Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Nećemo mi opet nikoga dovest, ni Gonzala, ni DMF, samo.omladinaca dosta i to je to.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Suarez vrijedi vise od 30 miliona to je nedvojbeno ali treba uzeti u obzir cinjenicu kako ce taj igrac propustiti dosta utakmica na pocetku sezone ukoliko predje u Engleski klub i to bi trebalo smanjiti cijenu. Prije bi dao za njega i 40 miliona nego za Higuaina 25.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Suarez je već izjavio da nema šanse da prijeđe kod nas,tako da je ovo samo jedan od niza spinova uprave prema navijačima,godinama iste stvari rade i lažu.od Rooneya do Higuiana,pa sad Suarez,tko je sljedeći da nas malo zabavi?
- Marsal
- Kontakt:
http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/23222924" onclick="window.open(this.href);return false;
Dakle bili smo poslali ponudu za Suareza i ista je odbijena. Hvala bogu pa jest.
Fantastičan je igrač ali evo recimo predje u Arsenal, 6 tekmi bez njega...u tih 6 tekmi već možemo izgubiti prvenstvo i plus njegov iduci incident koji će se 200 milijardi posto dogoditi je koliko utakmica zabrane?
Da ne spominjem kako će nam se apsolutni svi izrugivat na njegova padanja, simuliranja, gestikulacije sudiji...fantastičan je igrač ponavljam se ali i prepotentna i odvratna seljačina kraj koje Ibrahimović izgleda kao anđeo.
Ne želim ga u Arsenalu, radije gledat Girouda kako plazi jezik kad promaši četvrti zicer na utakmici.
Dakle bili smo poslali ponudu za Suareza i ista je odbijena. Hvala bogu pa jest.
Fantastičan je igrač ali evo recimo predje u Arsenal, 6 tekmi bez njega...u tih 6 tekmi već možemo izgubiti prvenstvo i plus njegov iduci incident koji će se 200 milijardi posto dogoditi je koliko utakmica zabrane?
Da ne spominjem kako će nam se apsolutni svi izrugivat na njegova padanja, simuliranja, gestikulacije sudiji...fantastičan je igrač ponavljam se ali i prepotentna i odvratna seljačina kraj koje Ibrahimović izgleda kao anđeo.
Ne želim ga u Arsenalu, radije gledat Girouda kako plazi jezik kad promaši četvrti zicer na utakmici.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Tito ne pretjeruj.
Ako vec postoji mogucnost da se Suarez dovede, to se mora iskoristiti. Sigurno da je puno bolji igrac od Higuaina. Ako su vec bili spremni za njega dati skoro 30 mil, onda za Suareza cak ni 50 nije puno.
Ako vec postoji mogucnost da se Suarez dovede, to se mora iskoristiti. Sigurno da je puno bolji igrac od Higuaina. Ako su vec bili spremni za njega dati skoro 30 mil, onda za Suareza cak ni 50 nije puno.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
50 miliona (funti naravno ) i slobodno ga vodite . Dobijete i gratis brnjicu iz kluba sto su mu pripremiliGreivis je napisao/la:Tito ne pretjeruj.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Svaka ekipa ima prgavih igraca, simulatora, varalica i gorih od Suareza pa nikom nista samo eto mediji su se srucili na Suareza i svaki njegov sitni incident se smatra ko da je ubioo covjeka kao u slucaju ujedanja Ivanovica, pa mislim ok nesporski je ujeo ga ali kasapin Taylor je dobio 3 utakmice suspenzije za otvoreni dvostruki prelom Eduardove noge i time mu se posrao na eventualno dobru karijeru a Suarez za neki ujed dobio 8 utakmica, smijesno.
Busquets i Pedro su vece varalice od Suareza, potrazi kompilaciju dajvova Wayna Rooneya vidjeces da je taj Engleski prevarant duplo vise u karijeri simulirao od Suareza ali to se brzo zataska i niko ne prica o tome. Cak i sveti Steven Gerard ima pozamasnu kompilaciju simulacija pa opet nikom nista, Messi napucava publiku u prvom redu, pljuje igraca pa nikom nista sve se to brzo zataska ali kad Suarez nesto uradi odma se svi dignu.
Suarez je igrac koji moze napraviti belaj bilo kojoj ekipi i koji moze donijeti pobjedu protiv bilo koga i zivo me zaboli ku**c sto ce neko ovuda po temi skakati i prozivati istog ukoliko Suarez bude zabijao golove i donosio pobjede protiv velikih klubova. A on je taj igrac koji ce protiv Uniteda, Chelsea, Ciya zabiti gol igrac kojeg se njihove odbrane boje a ne slagiranog Higuaina.
Busquets i Pedro su vece varalice od Suareza, potrazi kompilaciju dajvova Wayna Rooneya vidjeces da je taj Engleski prevarant duplo vise u karijeri simulirao od Suareza ali to se brzo zataska i niko ne prica o tome. Cak i sveti Steven Gerard ima pozamasnu kompilaciju simulacija pa opet nikom nista, Messi napucava publiku u prvom redu, pljuje igraca pa nikom nista sve se to brzo zataska ali kad Suarez nesto uradi odma se svi dignu.
Suarez je igrac koji moze napraviti belaj bilo kojoj ekipi i koji moze donijeti pobjedu protiv bilo koga i zivo me zaboli ku**c sto ce neko ovuda po temi skakati i prozivati istog ukoliko Suarez bude zabijao golove i donosio pobjede protiv velikih klubova. A on je taj igrac koji ce protiv Uniteda, Chelsea, Ciya zabiti gol igrac kojeg se njihove odbrane boje a ne slagiranog Higuaina.
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 08 jul 2013, 14:06, ukupno mijenjano 1 put.
Samo se tjesi. Znas i sam da bez Suareza Liverpoola nigdje nema. I sa njim se vrtio oko sredine tabele.nerkolfc je napisao/la:50 miliona (funti naravno ) i slobodno ga vodite . Dobijete i gratis brnjicu iz kluba sto su mu pripremiliGreivis je napisao/la:Tito ne pretjeruj.
Ako vec postoji mogucnost da se Suarez dovede, to se mora iskoristiti. Sigurno da je puno bolji igrac od Higuaina. Ako su vec bili spremni za njega dati skoro 30 mil, onda za Suareza cak ni 50 nije puno.![]()
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Liverpool je bio prije Suareza i bit ce i poslije njega . Niko nije veci od kluba .Greivis je napisao/la:Samo se tjesi. Znas i sam da bez Suareza Liverpoola nigdje nema. I sa njim se vrtio oko sredine tabele.nerkolfc je napisao/la:50 miliona (funti naravno ) i slobodno ga vodite . Dobijete i gratis brnjicu iz kluba sto su mu pripremiliGreivis je napisao/la:Tito ne pretjeruj.
Ako vec postoji mogucnost da se Suarez dovede, to se mora iskoristiti. Sigurno da je puno bolji igrac od Higuaina. Ako su vec bili spremni za njega dati skoro 30 mil, onda za Suareza cak ni 50 nije puno.![]()
- BritishCore
- Kontakt:
ovat nerkolfc glavni klaun pdf-a
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Au samo kad zamislim duo u napadu Suarez-Giroud. Pa ne bi bilo jace ekipe. Jos preci u 4-4-2 formaciju sa Jackom i Aaronom u sredini, ne bi bilo potrebe ni Fellainia dovoditi.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
pričate ko da je već doveden, a ni ja vala nisam nešto za njegov dolazak , ne znam što. 6 utakmica odma ga ne računat niđe veze. I ovo za Higuaina je glupo postalo, pa nisu to bile špekulacije nego je konkretno ugovor bio pred potpisivanju
Vođa zna.
6 utakmica je nista. Ima igraca koji ne mogu odigrati 6 tekmi u cijeloj sezoni pa Boze moj. Desi se incident, povreda, bolest..... Mislim, na to racunati kad je u pitanju ugovor od 3-4 godine sa jednim od najboljih napadaca na svijetu je smijesno.
Naravno da nece doci. Ja svakako ne vidim nijedan razlog zasto bi Suarez dosao u Arsenal a ne u npr. Real?
Da je bar potpisati Higuaina. Ja sam inace uvijek za svakog igraca koji ce Arsenal pojacati. jos uvijek vjerujem da ce doci ali ne znam vise koji im je.
Prije +/- 7 dana sam ja nagovijestio da bi se ovo moglo iskomplikovati ali neki ovdje su mislili da su pokupili svu pamet svijeta pa poceli ismijavati i glumiti pametnjakovice.
Ja Wengeru ne vjerujem ni kad poklone nosi.
Ne vjerujem sve dok ga ne vidim sa dresom Arsenala i olovkom u ruci kako potpisuje.
Naravno da nece doci. Ja svakako ne vidim nijedan razlog zasto bi Suarez dosao u Arsenal a ne u npr. Real?
Da je bar potpisati Higuaina. Ja sam inace uvijek za svakog igraca koji ce Arsenal pojacati. jos uvijek vjerujem da ce doci ali ne znam vise koji im je.
Prije +/- 7 dana sam ja nagovijestio da bi se ovo moglo iskomplikovati ali neki ovdje su mislili da su pokupili svu pamet svijeta pa poceli ismijavati i glumiti pametnjakovice.
Ja Wengeru ne vjerujem ni kad poklone nosi.
Ne vjerujem sve dok ga ne vidim sa dresom Arsenala i olovkom u ruci kako potpisuje.
Gdje prestaje logika, pocinje paja.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- BritishCore
- Kontakt:
Ja bih zamolio administraciju da se Makaveliju nick promjeni u 'Komplexsas'. Hvala.
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
ili antistatističar ne bi bilo lošeBritishCore je napisao/la:Ja bih zamolio administraciju da se Makaveliju nick promjeni u 'Komplexsas'. Hvala.
Vođa zna.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Kad ti o logici prica lik kojem je Pedro najbolje krilo na svijetu, a transfer Neymara je Barcu kostao 27 miliona eura

evo sto navijac arsenala na jednom drugom forumu misli o ponudi za Suareza: "E ovako. Ovo je klasicni Wengerov potez. Posto je ispusio kod Higuaina on sada ide po Suareza sa uvredljivom ponudom od 30 miliona funti a znaju dobro da ga Liverpool nece prodati ispod 40. Zasto? Zato sto su u Arsenalu jos uvijek sezonske ulaznice u prodaji a posto su najskuplje na otoku Wenger mami navijace ovakvim ponudama. Doci ce ljetu kraj i Wenger ce reci kao i svake sezone da smo nudili za najbolje igrace ali da nisu htjeli preci i da su klubovi odbili njegove vrhunske ponude"
nažalost istina
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Sada i u Madridu znaju da je Wenger spreman ponuditi 30 miliona za igraca 
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Perez: 'No Offer For Higuain'
Real Madrid president Florentine Perez claims there has been 'no offer' from Arsenal for their Argentine striker Gonzalo Higuain. Higuian has been heavily linked with Arsenal all summer, with reports that a deal is close having seemingly been a daily feature. But Perez gave an interview with a TV channel called Univision (me neither) claiming the Gunners hadn't made an offer and that Real want him to stay.
'We don`t want him to go," he said. "Furthermore, nobody from Arsenal has come here, or made an offer, not €27m, nothing. There is no offer."
Real Madrid president Florentine Perez claims there has been 'no offer' from Arsenal for their Argentine striker Gonzalo Higuain. Higuian has been heavily linked with Arsenal all summer, with reports that a deal is close having seemingly been a daily feature. But Perez gave an interview with a TV channel called Univision (me neither) claiming the Gunners hadn't made an offer and that Real want him to stay.
'We don`t want him to go," he said. "Furthermore, nobody from Arsenal has come here, or made an offer, not €27m, nothing. There is no offer."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.