na Bulevaru ako znas gdje je muzej kafic se zove Ultra ima i bastu pored rijeke preko ceste koja je bila naravno zatvorenaStevieG je napisao/la:^Danas sam i ja također bio u Zenici pa me zanima na kojoj ste lokaciji tačno bili? YNWA!

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
na Bulevaru ako znas gdje je muzej kafic se zove Ultra ima i bastu pored rijeke preko ceste koja je bila naravno zatvorenaStevieG je napisao/la:^Danas sam i ja također bio u Zenici pa me zanima na kojoj ste lokaciji tačno bili? YNWA!
King Kenny je napisao/la:"In Carling Cup related news, Charlie Adam's penalty has finally landed."
ja sam gotov vec majke mi... zaboravio sam da mi ne znamo ko ljudi osvojiti trofej nego uvijek ludilo nekoreds_forever je napisao/la:Sa ovakvim utakmicama, da Bogdo mi docekamo starost.... ovo ce sve prouzrokovati srcane,mozdane,cireve i svasta jos...
Hvala Bogu pa je trofej tu, to je jedino bitno
Manchaster Unitedragazzidelsud1987 je napisao/la:Vi jedva cardiff dobijete na penalesmešno
hahhahhhhhhhhahShanks je napisao/la:Manchaster Unitedragazzidelsud1987 je napisao/la:Vi jedva cardiff dobijete na penalesmešno
e to je smiješno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.