Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Limuntos
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Limuntos » 28 nov 2011, 21:49

jasmin10 je napisao/la:cema kralju nije valjda da baris i ove polaznice srednje skole :D :D ne znas je sigurno ba :mrgreen: :mrgreen: mala je cudo nad cudima. fina je a nije kurawa. sta ces vise ? :lol:
upravo me jedna zvala ispred zgrade da mi nesto "dadne" ( :mrgreen: ) pa nisam mogao odma odg....aj jesi paksu da ti ovako kazem :mrgreen: da nije nadja ?? :D

@emir ma jok, plavka je samo vasa, ja volim gare :mrgreen:

ps. potpuno se slazem sa tobom u vezi ovog pijancenja....i ja kad popijem koju, da me malo opusti, odma bi je povalio na stolu, nimalo nebi imao srama :mrgreen: :mrgreen:
Zadnja izmjena: Limuntos, dana/u 28 nov 2011, 21:51, ukupno mijenjano 1 put.
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 28 nov 2011, 21:50

Limuntos je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:cema kralju nije valjda da baris i ove polaznice srednje skole :D :D ne znas je sigurno ba :mrgreen: :mrgreen: mala je cudo nad cudima. fina je a nije kurawa. sta ces vise ? :lol:
upravo me jedna zvala ispred zgrade da mi nesto "dadne" ( :mrgreen: ) pa nisam mogao odma odg....aj jesi paksu da ti ovako kazem :mrgreen: da nije nadja ?? :D

kakva nadja ba ?? znam na koju mislis. to je ti baris ? ona je i sada osnovac ja msm :D :D

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 28 nov 2011, 21:52

jasmin10 je napisao/la:
Limuntos je napisao/la:

kakva nadja ba ?? znam na koju mislis. to je ti baris ? ona je i sada osnovac ja msm :D :D
:lol: Ne vjerujem
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 28 nov 2011, 21:52

sta bi sa onim kanalima?
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 28 nov 2011, 21:52

cemi svejedno. prava ljubav godine ne broji :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 28 nov 2011, 21:53

jasmin10 je napisao/la:
Limuntos je napisao/la:

a ebem ti kosti, pa nisam tol'ki pedofil, sta ti je ba :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

@zomby nije istina, oca mi koji me napravi :mrgreen: :lol: :lol:

@jasko da nije amra ??
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 28 nov 2011, 21:54

jasmin10 je napisao/la:cemi svejedno. prava ljubav godine ne broji :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ćema hoćeš se branit ili je ovo istina :lol:
EDIT:Aj ako si se zakleo toga :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 28 nov 2011, 21:55

E Cema sta si dozivio da te djeca prcaju na forumu. :lol:
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 28 nov 2011, 21:57

eh amru stvarno ne znam :mrgreen: znam vise amri, al ova nije amra :mrgreen: neces pogoditi ba :D ova je fina i povucena :lol:

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 28 nov 2011, 21:59

Henry je napisao/la:E Cema sta si dozivio da te djeca prcaju na forumu. :lol:
ma et, dobro mi dodje da se malo sjetim svoje proslosti, kako sam i ja 'vako zezao raju kad sam bio dijete k'o oni..al neka, trazit ce oni savjet kad-tad :mrgreen: :mrgreen:

@jasko jel prvi razred gimnazije ??

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 28 nov 2011, 22:00

Limuntos je napisao/la:
ma et, dobro mi dodje da se malo sjetim svoje proslosti, kako sam i ja 'vako zezao raju kad sam bio dijete k'o oni..al neka, trazit ce oni savjet kad-tad :mrgreen: :mrgreen:

vidi sto crpi podatke od mene :D :D znas li ti ba koliko jablanicana cita forum :P hajd jest :D

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 28 nov 2011, 22:06

jasmin10 je napisao/la:
Limuntos je napisao/la:

vidi sto crpi podatke od mene :D :D znas li ti ba koliko jablanicana cita forum :P hajd jest :D
ajd ba reci koja je....pa znas da necu nikom govorit, samo ti mogu pomoci ako je znam...

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 28 nov 2011, 22:11

cema kralju ne znas je sigurno. mah mozda ti izleti pa nekom kazes :D :D pa da se ofiram po skoli bezveze :D da me cura odhebe prije vremena. :lol:

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 28 nov 2011, 22:13

jasmin10 je napisao/la:cema kralju ne znas je sigurno. mah mozda ti izleti pa nekom kazes :D :D pa da se ofiram po skoli bezveze :D da me cura odhebe prije vremena. :lol:
a jarane, u koga si se to ti zaljubio, majka mu stara :lol: :lol: :lol: pa dje ta zivi pa je niko ziv ne zna :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: aj nema veze, jbg...

ps. reci prvo slovo imena, to moras... :mrgreen:

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 28 nov 2011, 22:17

Eh ko plavku dirao :lol: :lol:

Cema ba ,nedaj da te ovaj smeker iz sarajeva (henry) zafrkava,odma gore trokutic pritisni :lol: :lol:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 28 nov 2011, 22:17

LudLo 4 je napisao/la:Sa koje vi stranice najcesce skidate PC IGRE,i da bude sa njima sve uredu,ima li neko da je skidao FIFA MENAGER 09?

I da li je neko uspio preci 1. sezonu bez otkaza u FIFAM 09 ?
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 nov 2011, 22:19

[youtube][/youtube]

Emire jeste ovo vi ? :lol: :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 28 nov 2011, 22:22

Emir ZENICA je napisao/la:Eh ko plavku dirao :lol: :lol:

Cema ba ,nedaj da te ovaj smeker iz sarajeva (henry) zafrkava,odma gore trokutic pritisni :lol: :lol:
Sta je picicu :mrgreen:
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 28 nov 2011, 22:23

Limuntos je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:cema kralju ne znas je sigurno. mah mozda ti izleti pa nekom kazes :D :D pa da se ofiram po skoli bezveze :D da me cura odhebe prije vremena. :lol:
a jarane, u koga si se to ti zaljubio, majka mu stara :lol: :lol: :lol: pa dje ta zivi pa je niko ziv ne zna :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: aj nema veze, jbg...

ps. reci prvo slovo imena, to moras... :mrgreen:
mogu samo zadnje A. :D hajd recu ti na PP prvo slovo. :P ima ovdje spijuna :lol:

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 28 nov 2011, 22:24

Devil je napisao/la:[youtube][/youtube]

Emire jeste ovo vi ? :lol: :mrgreen:
haha brate sta je ovo hahahaha Ovi ako nauce tekst ja se skidam i u Dunav skacem hahahahahaha

Ovo sam ja sa svojim drustvom

[youtube][/youtube]

:mrgreen:

@ henry

Smekeruuuuuuuuuuuuuuuuuu :mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.