Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Mi ništa ne znamo normalno osvojiti
UEFA Cup Liverpool-Alaves 5-4, LP Liverpool-Milan 3-3 i pobjeda na penale, FA Cup Liverpool-West Ham 3-3 i pobjeda na penale, Carling Cup Liverpool-Cardiff 2-2 i pobjeda na penale
Nego treba odmah otpustiti Kinga. Šta on misli da je dovoljno osvojiti trofej, treba vratiti Rafu nazad. Ništa bez njega. King se uobrazio, 13 mjeseci tu i trofej. Nedostaju mi one godine kada je Rafa bio pa 5 godina bez trofeja. E to je trener.
Koji đavo je dovodio engleze, kao da oni znaju igrati fudbala. Sve flop do flopa. Kakvi Gerardovi, Carre, Hendersoni, Downinzi i Carroli. Uzalud potrošene pare a i englezi ne znaju igrati fudbala.

UEFA Cup Liverpool-Alaves 5-4, LP Liverpool-Milan 3-3 i pobjeda na penale, FA Cup Liverpool-West Ham 3-3 i pobjeda na penale, Carling Cup Liverpool-Cardiff 2-2 i pobjeda na penale

Nego treba odmah otpustiti Kinga. Šta on misli da je dovoljno osvojiti trofej, treba vratiti Rafu nazad. Ništa bez njega. King se uobrazio, 13 mjeseci tu i trofej. Nedostaju mi one godine kada je Rafa bio pa 5 godina bez trofeja. E to je trener.
Koji đavo je dovodio engleze, kao da oni znaju igrati fudbala. Sve flop do flopa. Kakvi Gerardovi, Carre, Hendersoni, Downinzi i Carroli. Uzalud potrošene pare a i englezi ne znaju igrati fudbala.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Henderson je napisao/la:Mi ništa ne znamo normalno osvojiti![]()
UEFA Cup Liverpool-Alaves 5-4, LP Liverpool-Milan 3-3 i pobjeda na penale, FA Cup Liverpool-West Ham 3-3 i pobjeda na penale, Carling Cup Liverpool-Cardiff 2-2 i pobjeda na penale![]()

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Carru i Gerrarda KD nije doveo tako da on nema veze sa njim. Ovu trojicu je suvisno i komentarisati.
PS
Dok je Benitez bio tu borilo se za titulu, Liverpool je bio neko i nesto u Evropi.
PS
Dok je Benitez bio tu borilo se za titulu, Liverpool je bio neko i nesto u Evropi.
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
bimbrlica ne rise. benitez jes dobar trener i meni je lično drag, ali Kenny je za njega KING!
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
...kakvi Glen Johnsoni, Flanagani, Shelveyi, Charlie Adami, Bellamyijevi ... Kad se na otoku znao igrati fudbal.bimbrlica je napisao/la:Carru i Gerrarda KD nije doveo tako da on nema veze sa njim. Ovu trojicu je suvisno i komentarisati.
PS
Sa Benitezom smo se borili za titulu isto kao i sa Kingom, prva dva eventualno tri kola, izuzev 2009.
P.S. Carlo ova ti je dobra

- slani grad
- Kontakt:
nemoj tako...nije mala stvar pobijediti mrtvi cardiff na penale i osvojiti ovaj strasni miki maus trofej i to nakon debelih 6 godina....vidis da se pada u trans i delirijum....strasni vembli je pokorenbimbrlica je napisao/la:Carru i Gerrarda KD nije doveo tako da on nema veze sa njim. Ovu trojicu je suvisno i komentarisati.
PS

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Ja nisam ni rekao da na otoku nema igraca, samo je on doveo pogresne igrace i za prevelike novce. To je valjda svima jasno.Henderson je napisao/la:...kakvi Glen Johnsoni, Flanagani, Shelveyi, Charlie Adami, Bellamyijevi ... Kad se na otoku znao igrati fudbal.bimbrlica je napisao/la:Carru i Gerrarda KD nije doveo tako da on nema veze sa njim. Ovu trojicu je suvisno i komentarisati.
PS
Sa Benitezom smo se borili za titulu isto kao i sa Kingom, prva dva eventualno tri kola, izuzev 2009.
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
Da, nije mala stvar, posebno kad ti se Cristal Palace nađe na putuslani grad je napisao/la:nemoj tako...nije mala stvar pobijediti mrtvi cardiff na penale i osvojiti ovaj strasni miki maus trofej i to nakon debelih 6 godina....vidis da se pada u trans i delirijum....strasni vembli je pokorenbimbrlica je napisao/la:Carru i Gerrarda KD nije doveo tako da on nema veze sa njim. Ovu trojicu je suvisno i komentarisati.
PS

POJEDI SE! da ga je scum osvojio ne bi ti govorio da je miki maus trofej. i da, nigdje ne piše miki maus nego CARLING CUPslani grad je napisao/la:nemoj tako...nije mala stvar pobijediti mrtvi cardiff na penale i osvojiti ovaj strasni miki maus trofej i to nakon debelih 6 godina....vidis da se pada u trans i delirijum....strasni vembli je pokorenbimbrlica je napisao/la:Carru i Gerrarda KD nije doveo tako da on nema veze sa njim. Ovu trojicu je suvisno i komentarisati.
PS

papa
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Evo nama onog našeg velikog jarana ,druga ,legende koji je rekao da Liverpool izgleda jako loše i nemaju igre ove sezone te da je King "mali" menadžer.slani grad je napisao/la:nemoj tako...nije mala stvar pobijediti mrtvi cardiff na penale i osvojiti ovaj strasni miki maus trofej i to nakon debelih 6 godina....vidis da se pada u trans i delirijum....strasni vembli je pokorenbimbrlica je napisao/la:Carru i Gerrarda KD nije doveo tako da on nema veze sa njim. Ovu trojicu je suvisno i komentarisati.
PS
Pa šta ima ,kakav si nam

Hoćeš moć' spavat'

Agger slomio rebro ,jbg.
You'll never walk alone.
- slani grad
- Kontakt:
nije lijepo da vrijedzas aktuelnog prvaka engleske takvim pogrdnim nazivimaCarlo je napisao/la:POJEDI SE! da ga je scum osvojio ne bi ti govorio da je miki maus trofej. i da, nigdje ne piše miki maus nego CARLING CUPslani grad je napisao/la:nemoj tako...nije mala stvar pobijediti mrtvi cardiff na penale i osvojiti ovaj strasni miki maus trofej i to nakon debelih 6 godina....vidis da se pada u trans i delirijum....strasni vembli je pokorenbimbrlica je napisao/la:Carru i Gerrarda KD nije doveo tako da on nema veze sa njim. Ovu trojicu je suvisno i komentarisati.
PS
Dok je Benitez bio tu borilo se za titulu, Liverpool je bio neko i nesto u Evropi.![]()
papa

sve male ekipe svrsavaju kad podignu ovaj bokalic

u svakom slucaju...cestitke

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
ja sam bio protiv beniteza i dan danas sam, al mislim da je u ovom modernom fudbalu dosta zreliji od Kenija, al to ne znaci da sam za to da dodje umjesto njega. Sa ovim trofejem vjerovatno je i kupio sigurno mjesto trenera i naredne sezone i to nije loše, al kako se stvari odvijaju kako je on dosao i koliko se love potrosilo nisam neshto siguran da ce bolje biti sljedece sezone sa njim kao trenerom, misljenja sam da ce biti isto kao i ove, zijan titulu na bozic i opet se bori za 3/4 mjestoCarlo je napisao/la:bimbrlica ne rise. benitez jes dobar trener i meni je lično drag, ali Kenny je za njega KING!
nema potpisa
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Benitez će svakako Bayern, no i to na stranu - kao što @Admir reče.. Kenny će sigurno ostati. 

Niko ne može pretpostaviti šta će se desiti sljedeće sezone... Šta znaš možda nam neka zvijezda može na ljeto, ebiga... Ne treba sada biti veliki optimista, ali ne treba biti ni pesimista... Što se mene tiče više bih FA Cup nego četvrto mjesto ako se može birati, a ako se ne može birati onda bih i jedno i drugoAdmir_Sa je napisao/la:ja sam bio protiv beniteza i dan danas sam, al mislim da je u ovom modernom fudbalu dosta zreliji od Kenija, al to ne znaci da sam za to da dodje umjesto njega. Sa ovim trofejem vjerovatno je i kupio sigurno mjesto trenera i naredne sezone i to nije loše, al kako se stvari odvijaju kako je on dosao i koliko se love potrosilo nisam neshto siguran da ce bolje biti sljedece sezone sa njim kao trenerom, misljenja sam da ce biti isto kao i ove, zijan titulu na bozic i opet se bori za 3/4 mjestoCarlo je napisao/la:bimbrlica ne rise. benitez jes dobar trener i meni je lično drag, ali Kenny je za njega KING!

- Paraglajder
- Kontakt:
Jes' jes', dobar je Rafa, yebo vas ba šuplja priča, slavite trofej, popijte nešto, opustite se.
Kad smo već kod Rafe, jeste on donio lijepih trenutaka naravno, al' eto nek' on valja a ne valja King, preplavio Liverpul sa raznim španskim flopovima, crvenu furiju napravio od Liverpula. Bjež'te ba tamo...

Kad smo već kod Rafe, jeste on donio lijepih trenutaka naravno, al' eto nek' on valja a ne valja King, preplavio Liverpul sa raznim španskim flopovima, crvenu furiju napravio od Liverpula. Bjež'te ba tamo...
YNWA
Mozete pricati o Rafi sta hocete, ali on je volio klub, a i sad ga voli...
Ovako nesto cete rijetko vidjeti....
[youtube][/youtube]
Ovako nesto cete rijetko vidjeti....
[youtube][/youtube]
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
hoces reci da ti Torres nije valjao, da ti Xabi Alonso nije valjao ?Paraglajder je napisao/la:Jes' jes', dobar je Rafa, yebo vas ba šuplja priča, slavite trofej, popijte nešto, opustite se.![]()