FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 13 nov 2010, 01:29

Komsije s kim igrate zadnje kolo ?

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 13 nov 2010, 01:31

HZ_ilidzaa je napisao/la:Komsije s kim igrate zadnje kolo ?
rudar na grbavici
Za zivot cijeli!

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 13 nov 2010, 01:39

tanzla je napisao/la:http://forum.banjaluka.com/viewtopic.ph ... 9&start=80

Dobili smo temu "anamo kod njih" (izvinjavam se ako je neko postavljao, nisam primjetio), i kako je počelo postaće popularnija od teme njihovog malog kluba. :mrgreen:

Postavljam samo iz razloga da vidite koji je Šlager ušljo i licemjer (nije da niste znali, a?), fol otišao odavde zbog provokacija na njihovoj temi, zajebancija (a bilo je i dobrih ;)), glumio ugroženost nekakvu,kukao,plakao,brisao, a sad se ponaša ko obični balavac.
Šlageru, fireru, piĆko! :D
Banjaluku i lešinare sve, "ljutu krajinu", nabijem na .... :D
I mene je nervirao dok je bio ovdje,prvi sam trazio da ga se izbaci zbog avatara,ali juce je neko postavio link ovdje za taj forum i procitao sam dosta postova na temi borac i on se jedini buni protiv vrijedjanja na nacionalnoj osnovi i galami na one ostale zbog toga,jedino sto ne moze Zelju smisliti,vjerovatno mu je neki igrac Zelje zguzio trebu :D :D

Inace,na terenu sam blizu Banjaluke ovih dana,sef nadgleda neke lokacije za moguce hidrocentrale i mogao bih sutra ladno na utakmicu otici samo da mi je znati gdje? Tamo iza gola sa TM me nece pustiti,a ne bih se bas mijesao sa njihovom publikom jer se ne bih mogao kontrolisati ako Zeljo da go :D :cry: :D :cry: l....Javicu sutra sta sam napravio,ima jedna solucija da se pridruzim na jednoj pumpi nekim momcima koji stizu iz Vogosce...

PS Rijetko idem na utakmicu ali sutra mi se bas nesto trazi guzici cepa i vuce me da odem :D
Zadnja izmjena: Neprilagodjen, dana/u 13 nov 2010, 01:45, ukupno mijenjano 1 put.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 13 nov 2010, 01:44

Neprilagodjen je napisao/la:
tanzla je napisao/la:http://forum.banjaluka.com/viewtopic.ph ... 9&start=80

Dobili smo temu "anamo kod njih" (izvinjavam se ako je neko postavljao, nisam primjetio), i kako je počelo postaće popularnija od teme njihovog malog kluba. :mrgreen:

Postavljam samo iz razloga da vidite koji je Šlager ušljo i licemjer (nije da niste znali, a?), fol otišao odavde zbog provokacija na njihovoj temi, zajebancija (a bilo je i dobrih ;)), glumio ugroženost nekakvu,kukao,plakao,brisao, a sad se ponaša ko obični balavac.
Šlageru, fireru, piĆko! :D
Banjaluku i lešinare sve, "ljutu krajinu", nabijem na .... :D
I mene je nervirao dok je bio ovdje,prvi sam trazio da ga se izbaci zbog avatara,ali juce je neko postavio link ovdje za taj forum i procitao sam dosta postova na temi borac i on se jedini buni protiv vrijedjanja na nacionalnoj osnovi i galami na one ostale zbog toga,jedino sto ne moze Zelju smisliti,vjerovatno mu je neki igrac Zelje zguzio trebu :D :D
Nadam se samo da je dobro otres'o. :mrgreen:
Neprilagodjen je napisao/la:Inace,na terenu sam blizu Banjaluke ovih dana,sef nadgleda neke lokacije za moguce hidrocentrale i mogao bih sutra ladno na utakmicu otici samo da mi je znati gdje? Tamo iza gola sa TM me nece pustiti,a ne bih se bas mijesao sa njihovom publikom jer se ne bih mogao kontrolisati ako Zeljo da gol....Javicu sutra sta sam napravio,ima jedna solucija da se pridruzim na jednoj pumpi nekim momcima koji stizu iz Vogosce...

Ma samo nemoj skakat puno kad im ga Višća aBd zabije, da te ne bi opazio onaj fašista redbluearmy 1987, donji si onda. :D
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 13 nov 2010, 01:48

Ma samo nemoj skakat puno kad im ga Višća aBd zabije, da te ne bi opazio onaj fašista redbluearmy 1987, donji si onda.
Da,onaj idiot je stvarno najgori,eno ga tamo ponovo priziva onaj trans "noz....."....Zbog takvih kao on mi se najvise i ide i zbog toga bih vise volio da sutra Zeljo pobjedi nego ikad,iako nisam navijac Zelje vec jednog nizerazrednog kluba,ali krv nije voda :D :D

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 13 nov 2010, 01:50

Neprilagodjen je napisao/la:
Ma samo nemoj skakat puno kad im ga Višća aBd zabije, da te ne bi opazio onaj fašista redbluearmy 1987, donji si onda.
Da,onaj idiot je stvarno najgori,eno ga tamo ponovo priziva onaj trans "noz....."....Zbog takvih kao on mi se najvise i ide i zbog toga bih vise volio da sutra Zeljo pobjedi nego ikad,iako nisam navijac Zelje vec jednog nizerazrednog kluba,ali krv nije voda :D :D
Tako znači, za Sarajevo navijaš. :)

A rba je jbg stariji čovjek, odmjeren u izjavama, kulturan, karakteran.. Fa-fa fašistaaa! :mrgreen:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 13 nov 2010, 02:25

[youtube][/youtube]

TMKalifornija
Kontakt:

Post Postao/la TMKalifornija » 13 nov 2010, 05:45

Jay DeMerit bi nam bio dobro pojacanje u ovom roku, trenutno je bez kluba al zeli se vratit u SAD..vjerovatno nije ni skup, igrao je odlicno u svjetskom prventstvo, Rooney nije imao sanse :D

slika

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 13 nov 2010, 09:38

Imal' kakav link za utakmicu.Na poslu sam tako da.....
Sretno nam.Nek se bore i ginu, jer poraz nije najgore što se u jednoj utakmici desiti može.
Svim manijacima u BL želim svu sreću i jako grlo.
SVI MANIJACI NEK DIGNUN RUKE, NEK SE SA JUGA ČUJE PLAVOG MANIJAKA GLAS.......
....Jer mi smo Željini, Željo je naš.

Peace.
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 13 nov 2010, 09:42

Derbi susret 14. kola u Banja Luci

Savić: Odbrana Borca mora pasti

Ovog vikenda igrat će se utakmice 14. kola Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine, a sve oči uprte su u Banja Luku gdje će derbi susret odigrati vodeći Borac i drugoplasirani Željezničar.

"Nama je ovo jedna od najvažnijih utakmica ove sezone, iako pred skoro svaku utakmicu imamo isti stav, a to je odigrati najbolje što znamo, dati sve od sebe i, naravno, pobijediti. Nanizali smo nekoliko pobjeda, tako da želimo nastaviti tu seriju”, kazao je Srđan Savić na počeku razgovora za SportSport.ba.

Borac je trenutno lider sa 30 bodova, pet više od drugoplasiranog Željezničara. Banjalučani su posebice dobri u odbrani, no Savić se nada da će Avdukić sutra vaditi loptu iz svoje mreže.

“Borac je, uz nas, najbolja ekipa u Premijer ligi ove sezone. Dovoljno je vidjeti poredak na tabeli. Ono po čemu su prepoznatljivi Banjalučani ove sezone to je dobra igra u odbrani. Primili su samo šest golova, imaju sjajne igrače u zadnjoj liniji, a posebno ih spašava Asmir Avdukić na golu. No, nama je cilj da Borcu u Banja Luci pokvarimo tu statistiku. Činjenica je da obje ekipe igraju dobro, a motiva ne nedostaje ni sa jedne strane. Realno, mene osobno bi zadovoljio i jedan osvojen bod, ali zašto ne tri", pita se veznjak Plavih.

Željezničar je u dvije utakmice, sa ukupnim skorom 9:0, eliminisiao drugoligašku ekipu Branitelja iz Mostara.

"Protiv Branitelja smo pitanje prolaznika riješili već na Grbavici, pa smo u Mostar otputovali sa rezervnom ekipom i, eto, ponovo ostvarili sigurnu pobjedu. No, ne smijemo se zavaravati, Branitelj je ipak niželigaš, pravi ispiti tek dolaze u polufinalu i finalu".

Na pitanje koga bi volio u polufinalu najmasovnijeg takmičenja u BiH, nekadašnji fudbaler Zvijezde iz Gradačca odgovara:

"Sve ekipe su kvalitetne, da nisu ne bi ni bile tu gdje jesu. Možda bi volio Olimpic ili Čelik, ali kad tad se moramo susresti i sa Širokim. Nadam se da ćemo ove godine osvojiti Kup, za razliku od prošle."
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 13 nov 2010, 10:14

TMKalifornija je napisao/la:Jay DeMerit bi nam bio dobro pojacanje u ovom roku, trenutno je bez kluba al zeli se vratit u SAD..vjerovatno nije ni skup, igrao je odlicno u svjetskom prventstvo, Rooney nije imao sanse :D

slika
On bi bio sigurno dobro pojačanje,ali druže mi ni za take pare nemamo. 8-)
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

deyo
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la deyo » 13 nov 2010, 10:26

® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 13 nov 2010, 10:31

slikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslika

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 13 nov 2010, 10:36

MU'MIN T.M. je napisao/la:Imal' kakav link za utakmicu.Na poslu sam tako da.....
Sretno nam.Nek se bore i ginu, jer poraz nije najgore što se u jednoj utakmici desiti može.

Peace.
deyo je napisao/la:
jel to to? Hvala ti.
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 13 nov 2010, 10:45

aleksandar_veliki je napisao/la:1921 ! i gracic ako nastave sa glupostima na temi FK Zeljeznicar bice trajno odstranjeni sa foruma.
Da me ne zamjeniš sa njim...
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

deyo
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la deyo » 13 nov 2010, 10:59

MU'MIN T.M. je napisao/la:
MU'MIN T.M. je napisao/la:Imal' kakav link za utakmicu.Na poslu sam tako da.....

Peace.
deyo je napisao/la:
jel to to? Hvala ti.
UH ma jok ba,nego pjesma,izvini ako sam te zbunio :roll:
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 13 nov 2010, 11:04

Ma valjda s snađem nekako. Molim Vas ako bude kakav link za utakmicu Borac -F.K.Željezničar.
Hvala.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 13 nov 2010, 11:07

MU'MIN T.M. je napisao/la:Ma valjda s snađem nekako. Molim Vas ako bude kakav link za utakmicu Borac -F.K.Željezničar.
Hvala.
mumine moj pogledaj na justin tv ili rojadirecta, ako budem tu dok ne pocne tekma javim ti na pp :)
Za zivot cijeli!

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 13 nov 2010, 11:08

MU'MIN T.M. je napisao/la:Ma valjda s snađem nekako. Molim Vas ako bude kakav link za utakmicu Borac -F.K.Željezničar.
Hvala.
Biće sigurno, uvijek bude nesto :) Ne brini...

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 13 nov 2010, 11:13

Sretno vam protiv Borca da ako Bog da pobjedite ;) .Mislim da sad u ovom trenutku treba zakopati sve ratne sjekire izmedju navijackih grupa koje vole Bosnu i Hercegovinu.Moramo se medjusobno podrzavati Horde,Manijaci,Red Army,Robijasi.Vidjeli ste Skripari donesu fasisticku zastavu na tribinu i dobiju podrsku Lesinara i Ultrasa.A zasto???Zato sto su ti Lesinari i ti Ultrasi isti kao i Skripari i zato sto bi i oni to isto uradili.Oni zele zlo Bosni i Hercegovini,a mi koji je volimo moramo se ujediniti i zajedno boriti protiv toga.Zato jos jednom sretno vam hocu da bude 3-0 za malog Zelju :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.