BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Pa vidis da neki nisu primjetili, pa im pokusavam stavit na ovaj um koji vidi dominaciju svetog Dzumhura 6:0 6:1 a protivnik ne moze da hoda, al ajde boli me qrcRaonffa je napisao/la:Znamo da je Stebe bio povrijeđen, no svejedno ne vidim poentu nekog naglašavanja uz dozu nazor pameti "ako niste primjetili", kome ispada pametan, šta želi da kaže?
Gledaj Virte gloryhuntera, nije ga bilo ovdje mjesecima i sad opet došao
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Jah eto nisu skontali da je lik povrijeđen i da je tražio MTO, ljude euforija spuca, isto kao da si prvi put na forum ušaoEdin TM87 je napisao/la: Pa vidis da neki nisu primjetili, pa im pokusavam stavit na ovaj um koji vidi dominaciju svetog Dzumhura 6:0 6:1 a protivnik ne moze da hoda, al ajde boli me qrc

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Opravdava se Stebe veliki, da je Damir hodajući gubio bio bi popljuvam jer ne predaje, a da je predao bio bi popljuvan što je predao. Takozvane Win-Win situacije.
Isto kao prethodni protivnik u zadnjem setu.shminka je napisao/la:Jel sa 0-2 na 3-2 kao i Kipar ili ekspresna 3 komada za kolko ono bijaše, 15ak minutaVirtu4l je napisao/la:Ubiće ga Rubljev.![]()
![]()
Normalno da je povrijedjen bio Stebe, šta vam je, lik prestajao zadnjih 14-15 gemova

Nema veze nek izgubi al nam je dao nesto sto oni 11 danas protiv yebenog Kipra nisu mali cojk
'ta ce Rubljev
Samo bez nerviranja!
Ma on je TOP 30 kada igra svoj tennis, i kada ne dobacuje sudiji, sakupljacima loptica, navijacima....

Ma on je TOP 30 kada igra svoj tennis, i kada ne dobacuje sudiji, sakupljacima loptica, navijacima....
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Bitno je da na terenu bude hawk eye
Mislim da završava svoj nastup protiv Rubleva (ako bude igrao kao danas protiv Dimitrova), ali nikad se ne zna, onom je tek 19 godina mogao bi puknut ko kokica

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- QUARTERBACK
- Kontakt:
hocel bit prenosa
to se zove osmina finalaBosnaSTL je napisao/la:Bogam Damke prci a para kappa .Fin je zivot ko zna da ga zivi .PRci Damire ev sad imas zivotnu sansu da budes u cetvrom kolu US OPENA covjece.

damir ima veliku šansu, ima lauf, ima igru, samo je pitanje ima li to i u glavi, jer do sada je kad god je imao neku veću šansu puko. a pitanje je kakav si u glavi kad ti se pruža šansa da jednim udarcem prvi puta zaradiš frtalj miliona. ko kaže da ne misli na to nego samo na igru laže, nemože to svako lako svariti.
ndajmo se da ćemo ga gledati u toj osmini, to bi mislim ovaj puta bio maksimum!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Ne mora znaciti. Goffin se žalio sinoć na povredu zadnje lože, Monfils se isto pati vec nekoliko turnira sa povredom , jucer je cini mi se trazio MTO. Nisu oni 100% spremni, tako da pobjedniku iz meca Rublev/Dzumhur dajem velike šanse za QFjestamaji je napisao/la: ndajmo se da ćemo ga gledati u toj osmini, to bi mislim ovaj puta bio maksimum!
Zadnja izmjena: Fk_zeljo_1921, dana/u 01 sep 2017, 10:09, ukupno mijenjano 1 put.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Protiv Rubleva nema sanse. Na njegovom Servisu nece nista moc uradit i sam preslabo servira da bi njemu pariro. Rublev glat u 3 ali Damiru nema sta zamjerit. Odlicno je igro ovo ljeto.
Fuj, kako mrzim ovakve komentare..Volvic je napisao/la:Protiv Rubleva nema sanse. Na njegovom Servisu nece nista moc uradit i sam preslabo servira da bi njemu pariro. Rublev glat u 3 ali Damiru nema sta zamjerit. Odlicno je igro ovo ljeto.

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Veoma mi je zao ako sam ti potrefio neki zivacsajo10 je napisao/la:Fuj, kako mrzim ovakve komentare..Volvic je napisao/la:Protiv Rubleva nema sanse. Na njegovom Servisu nece nista moc uradit i sam preslabo servira da bi njemu pariro. Rublev glat u 3 ali Damiru nema sta zamjerit. Odlicno je igro ovo ljeto.![]()
![]()
Dogurat ces daleko u zivotu sa takvim mentalitetom.

A ti se za moj zivot najmanje brini jer ocigledno nemas pojma o napretku i potrebnom mind set-u.

Zadnja izmjena: Volvic, dana/u 01 sep 2017, 10:06, ukupno mijenjano 1 put.
Odakle Džumhur da igra u dublovima. Mene koliko sjećanje služi samo je jedne prilike na wimbledonu igrao sa Bedeneom. Možda ovo i nije pretjerano dobar potez obzirom da se dvije sedmice već priča kako je umoran.
Dobar potez što se tiče finansijskog gledišaharis004 je napisao/la:Odakle Džumhur da igra u dublovima. Mene koliko sjećanje služi samo je jedne prilike na wimbledonu igrao sa Bedeneom. Možda ovo i nije pretjerano dobar potez obzirom da se dvije sedmice već priča kako je umoran.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Izgubit će dubl za 40 minuta u ritmu laganijem nego na treningu, neće mu to oduzeti ništa snage.
Skoro 17k $.Rokoko87 je napisao/la:Dobar potez što se tiče finansijskog gledišaharis004 je napisao/la:Odakle Džumhur da igra u dublovima. Mene koliko sjećanje služi samo je jedne prilike na wimbledonu igrao sa Bedeneom. Možda ovo i nije pretjerano dobar potez obzirom da se dvije sedmice već priča kako je umoran.

komentar je ko da je sa druge strane neko od big 4 

Rokoko87 je napisao/la:Dobar potez što se tiče finansijskog gledišaharis004 je napisao/la:Odakle Džumhur da igra u dublovima. Mene koliko sjećanje služi samo je jedne prilike na wimbledonu igrao sa Bedeneom. Možda ovo i nije pretjerano dobar potez obzirom da se dvije sedmice već priča kako je umoran.
mislim da to nema veze sa lovom. u dublu ne dobijaš ništa ako ispadneš u prvom kolu, a neku siću za drugo tako da mislim da je to više zbog treningashminka je napisao/la:Izgubit će dubl za 40 minuta u ritmu laganijem nego na treningu, neće mu to oduzeti ništa snage.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.