Safet Sušić - Pape

Cartman
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Cartman » 27 sep 2014, 01:49

aleksandar_veliki je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Opet ne odgovaras na pitanja. Nije morao rec da ce ga otjerat, ali nije morao rec ni da postoji obostrana zelja za produzenje, i tako manje-vise potvrdit da ostaje.

Isto tako Safet u tom trenutku nije imao ugovor, koliko treba clanova da se on produzi? Predsjednik bez ikakve podrske u IO, ce dat ostavku ako ima obraza. Ocito da ne znas koliko govoris da znas, jer zaobilazis jasna pitanja. Nema logike to sto ti govoris i to sto je on izjavio za tvoj portal.
Predsjednik sa 75 posto podrske u IO ne moze izabrati, niti otjerati selektora. Trebam li crtati? No, ne mogu vise, stvarno sam se umorio. Vi znate sve, mislim na par vas, mi koji prije osam dana najavimo igranje prijateljske tekme Republike Srpske u prvom FIFA-inom terminu ne znamo ništa. Šta da ti kažem, gdje prestaje logika, počinje BiH...

Laku noć, a ko zna, možda se malo sad ovi iz manjeg entiteta uozbilje, pa mozda zaborave maskirnu uniformu, a mozda i shvate da je skracenje PL spas za bh. klupski fudbal. Kompromis je čudo :kafa:
Tebi opet nije jasno da Safet nije imao ugovor i da ga Begic nije morao otjerat, nego samo sprijecit da dobije novi ugovor. :wave:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 sep 2014, 01:54

Rusilac je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:
Rusilac je napisao/la:O lijepi pozdravi.
Vidim neke prozivke u ovaj kasni sat :P
Sad mi tek nista nije jasno,sta je poenta price?Begic je posten ali je bio za smjenu Papeta,Pape je isto posten,obojica su posteni.
Utakmica RS-a je kompenzacija za nesto,za sta,sto su clanovi iz RS dali podrsku Sušiću ili sto ce tek dati podrsku da se smijeni?Mislim,pricajmo jasno i glasno.
da ki ti zivis u BIH i da li znas kako ovdje stvari funkcionisu :?: da je to uredu nije qal jednostavno kod nas je sve kompromis pa tako i u ns bih kao sto rekose ne moze begc ni smijeniti ni postaviti safeta bez vecine ,jednostavno mra se suradjivati i nema druge .pa ti mislis da je ivica osim od dragosti isao kod dodika da pricaju to ne znaci da je osim kriminalac ako je morao da dogovora s dodikom .
Ti sad hoces da kazes nemas nista protiv da RS igra prijateljske utakmice samo neka daju podrsku Papetu,jel ja dobro razumijem?
Sta je s vama ljudi,jel znate vi sa cime se igrate a zbog koga,zbog obicnog prevaranta? :crazy:
ne znam otkud ti ta ideja :?: ja uopšte ne povezujem te stvari tako i mislim da pape nema nikakve veze s tim .da se mene pita nebi ta reprezentacija rs nikad zaigrala al nazalost takva nam je drzava .a ti hoces reci da je begic obecao rs reprezentaciju samo da pape ostane selektor :rol: meni nema logike nikakve

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 27 sep 2014, 01:57

Ako je kompenzacija za podrsku Susicu iz RS-a onda Begic nije bio za smjenu selektora,prica je nelogicna.
Puno šuplje i nelogicne price,lici na jos jedan spin.
Za sta god bila kompenzacija ovo ce skupo kostati one koji su dali saglasnost,kad-tad.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 sep 2014, 02:02

Cartman je napisao/la: Tebi opet nije jasno da Safet nije imao ugovor i da ga Begic nije morao otjerat, nego samo sprijecit da dobije novi ugovor. :wave:
Za to su mu bila potrebna SAMO tri glasa i nije ih mogao izlobirati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 sep 2014, 02:05

A onda ti ja opet kazem, Predsjednik koji nema ni 25% clanova uz sebe ce dat ostavku, ako ima obraza. Laku noc. :wave:

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 27 sep 2014, 02:07

Head je napisao/la:Aco, ti podrzavas Begica?

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 27 sep 2014, 02:08

Begic i jos par nisu za Susica,ostale su Susici izlobirali i ne mogu mu nista,medju njima ima i bosnjackih clanova koji su bliski FK Sarajevo.
Kao zahvalu za podrsku Susicu ta ekipa je danas odobrila igranje utakmice RS,bez da se Begic i par ljudi oko njega ista i pitao.
Je li to,i je li to nesto sto se treba slaviti?
I kako onda Susic nije u talu sa dodikovcima?

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 sep 2014, 02:16

Cartman je napisao/la:A onda ti ja opet kazem, Predsjednik koji nema ni 25% clanova uz sebe ce dat ostavku, ako ima obraza. Laku noc. :wave:
A ja ti onda odgovorim postavljajuci link sa danasnje sjednice i kazem ti da ima stpostotnu podrsku ili te pak pitam sta ima u Danskoj. :kafa: h
Da, ima podrsku da sjedi kao marioneta. Podrska je kad imas moc da nesto napravis, da imas ljude koji ce glasat kao ti.

Sto si obuzet Skandinavijom? Hoces vizu? Vidim da ti je to neki san. Naleti na 3 mjeseca turisticki, mozda nadjes kakvu da ozenis za papire. :kafa:

Nego zar nisi ti prije forsirao Amara za selektora? Sta bi od toga? :kafa:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 sep 2014, 02:31

Ja Sergeja? Ne. Ja Bajevica.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 sep 2014, 02:32

Pa obzirom na Pitarsku nadmoć u savezu, mogao bi vam Hadžibegić podijeliti pljuske.
Voli te tvoje Sarajevo.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 27 sep 2014, 02:37

Pa Sušić je jasno rekao,znam da u IO ima i onih koji su bili za moju smjenu ali oni moraju znati da i ja imam svoje ljude,on se sam odao,samo ukljucis klikere i ne slusas spinere.
I sta sam ja slagao kad sam rekao da su braca u talu sa dodikovcima?

Ali stvari se brzo okrecu,sto bi gore za tren bude dole.Begic mi izgleda ubjedljivo najnamazaniji lik u savezu,namazaniji je i od brace a braca su isto impozantno organizovana,Sead ima veze i na Dedinju.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 27 sep 2014, 02:40

E da,taj Hadzibegic je isto pokazao kako se lopov uklopi medju lopove,za tren.Ko fol neki komitet za posredovanje,taj komitet radi sa dodikovcima.
I jos frajer kaze,nije problem plata selektora,problem je krtica,za njega nema mjesta u savezu.
Zapjenio,znaci cova im je dirnuo u tal.Uhljupi,ni za sto zasluzni dosli pokupit kajmak koji su zaradili Kodro,Bola,Bajramovic,Hibic,Konjic,Hasan,Sergej,Spaha,Miske,a oni su daleko od saveza i od plodova i svog rada,plodove kupe jugo legende Hadzibegic,Bajevic,Kajtaz.Dobrodosli u apsurdistan.

A legendi i k,nase legende ne bi tako prljale svoj obraz.
Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 27 sep 2014, 02:42, ukupno mijenjano 1 put.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 27 sep 2014, 02:42

Samkara je napisao/la:Evo Acane za mene ovaj Virto, Kalcijo i jos neki od teme sa teme tvrde da sam neki Ahmo, zuti mrav itd... :kafa: kad vec tako tvrde treba ih upozoriti dati im ban da ne sire lazi, trolanje sa teme na temu a na kakvim su to oni dokazima ili sta vec... :kafa: eto vam momci moda pa neka... pa ko mi opet napise Ahmo ili slicno..
:rol: :lol:

GOTOV SAM. :urnebes: :urnebes:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 sep 2014, 02:44

Rusilac je napisao/la:A legendi i k,nase legende ne bi tako prljale svoj obraz.
Zamisli sad ovo, takvi ljudi imaju status legendi, a jedan Hasan Salihamidžić ima status izdajnika. Je li to malo poremećeno?
Voli te tvoje Sarajevo.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 27 sep 2014, 02:47

Cartman je napisao/la:Ja Sergeja? Ne. Ja Bajevica.

Samo da ti kazem da ih je dusko proslu heftu nasamarao na sastanku i dao punu podrsku safetu ;), rusilac ovdje raspravljaju ozbiljni ljudi, nemoj nas ometati sa svojim insiderskim informacijama
Ti jarane nista nisi rekao,kukuljis neke šeme,vjerujem da ne razumijes ni sam sebe.

Cartman
Kontakt:

Re: Sv: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Cartman » 27 sep 2014, 02:52

Virtu4l je napisao/la:
Rusilac je napisao/la:A legendi i k,nase legende ne bi tako prljale svoj obraz.
Zamisli sad ovo, takvi ljudi imaju status legendi, a jedan Hasan Salihamidžić ima status izdajnika. Je li to malo poremećeno?
Samo kod budala. Svako normalan zna sta je Hasan radio i znacio za BiH. Aferim Spahi sto je to naglasio u razgovoru za Hayat neki dan.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 sep 2014, 02:55

Eto Memije u reprezentaciju :njanjanja: :opaopa:
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 sep 2014, 03:01

Haha forum bi implodirao da Amar preuzme. Mogu zamislit reakciju heada.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 27 sep 2014, 03:09

Ja sam rekao sve sto sam imao.Kako god Begic pobjedjuje,Susicu su dani odbrojani,vec sam rekao da je Begic za njih malo veci igrac.Ima i igrace na svojoj strani a to je najaci adut,bez njih nema nista,ni para,ni talova,nista.

Sto se tice Amara nemam nista protiv,ne mislim da je neko rijesenje ali od ovoga je svako bolji,i Braco.
Nadam se samo da i on nece talit igrace i dizat Želju preko reprezentacije,sigurno nece dok mu je babo ziv,za kasnije ne bih se zakleo.

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 27 sep 2014, 08:15

Rusilac je napisao/la:E da,taj Hadzibegic je isto pokazao kako se lopov uklopi medju lopove,za tren.Ko fol neki komitet za posredovanje,taj komitet radi sa dodikovcima.
I jos frajer kaze,nije problem plata selektora,problem je krtica,za njega nema mjesta u savezu.
Zapjenio,znaci cova im je dirnuo u tal.Uhljupi,ni za sto zasluzni dosli pokupit kajmak koji su zaradili Kodro,Bola,Bajramovic,Hibic,Konjic,Hasan,Sergej,Spaha,Miske,a oni su daleko od saveza i od plodova i svog rada,plodove kupe jugo legende Hadzibegic,Bajevic,Kajtaz.Dobrodosli u apsurdistan.

A legendi i k,nase legende ne bi tako prljale svoj obraz.
prvo ustani pa reci dusko bajevic!!!! pricas o covjeku koji je bio u timu svijeta kao igrac, kao trener vodio ekipe u LP i to uspijesno! zar stvarno mislis da bi se on peglao za te neke "plodove rada" kako ti nazivas a koji su sitnica za njega naprema onom sto je on zaradjivao kao trener!!!!? kad je najteze u velezu bilo dusko pare i opremu davao velezu da se cupa! pa ljudi nije savez dobio 8 miliarda na sp neg 8 miliona, pola od toga je otislo igracima i strucnom stabu a pola savezu! tacno covjek nekad nemoze da vjeruje kakvih sve konspiracijski teorija nas narod moze izmislit! sta je sljedece, zar ce neko izmislit da je i kodro bio selektor da bi pare uzeo a covjek radio bukvalno dzaba dok je bio i nije ni marke uzeo, ili da je mozda bolic od prvog dana igrao za repku radi para a covjek sam placao sebi karte i smjestaj, kao svi ostali tad, kad bi dolazio na okupljanja repke! stvarno nas narod ima fantaziju koju niko drugi nema....mi stvarno i nezasluzujemo nista bolje od begica i papeta!!!!!!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.