Krade armaturu iz šalungashaman7 je napisao/la:mozda bi ti i rekao da ti tome neces naci manu. A simpaticno je da se nisi jos javio na temu u vezi neceg drugog nego osim stadiona. Bas me zanima u cemu je kvakaMrBean je napisao/la:Okačili ste zvono na mene
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Pa zato što me zanimaju stadioni i njihova obnova, a naravno zanima me i Velež općenito jer je to moj klub 
sta si ti, neka komisija za nadgledanje radova na stadionima sirom drzave?MrBean je napisao/la:Pa zato što me zanimaju stadioni i njihova obnova, a naravno zanima me i Velež općenito jer je to moj klub
Šta si ti ?
dzaba ti, neces saznat sta se radi na stadionuMrBean je napisao/la:Šta si ti ?
Ako si navijac Veleza, otidji i provozaj se, upitaj majstore sta je sada u planu da se radi i tako.
Nema nikakvih informacija i uprava ne planira ništa.MrBean je napisao/la:Jel ima neko informacija o radovima na stadionu, kakav je tempo radova na zapadnoj tribini, i šta uprava planira poslje te tribine.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Baader je napisao/la:Nema nikakvih informacija i uprava ne planira ništa.MrBean je napisao/la:Jel ima neko informacija o radovima na stadionu, kakav je tempo radova na zapadnoj tribini, i šta uprava planira poslje te tribine.
ZZ
Čujem da smo postali Srbi i da dižemo tri prsta, ako je to istina onda ne znam šta smo jesmo li sada četnici

Zadnja izmjena: MrBean, dana/u 12 mar 2017, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.
Sta fali Srbima?MrBean je napisao/la:Čujem da smo postali Srbi i da dižemo tri prsta, ako je to istina onda ne znam šta smo jesmo li još uvijek komunisti ili četnici
Svi smo mi Srbi. Ti tek skonto
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Jako dobra tema za pričanje, naravno ako je to istina od naših navijača me više ništa ne može iznenaditi 
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Njima smo dizali 3 prsta zbog 3 boda a tebi dizemo srednjak jedan velikiMrBean je napisao/la:Jako dobra tema za pričanje, naravno ako je to istina od naših navijača me više ništa ne može iznenaditi
#musvdg
Srbi svi i svuda. Vrati se i ti srpstvu.MrBean je napisao/la:Čujem da smo postali Srbi i da dižemo tri prsta, ako je to istina onda ne znam šta smo jesmo li sada četnici![]()
![]()
Vidi ovog Babatunde hahah, misli da je faca ako psuje na forumu hahaha
- Stone Island
- Kontakt:
Planiramo još jedan praviti. Šta te još zanima ?MrBean je napisao/la:Jel ima neko informacija o radovima na stadionu, kakav je tempo radova na zapadnoj tribini, i šta uprava planira poslje te tribine.
Ta famozna 3 prsta su bila odgovor na provokacije Biscana "USTASKI MOSTAR, USTASE i slicno".
.. I da naravno mislim da je sa obe strane to vise u navijackoj smislu sukni ga drugim pa koliko bolno bilo.

.. I da naravno mislim da je sa obe strane to vise u navijackoj smislu sukni ga drugim pa koliko bolno bilo.
Zadnja izmjena: ANTIFA !, dana/u 13 mar 2017, 02:05, ukupno mijenjano 1 put.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Aha vidis kako se sve moze fino objasniti a ne ko babatunde prostakANTIFA ! je napisao/la:Ta famozna 3 prsta su bila odgovor na provokacije Biscana "USTASKI MOSTAR, USTASE i slicno".
Mozda je bolje bilo da ste im na neki drugi nacin uzvratili
Da nas ne bi zezali zbog toga
Nebitni su MrBean, al da naglasim to su pojedinci provocirali sa obe strane tako da se ne globalizuje grupa. 
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Tako je !
Halo majmune, napise se prvo "čestitke momcima na teskoj pobjedi, bravo. Da li neko zna je li se radilo sta na stadionu?"
A ti si neki moron, i zamolio bi moderatora da te banuje. Nabijem te na k sabane
A ti si neki moron, i zamolio bi moderatora da te banuje. Nabijem te na k sabane
Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!
FORZA VELEŽ!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.