Btw. Brijunu se možete samo saget

Ne seri droljice ko ti je kriv kad laješ pa te ljudi zapišaju.MocMahale444 je napisao/la:Cuj ovog bimbenastavi im mandrljat loptice lojavi.
Sto se tice fehimovih dripaca toliko su zapišani da ih ni neretva sparala ne bi.
Za čega? Bit će da misliš da je za gindisa, bjeločarapane s papučama.predmetmrznje je napisao/la:Ovo je za ginisa
Moram brato ali vjeruj da mi je zao trositi slova na ovakve kvaziprovokatore. Nemu je najveca kazna mrznja koju ima u sebi a zna da mu ne pije vode. Neka se ugleda na krmka i nek mu ovaj da instrukcije kako se zayebavati a da se ne koristi politika,vjera ili desavanja sa dolaskom osmanlija. Ono za ne povjerovat koji šošon. Nije mi zanimljiv sekunde. Ne vidim kvalitet za raspravuVirtu4l je napisao/la:brato meće, ne vadi
danas si mi pun energije. Jesi to izbio dvimarke negdje?High je napisao/la:Strogo uriniranje po lažnim Mostarcima.
Već sam je proslijedio Fondu za moleraj kvazikroatiziranih brda.Rigoletto je napisao/la:danas si mi pun energije. Jesi to izbio dvimarke negdje?High je napisao/la:Strogo uriniranje po lažnim Mostarcima.
Šaljemo Vam odbijenicu i molimo da sve proslijedite Udruzi studenata propalih humanistickih nauka uz naznaku "Dajmo da jedu".High je napisao/la:Već sam je proslijedio Fondu za moleraj kvazikroatiziranih brda.Rigoletto je napisao/la:danas si mi pun energije. Jesi to izbio dvimarke negdje?High je napisao/la:Strogo uriniranje po lažnim Mostarcima.
Brate šaha igraju po brdima, jel golemo to tebi?High je napisao/la:Već sam je proslijedio Fondu za moleraj kvazikroatiziranih brda.Rigoletto je napisao/la:danas si mi pun energije. Jesi to izbio dvimarke negdje?High je napisao/la:Strogo uriniranje po lažnim Mostarcima.
Samo da im stranka kaže da su oni figure.shaman7 je napisao/la:
Brate šaha igraju po brdima, jel golemo to tebi?
Trenutno korisnika/ca: perodeformero, ristagrad i 17 gostiju.