Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Nerminovic
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
Gledam video i ne vjerujem, ovo nigdje na svijetu nema pa koji luzer moras biti da ovako nesto uradis...psujes mater 17 godisnjaku. 

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije mu nista rekao, Mirzi bio bitniji Mozgov nego saigrac. Eto to je bilo. Niste sve vidjeli na TV. Mozgov je se nasim igracima kreveljio u face i smijao, te pricao. I Musa mu je rekao da ne radi to.klasik je napisao/la:Znal iko dal je Musa sta reko Mirzi, cisto sumnjam da bi Mirza tek onako naletio na ovog balavca...
Ako je iko zaduzio ovu reprezentaciju onda je to Mirza, ako hoce da veceras baci 50 lopti nek baci... I veceras kad niko nije mogo podic glavu od Rusa a kamoli skocit i sutnut, on je izmisljo neke suteve..
Mirza nije zasluzio da mu se psuje sa tribina, pogotovo to u Tuzli nije zasluzio, mada cisto sumnjam da bi mu pravi tuzlak nesto i dobacio.
I ljudi su Mirzi ebavalo sve sa tribina. Jer je i zasluzio.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 10 sep 2016, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
ne znamo sta se desilo, mozda je Musa taj kojem je izletilo nesto...viKK je napisao/la:budi ozbiljan, daleko je ovo od kapitenskog "naruživanja" (koje ima svrhu da očvrsne mlađeg saigrača, što bi amerikanci rekli tough love).. ovo je vrijeđanje, lični sukob, koji pokazuje da se mirza ne može kontrolisati. da je i njemu 17 godina, pa i moglo bi se tolerisati, ovako ne.calcio je napisao/la:pa ima pravo da ga naruzi, zasto da ne? doduse ovo je sve isfrustrirano veceras, samo traze neku varnicu da bi krenuli psovati i pljuvati.viKK je napisao/la:koji qrac vi ljudi pričate?
kapiten smije psovati 17-godišnjaku mater i ulaziti u obračun s njim, TO je kapiten? kapiten koji treba biti uzor mladićima i budućim generacijama?
ali raja je isfrustrirana bila na Mirzu tokom cijele utakmice, skupljalo se to tokom 40 minuta. ovo sto se desilo im dodje kao ventil mada niko od nas ne zna sta se desilo.
De mi navedi jednog igraca u zadnjih 10 godina koji je pravio razliku na terenu u reprezentaciji?RichmanBiH je napisao/la:Cime je Mirza zaduzio reprezentaciju? Svaki put je neka frka sa njim oko priprema I njegove spreme.
Sad imas tu donekle Nurkica, i mozda ces imat Musu ako mu se poklopi mnogo stvari.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
To je termin koji koriste tuzlanske komunjarske elite iz centra grada.zeljoooooooooo je napisao/la:Kaki crni pravi tuzlaci, koji su to? hahahahah
Zadnja izmjena: thulkazal, dana/u 10 sep 2016, 23:00, ukupno mijenjano 2 puta.
picckice oleoleee, pickiceeee
Nije mu ovo trebalo, mada ni Musino maslo nije za ramazana..Nije njegovo da sa 17 godina vodi rat i ulazi u konflikte sa protivnicima, to su ljudi stariji od njega po 10 godina.. Valjda cemo saznati i razlog zasto je Mirza onako reagovao..Ne opravdavam i ne moze se opravdati jer se to ne radi na utakmici i pred publikom ali da i Dzanana treba malo spustiti - treba.
Mislim da ce Mirzu dobro zaboliti i ova reakcija Mejdana sa skandiranjem, ali jbg takav smo narod,ili idol ili tragicar, nema sredine...
Mislim da ce Mirzu dobro zaboliti i ova reakcija Mejdana sa skandiranjem, ali jbg takav smo narod,ili idol ili tragicar, nema sredine...
Ova tema treba da se zakljuca za sva vremena...
problem se krije vrlo duboko u ljudima koji rade sa mladim sportistima u bosni, nekim kompleksima i mentalitetom prosječnog bosanca (kao što si rekao). mislim, svi mi znamo da sportisti inače nisu najinteligentniji ljudi na svijetu, ali u bosni su oni svi naučeni nekom glupom krkanskom mentalitetu, koji uspješno skrivaju na presicama i intervjuima u javnosti. u glavi još uvijek čuči primitivni seljak (izvinjavam se na izrazu), kojeg nažalost niko nikada nije uspio naučiti nekim stvarima o životu, uspjehu i radu, kao što će te naučiti u americi ili u razvijenoj europi.Donnie Darko je napisao/la:Ni na koji nacin ne opravdavam ovo sto je Mirza uradio veceras, ali cijela ta situacija, i reakcija navijaca opisuje savrseno mentalitet prosjecnog bosanca.
Musa je uradio nesto sto mi se ne svidja, yebat cu mu mater to je dobra ideja.
Ne svidja mi se sto je Mirza Musi yebao mater, sad cu ja njemu yebati i mater i sve cega se mogu sjetiti u trenutku, zamisli on da nekom opsuje mater seljacina jedna yebem li mu mrtve. Ok.
Psovanje je definitivno rjesenje sve i jedne vrste problema.
Inace, nadam se da je ovo Mirzi zadnja utakmica u karijeri za repku, jer ocigledno ne zeli biti tu.
Isto tako se nadam da ce se Musa malo spustiti na zemlju poslije ovoga, imamo vec jednu mladu zvijezdu koja je umislila da je mnogo vise nego sto jeste, ne treba nam jos jedna. Jusufa ce to kostati bolje karijere, nadam se da ce Musa to izbjeci.
ovo je vrlo rasprostranjeno svuda, među svim ljudima po bosni, ali mi to najbolje i najnaglašenije vidimo među sportistima, jer ih možemo lako gledati na stadionima i tv ekranima.
COYS koliko ti je godina? 17? Mrs u PM. Jesil sad vaspitaniji?COYS je napisao/la:emir79 je napisao/la:Samo vi dizite rep Musi.
Sa 17 godina treba da se ponasa u skladu sa njima.
Nisam za to da se psuje Majka, ali isto tako ne znamo sta je uzrok tome da se Mirza opsuje.
.To je to.
Glup vam nacin razmisljanja. Djeca se ne vaspitavaju samarima i psovanjem, vec licnim primjerom. Children see, children do.

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Kakve **** veze ima Musino unosenje u facu Mozgovu? Kakve **** veze?
Igrac se unio u facu protivniku nije nikakav skandal, naprotiv, nesto sto dosta cesto vidimo.
Teski verbalni napad na duplo mladjeg suigraca je itekako skandal i nesto sto vrlo rijetko vidimo.
Igrac se unio u facu protivniku nije nikakav skandal, naprotiv, nesto sto dosta cesto vidimo.
Teski verbalni napad na duplo mladjeg suigraca je itekako skandal i nesto sto vrlo rijetko vidimo.
Pa zar stvarno postoje ljudi koji pokušavaju opravdati ovo što je uradio večeras...
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Cuj selektora. Nedopustivo ponasanje Mirze i Jusufa . Pa sta je s tobom m.edjede jedan
BosnaE
Mazno je on tvoje obe,zato ga i branišoldbridge je napisao/la:yebo je tebi izgleda i mamu i seku, seljacino sandzackaadoni je napisao/la:![]()
![]()
odyebi u skokovima junac bosanski
![]()
MIRZA LEGENDO !!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
-
- Kontakt:
Nista on nije zpecijalno uradio za repku.klasik je napisao/la:De mi navedi jednog igraca u zadnjih 10 godina koji je pravio razliku na terenu u reprezentaciji?RichmanBiH je napisao/la:Cime je Mirza zaduzio reprezentaciju? Svaki put je neka frka sa njim oko priprema I njegove spreme.
Sad imas tu donekle Nurkica, i mozda ces imat Musu ako mu se poklopi mnogo stvari.
UPRAVA NAPOLJE!
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Dabogda ti karijera propala, jade jadni !
ajde Mirzetee,ajde Mirzeteee
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mirza sve ti ebem.
Kolko onda tek svi ostali igraci nisu nista uradili, ako on nije nista specijalno uradio.RichmanBiH je napisao/la:Nista on nije zpecijalno uradio za repku.klasik je napisao/la:De mi navedi jednog igraca u zadnjih 10 godina koji je pravio razliku na terenu u reprezentaciji?RichmanBiH je napisao/la:Cime je Mirza zaduzio reprezentaciju? Svaki put je neka frka sa njim oko priprema I njegove spreme.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Kakve veze ima što su stariji kad su prgavi. Onaj Rus što je Musu udario laktom, je trenutak prije stavljao prst na usta kao u fazonu da publika zašuti.mirzatele je napisao/la:Nije mu ovo trebalo, mada ni Musino maslo nije za ramazana..Nije njegovo da sa 17 godina vodi rat i ulazi u konflikte sa protivnicima, to su ljudi stariji od njega po 10 godina.. Valjda cemo saznati i razlog zasto je Mirza onako reagovao..Ne opravdavam i ne moze se opravdati jer se to ne radi na utakmici i pred publikom ali da i Dzanana treba malo spustiti - treba.