Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

BijelaCokolada
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la BijelaCokolada » 11 sep 2016, 00:05

dzelllo je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:
dzelllo je napisao/la:Nek mali dominira u Cedeviti
A velike mi medalje,tacno toliko da ne znam da je to iko ikad slavio osim nas
Mali ce u NBA kao pick prve runde sa 20 godina, a Mirza je kao undrafted sa 30 godina.
:urnebes: :urnebes:
Vama dobro ide humor,bolje od navijanja
top 10 pick

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 11 sep 2016, 00:05

Jbga kapitenu...ne valja...završišmo na najgori mogući način...nije trebalo ovako, sta god da se desilo u tih zadnjih par minuta na terenu... :(

Po komentarima bi se dalo zaključit da su ljudi jedva čekali nešto ovakvo da se desi...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 sep 2016, 00:06

dzelllo je napisao/la:
dzelllo je napisao/la:Nek mali dominira u Cedeviti
A velike mi medalje,tacno toliko da ne znam da je to iko ikad slavio osim nas
Mali ce u NBA kao pick prve runde sa 20 godina, a Mirza je kao undrafted sa 30 godina.
Kako ide Velezu qrcevom, jel ima iza gola 38 ljudi, a na city tv-u 50 ukljucenih prijemnika :lol:

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 11 sep 2016, 00:06

Mirzu mogu podrzati samo sugradjani, a ovo je obicno trollanje
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 11 sep 2016, 00:07

dzelllo je napisao/la: :urnebes: :urnebes:
Je.bo te Mirza u usta retardu jedan!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 11 sep 2016, 00:07

dzelllo je napisao/la: :urnebes: :urnebes:
Mora da je neki rod Mirzin, 100%.
Kakvo lupanje.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 11 sep 2016, 00:09

Mirza dragi mogao si samo reci ko covjek da ti se ne igra, da neces i razisli bi se ko ljudi! Ovo ti nije trebalo! Ipak je to dijete, maksum. Imas i to svoje cetvero. Da su ti ziva i zdrava al zamisli da se tvom djetetu ovako neko obrati! :stop: :stop:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 11 sep 2016, 00:10

Kako ide Velezu qrcevom, jel ima iza gola 38 ljudi, a na city tv-u 50 ukljucenih prijemnika :lol:
Jeste ono bojkotovali ovu utakmicu :urnebes:
Kakva ste vi smijurija od navijaca,Azmir vam placa gostovanja :urnebes:
lezVe do bagro

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 11 sep 2016, 00:10

Raspad sistema kapitenu,.

Nije valjda da preko Muse praviš izlaz iz reprezentacije,to je nešto što bi ti zamjerio a promašaji,izgubljene utakmice,popušene kvalifikacije je naša realnost,.

Još nešto kontam ,kakav je osjecaj da ti s klupe soli pamet ovaj što nas je prodao još jucer ? Jesil bar nekog onako reda radi upitao : Kud baš ovog ?

Ja bi ga otjerao u pi...materinu,makar se zamjerio sa cijelom Tuzlom,.

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 11 sep 2016, 00:10

dzelllo je napisao/la:
Nemoj tako, ovo tvoje jeste neki vid humora, on ce u NBA i prije 20e :D :D

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 sep 2016, 00:10

Yebiga Mirza, pretjerao si... ne znam šta da kažem, šokiran sam... posljednji od kojeg bi nešto slično očekivao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 11 sep 2016, 00:11

slika

ustat, pa spomenut ovog čovjeka :!: kako brzo zaboravljate :roll:

kad se ovdje pisalo za pripreme i reprezentaciju kakav cirkus, od cece i pijanke, mi smo bili proglašeni(a rijetki smo tako pisali) za mrzitelje...
te nas "ubijediste" da su pijanke normalne stvari na okupljanju repke.. pa eto uživajte sad :kafa: :rol: :rol: :rol:
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 11 sep 2016, 00:13

Epidaurus je napisao/la:Volio sam te ko brata rođenog, u početku nisam ti zamjerio ni upoznavanje grada, ni neodlazak u Rusiju, ni bjesomučno ispucavanje iako ne možeš more s mola pogodit, ustajao svaku noć da gledam tvojih 10-15 minuta, na predavanja nisam išao zbog tebe, skakao ko dijete kad si trice trpao i radovao se tvom ugovoru ko da sam ga ja potpisao al ovim večeras si mi pao u očima i mrzim te ko što nikad nijedog sportistu nisam mrzio. Musa kakav god da je napuhan i prepotentan je pokazao srce, volju, želju i instanzitet kojim se igra a reprezentaciju, unio se j.e.b.e.n.om Mozgovu u facu nakon što je apsolutno čitavu utakmicu s.r.ao i bunio se na svaku odluku sudija ko da je Hakeem i Shaq u jednom, a ne obični levat kojeg čitav košarkaški svijet ismijava i kojem je LeBron je.b.a.v.o mater jer ti kao jado od kapitena nisi imao muda da se boriš za svoju ekipu i svoju državu. Ti umjesto da si njega branio nakon što su ga Rusi hinjski udarili, ti si se našao na njemu iskaljivat i udarat ga jer nisi more s mola bio u stanju pogodit. Nikad nisam bio neki preveliki patriota i neko ko se furao na taj nacionalni zanos al večeras je to u meni proradilo i stidim se što si ti takav jadnik kapiten moje reprezentacije.
Sinko, jedan je Edin Dzeko, ljudina koja za saigraca za vrat hvata protivnickog igraca i hebe mu od do gdje ista ima. Jedan je kapiten koji uvijek skace u odbranu saigraca i koji neda na repku i drzavu casno brani. Takav se rodis. Ovo veceras je bilo dno dna. Ko kakva pijandura u kafani pred fajront! Jad,jad i bijeda! :guz:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 11 sep 2016, 00:14

Epidaurus je napisao/la:Volio sam te ko brata rođenog, u početku nisam ti zamjerio ni upoznavanje grada, ni neodlazak u Rusiju, ni bjesomučno ispucavanje iako ne možeš more s mola pogodit, ustajao svaku noć da gledam tvojih 10-15 minuta, na predavanja nisam išao zbog tebe, skakao ko dijete kad si trice trpao i radovao se tvom ugovoru ko da sam ga ja potpisao al ovim večeras si mi pao u očima i mrzim te ko što nikad nijedog sportistu nisam mrzio. Musa kakav god da je napuhan i prepotentan je pokazao srce, volju, želju i instanzitet kojim se igra a reprezentaciju, unio se j.e.b.e.n.om Mozgovu u facu nakon što je apsolutno čitavu utakmicu s.r.ao i bunio se na svaku odluku sudija ko da je Hakeem i Shaq u jednom, a ne obični levat kojeg čitav košarkaški svijet ismijava i kojem je LeBron je.b.a.v.o mater jer ti kao jado od kapitena nisi imao muda da se boriš za svoju ekipu i svoju državu. Ti umjesto da si njega branio nakon što su ga Rusi hinjski udarili, ti si se našao na njemu iskaljivat i udarat ga jer nisi more s mola bio u stanju pogodit. Nikad nisam bio neki preveliki patriota i neko ko se furao na taj nacionalni zanos al večeras je to u meni proradilo i stidim se što si ti takav jadnik kapiten moje reprezentacije.
Potpis. Nisam ga čekao, nisam mogao ali svako jutro prvo otvaraš nba.com i gledaš koliko je igrao i koliko je poena dao, pa tražiš video tih poena. Gledaš i raduješ se. Braniš ga uvijek, smatraš ga velikom ljudskom veličinom i onda sve to pada u vodu. Pada sve jednim idiotskim potezom, potezom koji ne dolikuje kapitenu, najboljem igraču jedne države, osobi, igraču... Mirza, od večeras si jedan od najmržih ljudi u državi. Sramota, jadno, bijedno, debilno, kretenski, ne postoji više riječi koji mogu to opisat, to tvoje ponašanje kvazi čovjeku, kvazi kapitenu. Ako ti nakon ovog možeš mirno zaspati i bez savjesti onda si ti nula od čovjeka. Mirza trebao si obuči dres Rusije pa se raduj što nas rešetaš.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 sep 2016, 00:15

dzelllo je napisao/la:
Ma brate ne bih se ja nikada zamjerio Mirzi da gine i odradi posteno, on je ovdje igrao ali ocito da kako ima pare i angazmane da je se promijenio. Gledao sam ga u Mejdanu sada, covjek ne postuje nikog. On je vodja, ne postuje trenera, suigrace. Psuje im, udara ih, a on sam ocajno igra i nece da gine.

Nisam ga ovako zamisljao nikako. Ocito Bog uvijek daje pare onom kome ne treba da ga iskusa.

Tuzna prica da dodje do toga da mu se u dvorani gdje je nekada rasturao psuje svasta, al zasluzio je. A kada mu Tuzlaci psuju onda znas kako je. Ako mu se nije igrao nije trebao ni dolaziti.

Ja bih za suigraca letio u odbranu! Za suigraca se ako treba zivot daje.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 11 sep 2016, 00:16, ukupno mijenjano 1 put.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 11 sep 2016, 00:16

kokuz je napisao/la:slika

kad se ovdje pisalo za pripreme i reprezentaciju kakav cirkus, od cece i pijanke, mi smo bili proglašeni(a rijetki smo tako pisali) za mrzitelje...
te nas "ubijediste" da su pijanke normalne stvari na okupljanju repke.. pa eto uživajte sad :kafa: :rol: :rol: :rol:
Zaboravljaju, a ovako će pljuvat i Musu kad prođe par godina, i kad dođe novi omladinac. :kafa:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 11 sep 2016, 00:16

kokuz je napisao/la: kad se ovdje pisalo za pripreme i reprezentaciju kakav cirkus, od cece i pijanke, mi smo bili proglašeni(a rijetki smo tako pisali) za mrzitelje...
:thumbup:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 11 sep 2016, 00:17

kokuz je napisao/la:slika

Šta trebam ga poštovat nakon ovog večeras? Seljačko kabadahijsko ponašanje na terenu prema svom suigraču pred 10 000 gledalaca i pred čitavom nacijom. Ovo nije ponašanje odrasle i zrele osobe i sportiste, ovo je ponašanje umišljenog bahatog primitivca s poremećajem ega. Svaka njemu čast za sve što je napravio ali ove utakmice su pokazale kakav je njegov odnos prema dresu i prema državi i što se mene tiče ne mora više nikad zaigrati za reprezentaciju.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 11 sep 2016, 00:20

dzelllo je napisao/la:
Ma brate ne bih se ja nikada zamjerio Mirzi da gine i odradi posteno, on je ovdje igrao ali ocito da kako ima pare i angazmane da je se promijenio. Gledao sam ga u Mejdanu sada, covjek ne postuje nikog. On je vodja, ne postuje trenera, suigrace. Psuje im, udara ih, a on sam ocajno igra i nece da gine.

Nisam ga ovako zamisljao nikako. Ocito Bog uvijek daje pare onom kome ne treba da ga iskusa.

Tuzna prica da dodje do toga da mu se u dvorani gdje je nekada rasturao psuje svasta, al zasluzio je. A kada mu Tuzlaci psuju onda znas kako je. Ako mu se nije igrao nije trebao ni dolaziti.
Ima pravo na to,igrao je onda kad ovi drugi nisu htjeli ni cuti za reprezentaciju.Igrao je onda i kad su mu ljudi iz saveza trazili pare da igra,kad ga je coban Menso ostavljao na klupi citavu utakmicu.Nije zasluzio da mu se psuje,cak i vise nego Dzeki protiv Nigerije kad su mu spominjali citavu familiju.Kritika moze,ali kocijasko psovanje ne
lezVe do bagro

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 11 sep 2016, 00:21

KAPITENU NAJVECI !!! INSTITUCIJO !!!

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.

MUSVDG

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.