Njih ne moram ni spominjat, oni su standardni, to se znaNeutral je napisao/la:Mclaren drug, Mclaren ?
Ljudi su godinama u vrhu, o kako volim kada ih neko potcijeni.
Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Ove godine SK otkupio prava i za BiH, uzivanje.
Naravno navijac sam McLarena, zao mi je zbog odlaska Luisa ali sta je tu je, ocekujem dosta od Sergia, a od Jensona nista mnogo.
Naravno navijac sam McLarena, zao mi je zbog odlaska Luisa ali sta je tu je, ocekujem dosta od Sergia, a od Jensona nista mnogo.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Nakon mnogo godina Ferarija
Sumi i Rosberg me okrenuse na Mercedes
Tako da ove godine.. furam sa Rosbergom i Hamiltonom
A bilo bi dobro da i Masa proradi 
Max Allegri
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Sport sa dugom britanskom tradicijom i uticajem ove godine je ponosnom Britanskom narodu priuštio veliku patnju. Nije bilo dosta to što britanski ponos McLaren godinama pokreće švapski škart nego je danas i nekad ponosni britanski vozač za volanom švapskog škarta kojeg pokreće švapski škart. Preostale dvije ponosne britanske ekipe sa dugom tradicijom su dopustile sebi da bivaju pokretane od strane francuske olupine za rušenje ugleda. I uz sve to nekakav kofol austrijski tim sa imenom precijenjenog pića koristi potencijale ponosne Britanije i za to ne daje nikakav kredit ovoj divnoj zemlji. Takozvani gospodin Horner se uvrijedio kad je puštena ponosna britanska himna, veli to je austrijski klub. Pa mrš u Austriju sve skupa sa svojim švapskim šoferom, pa ondje slušaj šta ti je volja.
Ipak ne gubim nadu da će ponovo doći taj dan kad će neki od legendarnih britanskih timova pokrenut legendarnim Cosworthom sa dvojicom Britanaca na gridu startati u legendarnom Silverstoneu. Legendarnog Dunlopa nažalost više nema, preuzeli su ga domaći izdajnici i kasnije prodali futavom američkom Goodyearu.
Dok se ovo ne desi, moju podršku ima jedini vozač sa karakterom u F1, Fernando Alonso.
Ipak ne gubim nadu da će ponovo doći taj dan kad će neki od legendarnih britanskih timova pokrenut legendarnim Cosworthom sa dvojicom Britanaca na gridu startati u legendarnom Silverstoneu. Legendarnog Dunlopa nažalost više nema, preuzeli su ga domaći izdajnici i kasnije prodali futavom američkom Goodyearu.
Dok se ovo ne desi, moju podršku ima jedini vozač sa karakterom u F1, Fernando Alonso.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Sinoć su na Albert Parku odrađeni prvi i drugi slobodni trening, RB potvrdio ulogu favorita, dok je Mercedes pozitivno iznenadio iako su imali problema sa pouzdanošću bolida, Propeti konjići pokazali da su napredovali u odnosu na prošlu sezonu i da su glavni konkurenti RB.
McLaren razočarao, nadam se da će sljedeći trening i kvale nešto popraviti, inače se ne piše dobro Jensonu i Perezu
Prvi trening:

Drugi trening:

Vrijednosti ugovora sa sponzorima i zarada od TV prava F1 ekipa

McLaren razočarao, nadam se da će sljedeći trening i kvale nešto popraviti, inače se ne piše dobro Jensonu i Perezu
Prvi trening:

Drugi trening:

Vrijednosti ugovora sa sponzorima i zarada od TV prava F1 ekipa

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
DukeOfWellington je napisao/la:Sport sa dugom britanskom tradicijom i uticajem ove godine je ponosnom Britanskom narodu priuštio veliku patnju. Nije bilo dosta to što britanski ponos McLaren godinama pokreće švapski škart nego je danas i nekad ponosni britanski vozač za volanom švapskog škarta kojeg pokreće švapski škart. Preostale dvije ponosne britanske ekipe sa dugom tradicijom su dopustile sebi da bivaju pokretane od strane francuske olupine za rušenje ugleda. I uz sve to nekakav kofol austrijski tim sa imenom precijenjenog pića koristi potencijale ponosne Britanije i za to ne daje nikakav kredit ovoj divnoj zemlji. Takozvani gospodin Horner se uvrijedio kad je puštena ponosna britanska himna, veli to je austrijski klub. Pa mrš u Austriju sve skupa sa svojim švapskim šoferom, pa ondje slušaj šta ti je volja.
[youtube][/youtube]
- Sportfanatik
- Kontakt:
Dobri rezultati Kimia na neslužbenim treninzima, kad bi bio u prvih 5 sutra na službenom treningu onda bi se moglo razmišljati i o postolju. O tom po tom
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Katastrofalan Mclaren
Neće valjda opet Vettel dominirati
Yup. Ferrari je poslednja nada da se ne ponoviNeutral je napisao/la:Katastrofalan Mclaren![]()
No dobro, ipak je utrka nešto potpuno drugačije od treninga nakon onih pravila o gumama itd. Uništili su F1 mnogim pravilila ali jednom fan F1 ubijek fan F1.
Onaj osjećaj kada nemaš SK nego Arenu
Moraću tražiti streamove. Znači svi smo ako Bog da tu u 7:00
Onaj osjećaj kada nemaš SK nego Arenu
Moraću tražiti streamove. Znači svi smo ako Bog da tu u 7:00
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Gledam jutros treninge, snimak na skyportzu de. Cudno mi gledat bez Schumachera 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Jel opet Hrvati nemaju prava na prijenos?
Znam da je jednom Net Tv prenosio al sta bi od te televizije nemam pojma...
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
[youtube][/youtube]

- Sportfanatik
- Kontakt:
Prenosi SP TVOtelo je napisao/la:Jel opet Hrvati nemaju prava na prijenos?
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
jel moze prijevodNeutral je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
njem. jez. mi je 0 bodova
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
a nece mi tu signal,premjestio antenu i izgubio ga.Sportfanatik je napisao/la:Prenosi SP TVOtelo je napisao/la:Jel opet Hrvati nemaju prava na prijenos?
Imaju oni live stream na net stranici pa cu da nesto skontam
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
@Miki
Nikki je nazvao Kubicu Polake. Nijemci su prije tako nazvali Poljake u vrijeme izvjesnog Adolfa ako se ne varam. Čak je i ovaj reporter uvijek mu ime i prezime zaboravim rekao "Molim lijepo Nikki", a Nikki kao mislio sam na austrijski lijepi način
Nikki je nazvao Kubicu Polake. Nijemci su prije tako nazvali Poljake u vrijeme izvjesnog Adolfa ako se ne varam. Čak je i ovaj reporter uvijek mu ime i prezime zaboravim rekao "Molim lijepo Nikki", a Nikki kao mislio sam na austrijski lijepi način
Vettel do četvrte uzastopne titule !
provjeren info!
falcao tips!
1/1!
provjeren info!
falcao tips!
1/1!
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
sport tv prenosi samo kvalifikacije...
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- anelbavarac
- Kontakt:
Prenosi li ko od domacih televizija F1?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.