L-Train je napisao/la:ima li gdje kakva statistika,zanima me procenat suta Teletovica
6 od 19
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
L-Train je napisao/la:ima li gdje kakva statistika,zanima me procenat suta Teletovica
Izvini strucnjak nisam te prepoznao,kraj moje prolazi Latvija tours i Aco Petrovic sa svojim podmladjenim sastavom mase...Adibhf88 je napisao/la:Nemas ti pojma o kosarci,prati sarajevo i to ti je dovoljno...HzSM je napisao/la:Ovo nije vidjelo reprezentacije,a Aco Petrovic nije vidio trenera.Podmladjuj mater svoju,a ne reprezentaciju sa izdajicama poput Masica!
skoro prodje bus kroz moju mahalu...pise Zeta tours.
Benop je napisao/la:Očekivano, čim gubimo svi okreću leđa na forumu. Ne mogu vjerovat, odmah se napada.
Za prvu tekmu nije loše, može puno bolje, ali Latvijci pucaju trice ko ludi. Dosta na odbrani i na ovim vanjskim šutevima da se poradi.
Nije da se patimo nego gubimo 6 razlike..AboveTheLaw je napisao/la:Ja mislio da cemo razbit ove latvijce, a mi se patimo sa njima :S
jbg lose za nekog ko je apsolutno najveca zvijezda na parketu,bas lose.Nadam se da cemo uspijeti ovo izvucilumani je napisao/la:L-Train je napisao/la:ima li gdje kakva statistika,zanima me procenat suta Teletovica
6 od 19
L-Train je napisao/la:jbg lose za nekog ko je apsolutno najveca zvijezda na parketu,bas lose.Nadam se da cemo uspijeti ovo izvucilumani je napisao/la:L-Train je napisao/la:ima li gdje kakva statistika,zanima me procenat suta Teletovica
6 od 19