Sabinho je napisao/la:sanlituncay je napisao/la:Sabinho,Mahmutović nakon povrede ponovo zabija,Štilić najjači igrač u Poljskoj... Svi smo mi karine,samo je Pape u pravu! Taj Vranješ završi u toj istoj ligi i dobit će poziv,ostali iz te iste lige godinama unazad ne dobijaju! I to raju ljuti,a ja mu nikad necu napisat da je teleća glava i da mu krpim familiju,sam će sebe svakako otjerat svojim glupostima!
Dobro Stilic, ali Mahmutovic je svoje propustio nazalost odnosno syebala ga je povreda u odsutnom momentu. Sad ima i Dumica, Martica (naglasicu da je par forumasa pisalo da ga nikad nije gledalo ali da mora biti pozvan).
Mahmutović se vratio,i opet evo zabija,al neće dobiti poziv,kao ni Štilić... a s druge strane pozvao je igrača bez kluba,stavio 2 igrača Hajduka,koja ni u snu ne mogu biti u prvih 11 repke,i šta ti očekuješ od mene,da kažem da je sve ok!? I da pišem Sajo dijeli pljuske???
Boli me briga i za Avdiju,Tinu,Sušića i Germaniju,nek ih vodi kući sebi,al ovo što on radi od repke nije normalno,i zato i pušimo od Kipra,a on i dalje istu priču priča,ko da smo ih 7-0 pobijedili,pa neće mijenjat sastav,da se neko ne uvrijedi

U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!