Hoceli Zeljeznicar odigrati jedan derbi dobro, pitaj se? Katastrofa igra, nigdje veze :S boze dragiKemo je napisao/la:Hoce li Zeba jedan derbi odigrati dobro
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
on bi trebao da bude taj nabolji igrac, da kreira napade...ali je opet zakazo
a ovi divljaci tek sad zagrmili, kad pjevaju je.... te sarajevo...smjesno
a ovi divljaci tek sad zagrmili, kad pjevaju je.... te sarajevo...smjesno
- alan ford 26
- Kontakt:
Ma ovo jako lose, nepovezana igra, nema tecnih, izradjenih akcija, i ono malo prilika smo upropastili, borac bolji upravo za ovaj jedan gol, al steta, mislim da se mogo uzeti bod, vrlo lako, jer i borac odigrao jako lose
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
Fali im ono "na na na, yebemo horde zla..." 

ako im ne zabijemo u sljedecih 10 minuta,necemo im zabit do sljedece godine 

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
- Kontakt:
E haj da vidim ko ima mu*a da kritikuje Osima i igrače. Jbg, izgubili jesmo ali smo napravili do sada dobar posao. U polufinalu kupa i u vrhu Premijer Lige. Evropa nam je cilj, a to ćemo ostvariti. Lijep pozdrav.
U mom svijetu važe moja pravila
Šteta, ništa od bod(ova) . Ali nema veze, još tekma protiv Rudara i poslije toga slijedi plavo proljeće. A na polusezoni se nadam nekim pojačanjima 

Ma vala ni mi ni oni nista nismo pokazali.Realno ovo je trebao biti remi.Ali eto oni su iskoristili nasu jedu gresku i zabili.Nije mi jasno kod onoga gola Visce zasto nije priznat?
Mali Baljic bi odma da se tuce
Tako je mali pokazi da imas ........ 
Mali Baljic bi odma da se tuce

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Nema se sta reci,potpuno realno,bolji su bili bas za taj gol,predstava bez veze od obje ekipe,nista posebno,a steta jer je lijepo vrijeme bilo i teren solidan,mislim da se moglo daleko vise i mislim da smo i u ovoj utakmici mogli zabiljeziti bolji rezultat...ali to ne ide kada vise od pola tima igra danas ispodprosjecno...u prvom redu Zeba,ali kako da ga nesto posebno krivim,kada igra cijelo vrijeme na krilnoj poziciji,i tu mi nije nikako jasno zasto Amar to isprobava skoro svaku utakmicu,Zeba je kreator igre,a ne krilni napadac...Colic je katastrofalan bio,Visca kada je usao katastrofalan...Savic bez veze,Culum opet puno trke,ali nije ovaj put bio na nivou kao proslih par utakmica...Lazo ne smije ni da pomisli da primi loptu,sudija svira faul...Vasilic kriv za gol,a ni Savic se nije nesto pretrgao da mu pomogne iako je mogao...Sehic nije kriv nizasta...Stanic prelos,ali ni njega apsolutno ne mogu kriviti,jer momak jednostavno igra poziciju za koju nije dovoljno kadar da je odigra,ne znam sta je sa Mirkom,nadam se da nije neka povreda,nego da je Amar nesto pokusavao takticki...idemo dalje,nema veze,drugi smo na tabeli,imamo sansu da pobjedimo sljedece kolo,da cekamo da Borac mozda kiksa i da odemo na pauzu prvenstva sa 5 bodova razlike,sto nije nenadoknadivo...ipak,ostaje zal za ovom utakmicom,jer mislim da smo mogli bolje...
P.S. Baljic mi se svidio kako igra,stvarno se vidi da je skolovan,mislim da bi on mogao mnogo napredovati,cim odradi kvalitetne pripreme...mali bi mogao biti stvarno dobar,ali treba biti strpljiv sa njim jer je jako jako mlad
P.S. Baljic mi se svidio kako igra,stvarno se vidi da je skolovan,mislim da bi on mogao mnogo napredovati,cim odradi kvalitetne pripreme...mali bi mogao biti stvarno dobar,ali treba biti strpljiv sa njim jer je jako jako mlad
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Baljić je dosta dobar, sviđa mi se njegova igra. A Kerla je beton, trudio se, jednostavno ginuo na terenu.
Poraz koji nije toliko strasan s obzirom da imamo laksi raspored na proljece i da cemo pokusati ponoviti prethodnu sezonu. Samo treba pustiti Amara Osima da radi svoj posao i rezultat na kraju nece izostati. Na ruku na ide remi Sarajeva protiv Dirne, a takodjer sutra bi po nas bilo odlicno kada bi Zrinjski dobio utakmicu protiv Sirokog Brijega. Kao kec na desetku bi nam dobro dosao poraz Borca u posljednjem kolu jesenjeg dijela u Trebinju.
Sada tek razumjem Osima kada kaze da imamo par igraca koji ne znaju. Ja bi se izrazio drugacije i rekao imamo par igraca koji ne znaju razmisljati glavom, Vasilic na kraju umjesto da vrati loptu Sehicu on je izbija u korner gdje gubimo minutu.
Sada tek razumjem Osima kada kaze da imamo par igraca koji ne znaju. Ja bi se izrazio drugacije i rekao imamo par igraca koji ne znaju razmisljati glavom, Vasilic na kraju umjesto da vrati loptu Sehicu on je izbija u korner gdje gubimo minutu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ljudi su bili konkretniji i treba im čestitati.. Mada se ja ne mogu oteti dojmu da smo mi danas BAŠ podbacili. Kako god, ne treba kukati, ima još pola prvenstva da se igra, stići ćemo ih i prestići.
Kerla meni danas najbolji, udara lik hladno koga stigne, ima muda ko Trebević. Šteta što će nas vjerovatno napustiti. (tako se barem piše ovdje po forumu)
Volim te Željo.
Kerla meni danas najbolji, udara lik hladno koga stigne, ima muda ko Trebević. Šteta što će nas vjerovatno napustiti. (tako se barem piše ovdje po forumu)
Volim te Željo.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
kung fu Kerla
lose odigrno skroz,meni su krila zakazala ni jednog prodora ni jedne lopte u 16 sve nestu guraju pa gdje se lopta odbije ali hajde valjda ce ih osim slomit na pripremama...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
ne mislim da je strasno ovih 8 bodova,ako bude posteno mozda se vec u zadnjem kolu to malo smanji ,pa makar na 6.racunajuci raspored na proljece,i plus borac nam dolazi i ima utakmicu vise u gostima,mozda se moze napraviti nesto.mada kd vidim ove godine protivnike u europi koje mozes dobiti,ispada da je bolje igrati europsku ligu nego ligu prvaka.mislim na predkola.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
kontam da smo iz istok grada pa onda tebe ne kontam sekundeelSaik je napisao/la:Fali im ono "na na na, yebemo horde zla..."
pjevali i psovali su nasem gradu ..pa i onaj debilski trans protiv SARAJEVA i RAJE i CARSIJE..
ne mozes pobjeci od toga haveu da si iz ovog najljepseg GRADA
Upravo to sto si naveo jos bih dodao samo da losije igramo ove da kazem jace tekme jer nema vodje na terenu sto je prosle godine bio Bekric i kada ga nije islo...Ima jos dosta do kraja.. Kafa pred Rudar?boccaccio je napisao/la:Nema se sta reci,potpuno realno,bolji su bili bas za taj gol,predstava bez veze od obje ekipe,nista posebno,a steta jer je lijepo vrijeme bilo i teren solidan,mislim da se moglo daleko vise i mislim da smo i u ovoj utakmici mogli zabiljeziti bolji rezultat...ali to ne ide kada vise od pola tima igra danas ispodprosjecno...u prvom redu Zeba,ali kako da ga nesto posebno krivim,kada igra cijelo vrijeme na krilnoj poziciji,i tu mi nije nikako jasno zasto Amar to isprobava skoro svaku utakmicu,Zeba je kreator igre,a ne krilni napadac...Colic je katastrofalan bio,Visca kada je usao katastrofalan...Savic bez veze,Culum opet puno trke,ali nije ovaj put bio na nivou kao proslih par utakmica...Lazo ne smije ni da pomisli da primi loptu,sudija svira faul...Vasilic kriv za gol,a ni Savic se nije nesto pretrgao da mu pomogne iako je mogao...Sehic nije kriv nizasta...Stanic prelos,ali ni njega apsolutno ne mogu kriviti,jer momak jednostavno igra poziciju za koju nije dovoljno kadar da je odigra,ne znam sta je sa Mirkom,nadam se da nije neka povreda,nego da je Amar nesto pokusavao takticki...idemo dalje,nema veze,drugi smo na tabeli,imamo sansu da pobjedimo sljedece kolo,da cekamo da Borac mozda kiksa i da odemo na pauzu prvenstva sa 5 bodova razlike,sto nije nenadoknadivo...ipak,ostaje zal za ovom utakmicom,jer mislim da smo mogli bolje...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
ne znam ali meni nekako fali simetov mangupluk
MARKOVICU svaka cast, spasio nas je drugog gola i u jos par situacija odlicno reagirao kada je bilo gusto.
Trenutno korisnika/ca: NerminFatic, Pablo11, ŠTA_JE i 61 gost.