Selam mu je didi a sad mu sretno u Celziju.Harrison je napisao/la:A cini mi se da je on tada bio prevodilac u Farseloni.Ado1921 je napisao/la:Španjolski novinari su "iskopali" članak iz 2000. godine, tačnije intervju u kojem je Mourinho izjavio sljedeće: "Trenirao bih Real Madrid samo kako bi ga uništio, zauvijek Cule!"![]()
![]()
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Pa i uradio je to.Ado1921 je napisao/la:Španjolski novinari su "iskopali" članak iz 2000. godine, tačnije intervju u kojem je Mourinho izjavio sljedeće: "Trenirao bih Real Madrid samo kako bi ga uništio, zauvijek Cule!"![]()
![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Uspješno operiran u Njemačkoj,sportska kila narodski rečeno...
@lbj trolovska tetkice
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Pipita dobio crveni u 27. minuti kod rezultata 0-0(argentina-columbia).
Sretno zmajevi!!
Daju samo 25 milja za Pipitu,ne bi trebalo prihvatiti.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Hebem ti zidove nikako davati 80 ,iliona za Balea 60-65 max i to nek se lupe u gujicu,nemoze on biti skuplji od Kake nikako.
Edit: kako navodi Marca mec lopta sto se tice dovodjenja Karala tako da bi to trebalo biti gotovo ove sedmice pada konacno i pocnemo lov na igrace.
Edit: kako navodi Marca mec lopta sto se tice dovodjenja Karala tako da bi to trebalo biti gotovo ove sedmice pada konacno i pocnemo lov na igrace.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kako je zajeban onaj Levy **** familiju svoju
Kada je zakazano predstavljanje Suareza i Bala na Bernabeu?
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Ancelloti za 4 miliona a Ronaldo bi mogao dobiti platu od 18 mil eura.
Opet ce plakati na polusezoni kad mu i to bude malo.
Koji placenik ..
Koji placenik ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- JohnLennon
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Jest araneee,oca mi...M4kaveli je napisao/la:Ancelloti za 4 miliona a Ronaldo bi mogao dobiti platu od 18 mil eura.
Koji placenik ..
Dzoni je napisao/la:Jest araneee,oca mi...M4kaveli je napisao/la:Ancelloti za 4 miliona a Ronaldo bi mogao dobiti platu od 18 mil eura.
Koji placenik ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
messi u barceloni i nakon silnih godina i priznanja igra za burek, jogurt i kikirili ko uzinu, tako je kada si na pravi nacin zahvalan svom klubu i volis fudbal a ne kao placenik ronaldo 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Sta vam je ba,Messi zivi sa sesto maraka i evo cuo sam da je konacno izganjo djeciji doplatak za ovog sina.
Na jednoj fb stranici:
Prije nekoliko trenutaka TELEMADRID je objavio kako u Utorak u 13 h službeno predstavljanje G.Bale - Informacija objavljena prije 10 minuta / Izvor info je blizak Floretinu Perezu
Na jednoj fb stranici:
Prije nekoliko trenutaka TELEMADRID je objavio kako u Utorak u 13 h službeno predstavljanje G.Bale - Informacija objavljena prije 10 minuta / Izvor info je blizak Floretinu Perezu
Sretno zmajevi!!
PUNTO PELOTA:
- AS Monaco je ponudio €75 miliona za Sergija Ramosa, igrač bi po sezoni zarađivao €15 miliona. Igrač i klub su ovu ponudu odmah odbili.
- AS Monaco je ponudio €75 miliona za Sergija Ramosa, igrač bi po sezoni zarađivao €15 miliona. Igrač i klub su ovu ponudu odmah odbili.
Dzoni je napisao/la:PUNTO PELOTA:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
http://www.intereconomia.com/punto-pelota" onclick="window.open(this.href);return false;Dzoni je napisao/la:PUNTO PELOTA:
Eto ti stranica pa pa provjeri, **** te fejsbuk.
Isto vazi i za tebe http://www.telemadrid.es/" onclick="window.open(this.href);return false;MARCELO je napisao/la: Na jednoj fb stranici:
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- tyler durden
- Kontakt:
Ajde Isco predji u Real 
- IlPrincipino
- Kontakt:

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Zidane je nevjerovatan u tom covjeku ce biti magije i sa 60 godina.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.