admirr je napisao/la:nije on kriv sto je neispravan. ipak je on iz zeniceMocMahale444 je napisao/la:Ovaj hakalin kurir stalno baci neki info i poprati sa 10 smajlijaHigh je napisao/la:Gledaj ti zeničkog mozga čim se on ponosi.

admirr je napisao/la:nije on kriv sto je neispravan. ipak je on iz zeniceMocMahale444 je napisao/la:Ovaj hakalin kurir stalno baci neki info i poprati sa 10 smajlijaHigh je napisao/la:Gledaj ti zeničkog mozga čim se on ponosi.
U domu svakog pravog bosanca danas ceca svira, ovo se mora zapit. Bravo zmajeviMortemHz je napisao/la:Eto ga peticaRigoletto je napisao/la:ajmo zmajevi razveselite nas
Ma znam, zezancija je.tuzlak1987 je napisao/la:Ma ima tamo dosta ljudi sto vole na reprezentaciju, kada je bitna utakmica uvijek se zale da malo dodje.IlProfessore je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Sve se karte najvise dijele u sugava mjesta, a treba dati jedno 5000 Krajisnicima i zdravo ..
Treba dijeliti po tim mjestima gdje nije Sarajevo, Zeljo, Sloboda, Velez ..
to samo kod ovih što im je Turska majka.Rigoletto je napisao/la:U domu svakog pravog bosanca danas ceca svira, ovo se mora zapit. Bravo zmajeviMortemHz je napisao/la:Eto ga peticaRigoletto je napisao/la:ajmo zmajevi razveselite nas
Pocastio se kokosijom pastetom povodom ovog antologijskog rezultata. Profa ne balahaj, kad dode visok datum glodjat ces stokove od vrata po kuciHeller je napisao/la:to samo kod ovih što im je Turska majka.Rigoletto je napisao/la:U domu svakog pravog bosanca danas ceca svira, ovo se mora zapit. Bravo zmajeviMortemHz je napisao/la: Eto ga petica
Duhovito Profesore, večeras si on fire što bi se reklo.
Nafuro se fehimovac na cecu ali podrzava ljiljane vidi se da feha to školuje.admirr je napisao/la:sto se segrt raspisao. mora da je fehim otiso u zenicu pa mu se malo muda nadula
Drago mi je da se i vi napaceni nekad razveselite.admirr je napisao/la:sto se segrt raspisao. mora da je fehim otiso u zenicu pa mu se malo muda nadula
mene je najvise razveselio osmjeh na tvom licu, kad sam ti dao da oblizes konzervu i istu zadrzis kao suvenir ili igrackuRigoletto je napisao/la:Drago mi je da se i vi napaceni nekad razveselite.admirr je napisao/la:sto se segrt raspisao. mora da je fehim otiso u zenicu pa mu se malo muda nadula
Hahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahhahahahahapredmetmrznje je napisao/la:Evo i pastrmke, brato rijeśio bocu đeka pa otkaćio u inat estonljanima..
Ljubavi svaki dan posaljem kamion pomoci u konzervama za sarajevo, suti i mlati dok ima, ovo su ionako vase pare sto smo pokrali za rataadmirr je napisao/la:mene je najvise razveselio osmjeh na tvom licu, kad sam ti dao da oblizes konzervu i istu zadrzis kao suvenir ili igrackuRigoletto je napisao/la:Drago mi je da se i vi napaceni nekad razveselite.admirr je napisao/la:sto se segrt raspisao. mora da je fehim otiso u zenicu pa mu se malo muda nadula
ovaj petlja jezikom spuco se deset vrstipredmetmrznje je napisao/la:Evo i pastrmke, brato rijeśio bocu đeka pa otkaćio u inat estonljanima..
Ovaj sigurno od rodjenja navija za zrinjskiNeutral je napisao/la:
Evo velikog nultrasa, imate masu klipove s njim u prvoj ulogi jer je očigledno neki idol tzc huliganima iz tzv novokompovanog kluba
Trenutno korisnika/ca: Grk1234, mnon46, Noke995, OldTownDistrict, Proximic i 29 gostiju.