Postao/la MysticAladin » 10 sep 2016, 23:45
Kreten. Idiot. Tele obično.
1. Svi izađu na zagrijavanje, u dvorani navijamo sat prije meča, samo Teleta nema, njemu zagrijavanje haman nije trebalo.
2. Deremo ih 15 razlike, trener spremio izmjenu, Halilović već skinuo majicu i čeka da udje, Mirza maše rukama i neće da izađe. 10.000 ljudi gleda kako ponižava trenera koji samo širi ruke i hvata se za glavu. Od tad kreće topljenje prednosti.
3. Napad u kome mali Vrabac nije dao loptu Mirzi završava tako što ga nismo realizovali i nakon pola minute ide time-out. Mirza zakuca malog za stolicu i nešto mu priča - pričaj ko insan, a ne ko sivonja ispoljavat silu na djetetu.
4. Kulminacija - ovo sa Musom...
Koliko god Musa bio možda dignut, pa se našao naguravat sa jednim Mozgovom i NBA starom, toliko je Teletović magare koje uopšte nije dio tima i to je večeras pokazao više puta. U duelu sa Musom ne treba ni birati stranu, ali kad pogledaš sve njegove ispade večeras (ne znam šta se vidjelo na TV ekranima, ali nama u dvorani je bilo dovoljno), jasno se nazire ko nije dio tima i ko je kriv za narušenu atmosferu u ekipi.
Zadnja izmjena:
MysticAladin, dana/u 10 sep 2016, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.
I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!