Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- BritishCore
- Kontakt:
Re: Arsenal
nedime ovo je chily ba ja odma reko ti jos nisi skonto ccc

"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
aa joooooj a čekaj ima još jedan ba noviBritishCore je napisao/la:nedime ovo je chily ba ja odma reko ti jos nisi skonto ccc![]()
Vođa zna.
Ja koji sam debil ispo, kontam sta je mosque pa napisah Moskva.. 
AA23 je napisao/la:Ja koji sam debil ispo, kontam sta je mosque pa napisah Moskva..
- BritishCore
- Kontakt:
inviciblesnedim1993 je napisao/la:aa joooooj a čekaj ima još jedan ba noviBritishCore je napisao/la:nedime ovo je chily ba ja odma reko ti jos nisi skonto ccc![]()
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
dragi AA23 gubiš se ovih dana fakatAA23 je napisao/la:Ja koji sam debil ispo, kontam sta je mosque pa napisah Moskva..
Vođa zna.
ahahhahahahahahhaaahaa,pa mogo si nam bar to presutit,suze na oci majke mi,hahahahhahaAA23 je napisao/la:Ja koji sam debil ispo, kontam sta je mosque pa napisah Moskva..
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Mah, smijem se sam sebi, sta fali nek se i drugi ismiju.. 
Postio danas i onda iftario i sva ona hrana mi u glavu udari, al dobro ste primjetili nisam dobar zadnjih dana i onaj post dugi što sam napisao nije bio normalan, ne zamjerite.
Postio danas i onda iftario i sva ona hrana mi u glavu udari, al dobro ste primjetili nisam dobar zadnjih dana i onaj post dugi što sam napisao nije bio normalan, ne zamjerite.
Suarez 42m i Fabregas 35m. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
@aa23 baboooooooo
:eek::lol:
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
Znači cijeli dan gledam temu Ofiraže - Smijeh do suza, i danas sa nadignutim Đokom u šorcu izadjem.pred staru a njoj neugodno, haj to reko i ja se izofiro i to.dosta za danas a onda napisa onaj post i ne sljeduje mi ništa drugo nego mjesto u ofirnim postovima haha 
AA23 otkad je Shava otišo nije dobar...
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Jack Widnell @jackwfootball
Tony Barrett says Luis Suarez wants his agent to ascertain the strength of Arsenal's interest and is open to a move.
Odustao Real. Ne mogu oni sa Wengerom.Tancredi Palmeri @tancredipalmeri
BOOM! Ibrahimovic's agent had talks with Real Madrid today, according to Sky Italy
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
kažem ti ja. #NeBudiNestrpljivGreivis je napisao/la:Jack Widnell @jackwfootball
Tony Barrett says Luis Suarez wants his agent to ascertain the strength of Arsenal's interest and is open to a move.Odustao Real. Ne mogu oni sa Wengerom.Tancredi Palmeri @tancredipalmeri
BOOM! Ibrahimovic's agent had talks with Real Madrid today, according to Sky Italy![]()
Vođa zna.
Samo sabura ahbabi.
Arsenalisation aka Invinciblesnedim1993 je napisao/la:e ovaj kiakaha ko je![]()
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
Po DailYmail-u Arsenal sprema ponudu od 25 m ( novac kojim automatski dobijamo Cesca jer tako stoji u klauzuli..
Arsenal has.the first option buy it only depends on Barcelona.
Arsenal has.the first option buy it only depends on Barcelona.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pa svejedno je ponudili ili 25 ili 50, Barca na kraju sa 25 ovako dobija 25, sa 50 dobija opet 25 
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.