Ova presica Pereza ko da slušam Vučića ili Trumpa,
prolupao skroz
Da, samo što je Ćaća svaku riječ u pravu i ima brigadu spremnu da sve zapali, samo ako naredi
U pravu je kao Trump ili Vučić
Kraljevski klub je pao na nivo zadruge
Trump, Vučić, Zadruga.. otvori bolan neki sportski portal, vidiš da u sve dodaješ taj bolesni sadržaj.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Kakva lopovska namjerna zamjena teza.
Kaže bijednik VAR sudije vešeraju ukrale 16 bodova!!!!!!!!
VAR je ispravio namjerne greške sudija u terenu, koji su pokrali njihove suparnike, kojima
je vraćeno tih 16 bodova. Sudije su u praksi sudile za njih, a VAR je popravljao kriminal.
Da o onome što njima nije ni suđeno, a ni VAR nije uopće niti pregledavao, niti ne govorimo.
A tek koliko su Barcelonu oštetili, ne bih. To smo davno analizirali.
Ne bi ni onu titulu 23/24 osvojili, da ih sudije nisu pogurale. Ovo je trebala i morala biti 4 uzastopna titula
Barceloni.
Florentino Pérez (predsjednik Real Madrida): "Navijači su sa mnom u mojoj borbi. Protiv La Lige, protiv Barcelone, protiv Negreire, protiv svih."
"Borim se protiv svih. Spreman sam boriti se protiv svih. UEFA-i ćemo prezentirati izvještaj u slučaju Negreira."
"Članovi Real Madrida su uz mene u mom ratu protiv Negreire i drugih. Real Madrid nije uvijek žrtva, već su drugi oštećeni. Barcelona uvijek ima koristi. UEFA će reagirati u ovom slučaju."
"Ne može biti toliko dugo pod sumnjom za plaćenu korupciju 20 godina. Vidjet ćemo što će se dogoditi s UEFA-ine strane, sportski i kriminalno."
"Vidjet ćemo što će se dogoditi. Nisam došao ovdje da bi se suci bogatili Barceloninim novcem."
"Osvojio sam samo sedam La Liga kao predsjednik Real Madrida? Trebao sam ih osvojiti 14. Pokrali su mi ostalih sedam."
"Žele nas uništiti zato što nismo pobijedili Barcelonu? Ne, to je organizirana kampanja."
"Borim se sam protiv svih, idem u rat protiv Negreire, La Liga i Barca nam ukrali 7 titula, zele nas unistiti, sudije se bogate novcem Barcelone
Đuturum totalno pomahnitao
Zadnja izmjena: let3, dana/u 13 maj 2026, 16:30, ukupno mijenjano 1 put.
Ćaća jutros napao ABC i još neke medije za laži, mito i korupciju. glavni lik iste grupacije poslije podne podnio ostavku .
Ćaća ipak jači od Trumpa i Vučića
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Jel to broj 7 u znaku onih 7 penala u zadnjih 7 kola u Realovoj korona tituli kada se nastavilo prvenstvo? Real i moze da osvoji titulu jedino na takve nacine.
Da li postoji drzava Spanija. Njihov premijer me impresionira ali da li smiju protiv jake pokrajinr vidjet cemo.
Babini al malo bogatiji.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Da li postoji drzava Spanija. Njihov premijer me impresionira ali da li smiju protiv jake pokrajinr vidjet cemo.
Babini al malo bogatiji.
Babo ti djecu napravio.
Mislis da si mudonja kad vrijedjas i psujes a ustvari si govedo ono neodgojeno.
Nije ovo bolan za tebe kretenu.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Ćaća jutros napao ABC i još neke medije za laži, mito i korupciju. glavni lik iste grupacije poslije podne podnio ostavku .
Caci izgleda treba neko reci da je vrijeme za penzije. Počinje povlačiti poteze u rangu bas tih političara koje si naveo, ponajviše kao Tramp, a nije da su to dugoročni dobri potezi.
Caci izgleda treba neko reci da je vrijeme za penzije. Počinje povlačiti poteze u rangu bas tih političara koje si naveo, ponajviše kao Tramp, a nije da su to dugoročni dobri potezi.
Mogu reći da me vrijeđa poređenje sa Trumpom, jer Ćaća je 100 puta bogatiji od Trumpa, 1000 puta vispreniji, a milion puta veći gospodin prije svega. Ćaćine firme su napravile ovu planetu, Trumpove uništile i usput bankrotirale.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89