo se mi zadovoljavati nekakvim ispodprosjecnim utakmicama od njega, koji slovi za jednog od najboljih evropskih kosarkasa, onda da se unaprijed halale ove kvalifikacije. Ima ovo i trenerove krivice, ali je to uglavnom Mirzi na dusu. Trebam ja je l' sutjet i ne napisati realno da je bio katastrofalan? Manite te price zakivanja nekakvih igraca u bezgrjesne zvijezde, kad mi takvih nemamo i takvim stavovima nikad necemo ni imati. Ako se on protiv nekakvih Pita nije mogao izboriti za 20 poena, onda je to kraj price. Kako ce se i izborit kad je spor ko i ja, treninga i lopte ocima nije vidio mjesecima. Vidjecemo hoce l vako kod Kida radit, malo sutra. Ja ne vidjoh sinoc ni neke Bog zna asistencije s njegove strane kad su ga udvajali/utrajali kako ti pricas, vec samo nekakve glupe suteve preko 20 ruku i nonsalantno vracanje kad izgubi loptu. Onakvo zapustanje sebi pravi profesionalci ne bi smjeli dopustiti, a njemu se evo ponavlja vec drugi put. Moze se ba u reprezentaciju doc kakav god, i sa 10 kila viska.[/quote]

inace volim tvoje postove i gotovo uvijek se slazem sa tobom ali sada ne mogu....ne postoji igrac na dunjaluku koji ce briljirati kada ga udvajaju a selektori ne znaju napraviti akciju za njega...ako pogledas malo bolje na Mirzi je uvijek bio igrac ili dva...da ne bude da ga opravdavam on je lose odigrao ali Mirza je nas najbolji igrac bez ikakve konkurencije...mozda nisi upratio ali toliko otvorenih suteva je namjestio ostalim igracima zbog toga sto su samo na njega motrili ali djaba kad nema ko pogoditi otvorenu troju...Eto Zahiragic je samo na racun Mirze imao 4 trojke otvorene i pogodio je samo jednu ...Mirza je dosao zapusten i nije prosao pripreme ali jedini krivac za to je selektor i niko vise ....Mirza ce vec u Mejdanu pokazati da je vodja i kapiten i potopiti ruse garantujem ...upravo si to spomenuo vidjet cemo hoce li kod Kidda ovako ...naravno da nece jer mu on to ne bi dopustio...ovaj nas cirkusant je to dozvolio jbg ....
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 05 sep 2016, 11:41

Treba mu selektor pomoci da pravi razliku protiv Svedske, kako da ne :lol: Jedimi krivac sto je dosao zapusten i nije prosao pripreme je sam Teletovic.
Nad tobom sunce najljepše sja

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 05 sep 2016, 11:58

Da nije Mirze protiv šveda, ne bi bilo ni laganih ulazaka u reket. Odlično su ga zatvorili, sad bolje je pitanje, da li je i koliko je mogao krenuti u dribl pa napadati koš. Jer kad god je imao pritisak na trici u NBA, krenuo bi u reket(barem ovu zadnju sezonu).
Unico amore sei!
❤️🖤

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 05 sep 2016, 12:21

ma naravno drug....sto opet ne mijenja cinjenicu da je Mirza stvarno bio los ali nije da uvijek treba gledati kroz postigute poene...sjecam se Litvanije i tog eurobasketa cuvenog...Mirza je briljirao ali ...pored njega svaki milimetar prostora su koristili ostali ,jer su poceli motriti na njega ...samo sto je tada pogadjao ludjacke suteve pa se nije vidjelo a u sustini na njegov racun Nihad,Stipanovic Sutalo su dolazili do izrazaja...pa samo oni kosevi Sutala klasican primjer dva otvorena suta gdje je imao 5 sekundi da se namjesti...e to je to da imamo sad takvih igraca da to koriste ne bi niko spomenuo Mirzu..
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 05 sep 2016, 12:28

Slaba utakmica i slabo zalaganje.
UPRAVA NAPOLJE!

Muumii
Kontakt:

Post Postao/la Muumii » 05 sep 2016, 13:39

Bas sad gledam Stipanovicu agent Misko,otisao sa priprema,Refki agent Misko,odjednom povrijedjen,Nihadu agent Misko,Kikanovicu koji nije ni sjena onog napadacki raspolozenog Kikija agent Misko,Teletu koji igra kao preko qrca i totalno je nespreman i za kojega mislim da je tu samo jer je kapiten i jer je propustio prosli EB,inace ne bi bio tu,doduse i malom Musi je agnet,pa je medju nasa najbolja dva igraca,pa onda imamo situaciju gdje je Misko gurao Dzikica na selektorsku poziciju,ali na zalost nije uspio... Sad mi nekako i ono Mirzino ponasanje prema Muli pije vode,kao i ova "zavjera",vjerovatno se Misko poyebao s ovima iz saveza,pa smo dobili ovo sto smo dobili,takodjer i za mladje kategorije mali Mehic,Miskov igrac,cisti primjer,nije moguce da je po svim procjenama u top prospectima svoga godista,a za repku nista ne odigra. Ne pokusavam nikakvu teoriju zavjere napraviti,ali neke stvari su ocite,daj Boze da grijesim...

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 05 sep 2016, 14:04

Muumii je napisao/la:Bas sad gledam Stipanovicu agent Misko,otisao sa priprema,Refki agent Misko,odjednom povrijedjen,Nihadu agent Misko,Kikanovicu koji nije ni sjena onog napadacki raspolozenog Kikija agent Misko,Teletu koji igra kao preko qrca i totalno je nespreman i za kojega mislim da je tu samo jer je kapiten i jer je propustio prosli EB,inace ne bi bio tu,doduse i malom Musi je agnet,pa je medju nasa najbolja dva igraca,pa onda imamo situaciju gdje je Misko gurao Dzikica na selektorsku poziciju,ali na zalost nije uspio... Sad mi nekako i ono Mirzino ponasanje prema Muli pije vode,kao i ova "zavjera",vjerovatno se Misko poyebao s ovima iz saveza,pa smo dobili ovo sto smo dobili,takodjer i za mladje kategorije mali Mehic,Miskov igrac,cisti primjer,nije moguce da je po svim procjenama u top prospectima svoga godista,a za repku nista ne odigra. Ne pokusavam nikakvu teoriju zavjere napraviti,ali neke stvari su ocite,daj Boze da grijesim...
Ma ne igraju oni za Mulaomerovica, Savez ili koga vec. Drzava ispred svega i ako dopustaju da ih Misko spinuje, onda se nema sta pricati. Nema ta prica nikakvog osnova.

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 05 sep 2016, 14:19

Zaboli Miška nešto za Bosnu ;)

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 05 sep 2016, 14:32

Misko sredjuje igrace i za Kosovo tako da... :)
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 05 sep 2016, 16:10

pinoglavi je napisao/la:Treba mu selektor pomoci da pravi razliku protiv Svedske, kako da ne :lol: Jedimi krivac sto je dosao zapusten i nije prosao pripreme je sam Teletovic.
Jašta, nema akcije koju bi Mirza ispratio kad stoji. Nije do selektora to što je Mirza slabo odigrao, oslobodi se igrača u NBA a ne može nekog Šveđanina. Jedna situacija, Gordić ima loptu i svi stoje, niko ne mrda. Ne može se tako igrat. Da je Mirza bio u pokretu nalazio bi on prostor ne da bude statičan.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 05 sep 2016, 16:16

Unofficialpage je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Treba mu selektor pomoci da pravi razliku protiv Svedske, kako da ne :lol: Jedimi krivac sto je dosao zapusten i nije prosao pripreme je sam Teletovic.
Jašta, nema akcije koju bi Mirza ispratio kad stoji. Nije do selektora to što je Mirza slabo odigrao, oslobodi se igrača u NBA a ne može nekog Šveđanina. Jedna situacija, Gordić ima loptu i svi stoje, niko ne mrda. Ne može se tako igrat. Da je Mirza bio u pokretu nalazio bi on prostor ne da bude statičan.
Ma sve po zaslugama. Smiješno je pretjerano kritikovati Mulaomerovića kad imamo ovakvu ekipu a opet smiješno ga je i za sve braniti. Isto tako je smiješno tražiti izgovore za Mirzinu slabu igru. Ali tako je kad je nekima Mirza iznad reprezentacije pa će ga braniti šta god da uradi i upirati prstom u druge stvari a Mulaomerović je izdajica i ustaša pa će u njemu tražiti krivca za apsolutno svaku stvar. Za sramotu protiv Švedske su meni svi podjednako krivi.
Nad tobom sunce najljepše sja

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 05 sep 2016, 16:26

Ja stojim da ova ekipa može bolje igrati, da može imati neku smislenu igru, da može biti brži protok lopte... I tu jedan dio krivice snosi i Damir Mulaomerović ali i igrači. Da bi se bilo šta odradilo igrači se moraju kretati a ne stajati. Kad se igrači kreću, nastane nekad neka pukotina koju probiješ. I glupo je da pored jednog najboljih Europskih igrača igrač sa 17 god. bude jedan od najboljih i da ponese igru. Lijepo je vidjeti tih 19 poena ali bi bilo još ljepše vidjeti te iste poene da je bio pomoć glavnim igračima a to jest Mirzi, Juki i Kikanu.

Damir Dzumhur!!!!

Muumii
Kontakt:

Post Postao/la Muumii » 05 sep 2016, 19:36

Bassha je napisao/la:Misko sredjuje igrace i za Kosovo tako da... :)
Bas tako,ne moze me niko ubijedit da tu nesto ne postoji :stop: :stop: :nene: :nene: ,a ako i nisam upravu za ovo sve sto sam napisao,opet velika sramota za njegov odnos prema drzavnom dresu,bez obzira ko ti trener bio za nacionalni dres treba da das sve od sebe :bih: :bih:,nadam se da ce me demantovat u subotu i da ce proradit,ako ne :wave: :wave: :salut: :salut: ako vec nema vise volje i zelje igrat za :bih:
Zadnja izmjena: Muumii, dana/u 05 sep 2016, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 05 sep 2016, 19:46

Unofficialpage je napisao/la:Ja stojim da ova ekipa može bolje igrati, da može imati neku smislenu igru, da može biti brži protok lopte... I tu jedan dio krivice snosi i Damir Mulaomerović ali i igrači. Da bi se bilo šta odradilo igrači se moraju kretati a ne stajati. Kad se igrači kreću, nastane nekad neka pukotina koju probiješ. I glupo je da pored jednog najboljih Europskih igrača igrač sa 17 god. bude jedan od najboljih i da ponese igru. Lijepo je vidjeti tih 19 poena ali bi bilo još ljepše vidjeti te iste poene da je bio pomoć glavnim igračima a to jest Mirzi, Juki i Kikanu.
kakav ba protok lopte Nurkic mu loptu prenosi ....i onda mi kazu nije do selektora....jok do politicke situacije u donjoj Venecueli ...pusti bgt ..
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 05 sep 2016, 19:52

delinjo je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Ja stojim da ova ekipa može bolje igrati, da može imati neku smislenu igru, da može biti brži protok lopte... I tu jedan dio krivice snosi i Damir Mulaomerović ali i igrači. Da bi se bilo šta odradilo igrači se moraju kretati a ne stajati. Kad se igrači kreću, nastane nekad neka pukotina koju probiješ. I glupo je da pored jednog najboljih Europskih igrača igrač sa 17 god. bude jedan od najboljih i da ponese igru. Lijepo je vidjeti tih 19 poena ali bi bilo još ljepše vidjeti te iste poene da je bio pomoć glavnim igračima a to jest Mirzi, Juki i Kikanu.
kakav ba protok lopte Nurkic mu loptu prenosi ....i onda mi kazu nije do selektora....jok do politicke situacije u donjoj Venecueli ...pusti bgt ..
Nisam ja branitelj selektora. :D I po meni je on najveći krivac ali ima i do igrača. Totalno je neozbiljno da centar prenosi loptu. Nmaju ni Šveđani ništa bolji roster ali imaju neku igru.

Damir Dzumhur!!!!

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 05 sep 2016, 20:38

A zar cinjenica da centar nema kome dodati nego prenosi loptu nije do selektora?
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 05 sep 2016, 20:41

nerminh74 je napisao/la:A zar cinjenica da centar nema kome dodati nego prenosi loptu nije do selektora?
Pogledaj obje utakmice ponovo, Nurkić prevodi loptu i kada su plejmejkeri slobodni. To je više do njegovog "Bosnian Beast", "superstar", "prove them wrong" mentaliteta (da ga drugačije ne zovem)
ZELJEZNICAR 1921!

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.