JBt gajbasa na utakmici,kada ce nama tako dati,sve bi dao da imam neki ovako zonaski klub da ga stalno pratim.

Ali pazi ti ove gore indijance molim te,ima desno jos klipova,ali svaka je nasa prerada.

edit:Pomocni sudija.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Partis.siLudLo 4 je napisao/la:LudLo 4 je napisao/la:Sa koje vi stranice najcesce skidate PC IGRE,i da bude sa njima sve uredu,ima li neko da je skidao FIFA MENAGER 09?
I da li je neko uspio preci 1. sezonu bez otkaza u FIFAM 09 ?
E hvala buraz punoBosco je napisao/la:Partis.siLudLo 4 je napisao/la:LudLo 4 je napisao/la:Sa koje vi stranice najcesce skidate PC IGRE,i da bude sa njima sve uredu,ima li neko da je skidao FIFA MENAGER 09?
I da li je neko uspio preci 1. sezonu bez otkaza u FIFAM 09 ?
Slovenačka torrent stranica, najjača na svijetu.Ima sve i sve radi, a obično imaš i upute kako instalirat.
ja mislim da na tom FIFA ima bug, tj. da moraš dobit otkaz.Tako meni jaran davno reče, jedino da skineš neki patch koji je to vrlo vjerovatno popravio.
Ne znam jarane,licite mi punoDevil je napisao/la:Pa nije nas veliki Ibrahima Guaye skovao.![]()
T-MAC je napisao/la:jos 10 minuta do praznika
ovaj sto mi ''crveni''(SKOJ) i dan danas proslavljamo..alacious je napisao/la:T-MAC je napisao/la:jos 10 minuta do praznika
Kak'i je praznik?
[youtube][/youtube]alacious je napisao/la:T-MAC je napisao/la:jos 10 minuta do praznika
Kak'i je praznik?
Cuj kakialacious je napisao/la:T-MAC je napisao/la:jos 10 minuta do praznika
Kak'i je praznik?
T-MAC je napisao/la:eh evo ga:
pa moji mladi (SKOJ-ovci) a i ovi stariji...
Sretan Vam Dan Republike