Necu da se raspravljam nije mi do toga,ali ako je ono cist penal onda stvarno.Prvo je loptu rukom igrao Abidal,a kasnije slucajno pogadja igraca Betisa i sudac svira penal.Ma presmijesno,ali kao sto rekoh necu da se raspravljam o tome,jer vas Barceloniste i Madriđane nitko ne moze nadgovoriti.xaviesta je napisao/la:O cemu ti ba? Crveni zasluzen i cist penal.Adi_Zepce je napisao/la: U svakom slucaju je presmijesan.A zar nije kompezacija bio crveni karton?Mozda je sudac ono ipak trebao igracu Betisa "oprostiti".
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Primera Division (Liga BBVA)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- anonymousHD
- Kontakt:
Realno gledajući Iniesta se bacio u zrak, pao je preružno. Ne bi mu ono svirali ni u Kantonalnoj ligi, a kamoli u Primeri... Podhitno treba da uzme instrukcije od Di Marije, da nauči kako da pada.. 

Ma ima Busquetsa u svojoj ekipi.anonymousHD je napisao/la:Realno gledajući Iniesta se bacio u zrak, pao je preružno. Ne bi mu ono svirali ni u Kantonalnoj ligi, a kamoli u Primeri... Podhitno treba da uzme instrukcije od Di Marije, da nauči kako da pada..
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Nemas sta mene nadgovarat kad Hadzibegic kao strucnjak i navijac Betisa kaze da je bio penal. Uostalom ako je Barca "morala" dobiti zasto nisu svirali ocit penal nad Iniestom.Adi_Zepce je napisao/la: Necu da se raspravljam nije mi do toga,ali ako je ono cist penal onda stvarno.Prvo je loptu rukom igrao Abidal,a kasnije slucajno pogadja igraca Betisa i sudac svira penal.Ma presmijesno,ali kao sto rekoh necu da se raspravljam o tome,jer vas Barceloniste i Madriđane nitko ne moze nadgovoriti.
Ocnom il' psihijatru.anonymousHD je napisao/la:Realno gledajući Iniesta se bacio u zrak, pao je preružno. Ne bi mu ono svirali ni u Kantonalnoj ligi, a kamoli u Primeri... Podhitno treba da uzme instrukcije od Di Marije, da nauči kako da pada..
[youtube][/youtube]
Don't hate what you don't understand.
Ovo je cist penal ko suza.Iniesta je slomio ovdje igraca Betisa , ovaj podmetnuo nogu i nije je izmakao na vrijeme , da jeste Iniesta bi prosao.
Igranje rukom je cist penal i ocit bio, drugi zuti cist kao suza.Ne znam sta pokusavate ovdje dokazati.
nakon one sramote protiv Valencije a sada i Mallorce fanovi Reala se nasli zaliti ovdje nekome
Ja kao fan Valencije tvrdim da je Barcelona bila zakinuta u minimalno 3 utakmice ove sezone.Utakmica protiv Esanyola,Getafea i nerado priznajem ali utakmica protiv Valencije gdje nisu bili bolji ali su bili zakinuti.
Igranje rukom je cist penal i ocit bio, drugi zuti cist kao suza.Ne znam sta pokusavate ovdje dokazati.
nakon one sramote protiv Valencije a sada i Mallorce fanovi Reala se nasli zaliti ovdje nekome

Ja kao fan Valencije tvrdim da je Barcelona bila zakinuta u minimalno 3 utakmice ove sezone.Utakmica protiv Esanyola,Getafea i nerado priznajem ali utakmica protiv Valencije gdje nisu bili bolji ali su bili zakinuti.
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
- anonymousHD
- Kontakt:

E jbg sad. Volim fkt kad ljudi simuliraju, kad fino upadnu, pa zaebu sudiju. Ali ovo je fkt bilo smešno. Prvo Iniesta mu spuca lažnjak i onda skoči u zrak, pa ako je zapeo za njegovu nogu, onda je valjda realno da upadne nazad, a ne tresne po metra unazad, ko da se igrač Betisa zabio u njega pa ga odbacio... De malo realnosti, treba on još puno učiti od glumaca poput Di Marije, Busquetsa i ostale kompanije...

Jos samo ovo da odg.pa odoh na spavanje.Hadzibegic je rekao da je bio penal nad Iniestom,a ne koji je sviran"xaviesta"
Nemas sta mene nadgovarat kad Hadzibegic kao strucnjak i navijac Betisa kaze da je bio penal. Uostalom ako je Barca "morala" dobiti zasto nisu svirali ocit penal nad Iniestom.

Cudni ste vi majke mi,svaki penal koji je sviran za Barcu je opravdan,a svaki koji je trebao biti sviran protiv Barce je presmijesan.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Sto Ronalda ne ubacis kao njihovom isntruktora i vodju ovog cuvenog simulatorskog pokreta.Pa taj je znao van 16 padat u peterac i dobijati penale, evo imas primjera i ove sezone.anonymousHD je napisao/la:![]()
E jbg sad. Volim fkt kad ljudi simuliraju, kad fino upadnu, pa zaebu sudiju. Ali ovo je fkt bilo smešno. Prvo Iniesta mu spuca lažnjak i onda skoči u zrak, pa ako je zapeo za njegovu nogu, onda je valjda realno da upadne nazad, a ne tresne po metra unazad, ko da se igrač Betisa zabio u njega pa ga odbacio... De malo realnosti, treba on još puno učiti od glumaca poput Di Marije, Busquetsa i ostale kompanije...
A lekcije iz padavice i simuliranja ima zasigurno na preegrst u svakoj utakmici jer u nedostaku ideje javlja mu se druga opcija a to je PADNI.
Kad vec pominjes Busquetsa ja bi te molio da mi nadjes jedan primjer njegovog padavice a da to nije ekipa koju je Murinho vodio.Hvala unaprijed

Poceo si kralju srat i malo previse.Imal sta da se svira a da ne ide u korist Barcelone ? Da je situacija sa recimo Banegom onakva bil tvrdio da nije bio start koji je zaustavio gol sansu a pri tome je ocito i bio namjeran da se Messi onesposobi .Adi_Zepce je napisao/la:U svakom slucaju je presmijesan.A zar nije kompezacija bio crveni karton?Mozda je sudac ono ipak trebao igracu Betisa "oprostiti".PatrickBateman je napisao/la:Onaj je penal bio kompenzacija za nesvirani penal nad Iniestom...Adi_Zepce je napisao/la:Barca je veceras morala pobjediti.Penala je sraman fktBetisu svaka cast,pokazali su kako se treba igrati protiv Barcelone.
Mrznju prema Barceloni i Realu sagledaj otvorenije.Sto nisi kukao ovdje kad smo igrali protiv Barce na Mestalli ?
- anonymousHD
- Kontakt:
Pa stavio sam i ostala kompanija, tu i njega ubrajam. Di Maria i Busquets su TOP, njima niko ništa ne može.
Kažete zapeo mu Iniesta za nogu, pa ako mu je zapeo za nogu, zašto su mu noge otišle u zrak? Isto da ga je igrač Betisa izbio. Treba biti cool, pa znat fino upast. Ovo je lame bilo, neiskusno.
" onclick="window.open(this.href);return false;

Kažete zapeo mu Iniesta za nogu, pa ako mu je zapeo za nogu, zašto su mu noge otišle u zrak? Isto da ga je igrač Betisa izbio. Treba biti cool, pa znat fino upast. Ovo je lame bilo, neiskusno.

- Nail for Real
- Kontakt:
Uvijek me ovo nasmijeJa kao fan Valencije

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Znam sta sam cuoAdi_Zepce je napisao/la: Jos samo ovo da odg.pa odoh na spavanje.Hadzibegic je rekao da je bio penal nad Iniestom,a ne koji je sviran.Baho je konstantovao da je ipak prestrogo (da ne kazem presmijesno) taj penal dosuđen.
Cudni ste vi majke mi,svaki penal koji je sviran za Barcu je opravdan,a svaki koji je trebao biti sviran protiv Barce je presmijesan.

Smijesan si fkt.Kakve sada veze ima Valencia sa presmijesnim penalom kojeg je svirao sudac za Barcu.Budi barem 1an puta iskren i reci da je Abidal prije nego je bio penal igrao rukom,tako da je penal presmijesan.xaviesta je napisao/la:Znam sta sam cuoAdi_Zepce je napisao/la: Jos samo ovo da odg.pa odoh na spavanje.Hadzibegic je rekao da je bio penal nad Iniestom,a ne koji je sviran.Baho je konstantovao da je ipak prestrogo (da ne kazem presmijesno) taj penal dosuđen.
Cudni ste vi majke mi,svaki penal koji je sviran za Barcu je opravdan,a svaki koji je trebao biti sviran protiv Barce je presmijesan.A ti razlog sto tvoj klub ne moze parirati Barci i Realu nemoj traziti u sudijama, ne bi ni vi glasili za neku nevinascad da vam je svaka situacija pod lupom kao kod Barce.
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
wtf? Pa fino se vidi da ga je ovaj zakacio, lopta prosla davnoanonymousHD je napisao/la:Pa stavio sam i ostala kompanija, tu i njega ubrajam. Di Maria i Busquets su TOP, njima niko ništa ne može.
[youtube][/youtube]
Kazes Busquets?

Pa ti si ocito isfrustriran dosao ovdje sa nekom pricom o zavjerama. Barca vodi 3:2 ima igraca vise zakinuta za penal i pred kraj utakmice sudija navlaci Barci svirajuci penalAdi_Zepce je napisao/la: Smijesan si fkt.Kakve sada veze ima Valencia sa presmijesnim penalom kojeg je svirao sudac za Barcu.Budi barem 1an puta iskren i reci da je Abidal prije nego je bio penal igrao rukom,tako da je penal presmijesan.

Momci uvijek iste priče zar ne znate za bolje
Mi nikad nećemo znati je li il nije bio penal.Mislim koliko god da se dobro vidi preko naših HD televizora ne možemo znati boljeod sudija koji su na licu mjesta.Jbg nekad i oni pogriješe.
Što se tiče primere Real je prvi,Barca druga biće uzbudljivo do kraja je kao navijač Reala vjerujem da možemo održat ovu prednost čak i povećat,a i vrijeme je da ih skinemo s vrha

Mi nikad nećemo znati je li il nije bio penal.Mislim koliko god da se dobro vidi preko naših HD televizora ne možemo znati boljeod sudija koji su na licu mjesta.Jbg nekad i oni pogriješe.
Što se tiče primere Real je prvi,Barca druga biće uzbudljivo do kraja je kao navijač Reala vjerujem da možemo održat ovu prednost čak i povećat,a i vrijeme je da ih skinemo s vrha

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Cek , reci cemo da to nije bio penal.Jeli bio penal nad Iniestom ? Jel bio drugi zuti ?Adi_Zepce je napisao/la:Smijesan si fkt.Kakve sada veze ima Valencia sa presmijesnim penalom kojeg je svirao sudac za Barcu.Budi barem 1an puta iskren i reci da je Abidal prije nego je bio penal igrao rukom,tako da je penal presmijesan.xaviesta je napisao/la:Znam sta sam cuoAdi_Zepce je napisao/la: Jos samo ovo da odg.pa odoh na spavanje.Hadzibegic je rekao da je bio penal nad Iniestom,a ne koji je sviran.Baho je konstantovao da je ipak prestrogo (da ne kazem presmijesno) taj penal dosuđen.
Cudni ste vi majke mi,svaki penal koji je sviran za Barcu je opravdan,a svaki koji je trebao biti sviran protiv Barce je presmijesan.A ti razlog sto tvoj klub ne moze parirati Barci i Realu nemoj traziti u sudijama, ne bi ni vi glasili za neku nevinascad da vam je svaka situacija pod lupom kao kod Barce.
Jel bio penal protiv Esanyola ? Jel im dva puta sviran offsajd u situacijama kada je Messi bio 1vs 1 sa golmanom a ni blizu offsajda nije bio ? Jel im protiv Getafea cist pogodak ponisten ? Jel start Ramija nad Messijem nije bio penal a potom i Muguela?
Rasprava je ravna 0 i totalno nevazna.Gluposti se pisu umjesto da komentarisemo i analiziramo utakmice pisemo o kojekakvim glupostim.
Zadnja izmjena: Reuf, dana/u 16 jan 2012, 02:37, ukupno mijenjano 1 put.
@xaviesta
Ni sa kakvim teorijama nisam dosao,samo kazem onako kako je.Penal je presmijesan,nepostojeci.Mislim da je bacio mrlju na pobjedu Barce i to je to.Trebam li ti nacrtati sta zelim ti reci cijelo vrijeme?
Ni sa kakvim teorijama nisam dosao,samo kazem onako kako je.Penal je presmijesan,nepostojeci.Mislim da je bacio mrlju na pobjedu Barce i to je to.Trebam li ti nacrtati sta zelim ti reci cijelo vrijeme?
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Mozda te ja nisam razumio najbolje. Kazes da je Barca morala dobiti i da je penal presmijesan. Nikakva mrlja na pobjedu Barce, sve i da ono nije bio penal, bio je ranije i to je to.Adi_Zepce je napisao/la:@xaviesta
Ni sa kakvim teorijama nisam dosao,samo kazem onako kako je.Penal je presmijesan,nepostujeci.Mislim da je bacio mrlju na pobjedu Barce i to je to.Trebam li ti nacrtati sta zelim ti reci cijelo vrijeme?
- Bernabéu
- Kontakt:
Barçini "takozvani" igrači nastavljaju sa simuliranjem i sličnim stvarima koje se protive najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu. Nakon Busquetsa, Alvesa, Ville & Lea ovoj grupi se priključio i "magični" Andres.
Zadnja izmjena: Bernabéu, dana/u 16 jan 2012, 10:32, ukupno mijenjano 1 put.
Por Qué? Yo no entiendo por qué.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Čovjek ne izdvoji Pedra, al' se svim silama potrudi da Messija navede kao divera.
Aferim.
Btw, za tvoju informaciju, nije sudija ni svirao penal, već je Iniesta dobio žuti karton zbog simuliranja.
Baš me zanima šta si ti to gledao. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.