Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

marconato
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la marconato » 11 nov 2013, 14:21

Matićev gol u najuzem izboru za najbolji gol sezone, odnosno nagradu "FIFA Puskas Award"! Pa eto, glasajte :)

http://www.fifa.com/ballondor/puskasawa ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

[youtube][/youtube]
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 13 nov 2013, 13:47

Pratim ova desavanja oko "A" i mlade reprezentacije i kako "tumbaju" igrace, cas iz mlade u A i obrnuto, pa sam se malo igrao menagera i sastavio postavu sa prosjekom od 21 god. koja bi 'ladno i relativno uspijesno mogla igrati i u seniorskoj konkurenciji!

slika

Prosjek god. - 21
Procjena vrijednosti tima po transfermarktu - 87. 300 000 eura.

6. igraca igra Ligu sampiona, 3. lige petice, samo Perić i Golubović jos ne igraju "ozbiljan" fudbal, jer JSL sigurno to nije i ne spada u isti kos sa ligama i klubovima poput Benfice, Citya, Rome... ;)
Namjerno sam stavio Golubovića koji je bio ponajbolji igrac U19 selekcije na EP i koji je standardan u OFK, za razliku od Pantića koji jos nema minutazu u Villarealu ili Petkovića koji grije glupu u CZ... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 13 nov 2013, 22:40

Izgleda ode Miha, jos samo i Toletu da vidimo ledja, pa da nas sunce ogrije... :mrgreen:

http://www.****.com/vesti/kraj- ... nika/65137" onclick="window.open(this.href);return false;

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 13 nov 2013, 23:37

marconato je napisao/la:Izgleda ode Miha, jos samo i Toletu da vidimo ledja, pa da nas sunce ogrije... :mrgreen:

http://www.****.com/vesti/kraj- ... nika/65137" onclick="window.open(this.href);return false;
ode tole i ko dođe budi gore da se kladimo?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 13 nov 2013, 23:44

Nazalost, u Srbiji je sve je moguce, videcemo.. ;)

To ne znaci da Tole ne treba da ode, jer nas je maksimalno uyebao.... :evil:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 14 nov 2013, 16:52

Mihajlović sve demantovao. A i jesmo se ponadali. :lol:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 14 nov 2013, 20:25

marconato je napisao/la:Nazalost, u Srbiji je sve je moguce, videcemo.. ;)

To ne znaci da Tole ne treba da ode, jer nas je maksimalno uyebao.... :evil:
nas su uyebavali pa zayebavali svi od Starca Miljana, Zalizanog Lica sa potjernica, Nešto malo placko Piksi, i na kraju Tole pokisli...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 14 nov 2013, 22:57

Sutra U21 reprezentacija igra sa Belgijancima kuci, jedan od odlucujucih meceva u ovim kvalifikacijama!

Iz "A" selekcije su prekomandovani Nastasić (koji je zbog povrede pod velikim znakom pitanja), Marković i Mitrović, dok je Đuričić je ostao u A selekciji.

Nesto iskreno ne cijenim Ćurčića kao nekog strucnjaka, ali nadam se da ce Lazar i Mitar donijeti tu prevagu protiv takodje veoma jakih Belgijanaca... ;)

Utakmica se igra u 17h u Gornjem Milanovcu, a prenos je na RTS-u.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 15 nov 2013, 15:25

U19 repka danas pobijedila Fince 1:0 golom Veljka Simića i na taj način obezbjedila plasman u drugi krug kvalifikacija za evropsko prvenstvo. Ostaje još meč sa Austrijancima koji se praktično igra za prestiž.

p.s.
Sve izvjesnije da Siniša odlazi u Sampdoriju.

EDIT:
Evo sad pročitah, prenos Srbija-Rusija na SportKlubu 2. :D

Kakav lud dan što se sporta tiče. Prvo od 16 sati, Novak najvjerovatnije sa Rosolom, pa onda od 17, Srbija-Belgija mladi, pa od 17:30 Srbija-Rusija i na kraju od 20, košarka. 8-)
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 15 nov 2013, 15:46

E jbg, nemam SK2... :roll: ajde baci neki kvalitetan link ako nadjes ;)

Smorice nas ovoliki sport... :mrgreen:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 15 nov 2013, 15:50

Biće link, ne sekiraj. :)
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 15 nov 2013, 15:53

To volim da cujem 8-) Moram da vidim je li Miha isprljao slucajno cipelice :mrgreen:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 15 nov 2013, 17:32

RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 15 nov 2013, 19:02

Mladi "samo" 2:2 sa Belgijancima u odlicnoj utakmici! Kazem samo, jer smo u 2 navrata vodili, ali ruku na srce, Belgijanci su prejaki i ovo je sasvim realan rezultat!

Po prikazanom, obje ekipe su mogle trijumfovati, ali eto ostaje zal zbog primljenog gola u 93-oj... :(

Mitrović igracina, Markovic je mogao bolje iskoristiti onih par prilika!

Sledecu igramo sa 5 dana sa Italijanima kuci i tu se jednostavno mora ici na pobjedu, a bicemo jaci i za Nastasića, jer bi se trebao oporaviti do tada!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 15 nov 2013, 19:03

Sad gledao ove mlade, kakva smiješna odbrana. Koliko samo konfuzije, panike, neuigranosti. Vidio sam oba gola Belgije, naš nisam nijedan zbog tekme sa Rusima. Marković imao dvije odlične šanse. Remi najrealniji.
Dmitrović igrač utakmice.
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 15 nov 2013, 19:23

Nasi i vise nego ravnopravni sa Rusima, na kraju 1-1. Đorđević jos jednom dokazao da je rasan strijelac!

Ono sto sam uspio upratiti jeste da je ovo sasvim ok izgledalo, nismo ni u jednom segmentu igre bili inferiorni u odnosu na jednu od najboljih evropskih selekcija! ;)

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 15 nov 2013, 19:27

Ne čini mi se ovo kao najjači tim Rusa, mada ih nisam ni gledao dosta dugo. Koliko standardnih im je falilo?

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 15 nov 2013, 19:34

Da, dobro je ovo izgledalo. Srbija je bila inferiorna, možda malo početkom utakmice, kasnije skroz ravnopravna.
Basta još jednom odigrao profesorski.

@braoolyo
Ja koliko sam uspio pohvatati falili su braća Berezutsky, Anyukov, Arshavin, Kerzakhov, Bystrov.... ma falilo ih je dosta ali opet su sastavili kvalitetan tim i ovo je dobar rezultat.
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 15 nov 2013, 19:35

Evo i gola.

[youtube][/youtube]

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 15 nov 2013, 23:39

Kapelo: Srbija zaslužuje da ide na Mundijal!

Italijanski stručnjak na klupi Rusije ishvalio "orlove" posle remija u prijateljskoj utakmici u Dubaiju. Mihajlović: "Da je fudbal boks, dobili bismo na poene".

Srbija i Rusija su odigrale prijateljski meč u Dubaiju u skladu sa uvreženim mišljenjem o bratskim relacijama dva naroda. Utakmica bez pobednika, a igra, na momente borbena, uglavnom mirna.

Iskusni trenerski vuk, Italijan Fabio Kapelo, koji je selekciju Rusije odveo na Mundijal u Brazil, posle meča (1:1), nahvalio je srpski tim, rekavši da mu je mesto na velikom takmičenju.

"Srbija je vrlo kvalitetna selekcija, ima odličan tim, teško ju je pobediti, ali je bila bez sreće u kvalifikacijama, jer je imala vrlo tešku grupu. Srbija zaslužuje da igra na SP", rekao je Kapelo posle utakmice, prenose "Večernje novosti".

Mihajlović je, pak, ocenio da je Srbija za nijansu bila bolja i imao je zanimljivu metaforu:

"Bio je dobar meč, dve odlične, kompaktne selekcije na terenu. Nije utakmica ličila na prijateljsku. Mislim da smo mi u drugom poluvremenu odigrali bolje, stvorili više šansi. Kada bi fudbal bio boks, dobili bismo na poene".

On je i ovaj meč uzeo kao podlogu za svoju raniju ocenu da tim sazreva.

"Igrali smo odlično i protiv Hrvata u Beogradu, a to je bila takmičarska utakmica. Vidi se na svakom meču da ima pomaka unapred. Sve smo bolji, verujemo sve više u svoj kvalitet i samim tim sve smo bliži da postanemo ozbiljna reprezentacija", istakao je Mihajlović.
E moj Siniša, da se nisi majmunisao u kvalifikacijama, sada bi mi igrali baraž... :evil:

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.