Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

samson
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la samson » 28 nov 2012, 23:55

Adi_Zepce je napisao/la:
samson je napisao/la:Ne moze te oduseviti jer nije taj nivo. Nije dzabe dosao iz Sparte nazad .. A, koji su to bolji? Boljih nema, zato je on tu ..
Nadarevic iz Varesea.Gledao sam ga nekoliko puta i momak moze biti itekako od koristi reprezentaciji.Pa mozda i Izet,ako vec je istina ono sto je prije neki dan rekao.

Pa, molim lijepo .. Mislis da je sposoban ponuditi vise od Avdije? Ne vjerujem. Imao bi istu ulogu. Da si barem nekog mlađeg naveo. Eto, to je jedan. Dalje? Nema ih...

Hajrovica ne treba spominjati dok se ne predomisli. Mada ga ne bih imao uopste ..

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 29 nov 2012, 00:00

samson je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:
samson je napisao/la:Ne moze te oduseviti jer nije taj nivo. Nije dzabe dosao iz Sparte nazad .. A, koji su to bolji? Boljih nema, zato je on tu ..
Nadarevic iz Varesea.Gledao sam ga nekoliko puta i momak moze biti itekako od koristi reprezentaciji.Pa mozda i Izet,ako vec je istina ono sto je prije neki dan rekao.

Pa, molim lijepo .. Mislis da je sposoban ponuditi vise od Avdije? Ne vjerujem. Imao bi istu ulogu. Da si barem nekog mlađeg naveo. Eto, to je jedan. Dalje? Nema ih...

Hajrovica ne treba spominjati dok se ne predomisli. Mada ga ne bih imao uopste ..
Zadnja utakmica Nadarevica na kojoj je i bio strijelac.Dovoljno pogledati i zakljuciti da ima veci kvalitet od Avdije,a za njega govori i cinjenica da ce vjerovatno od januara igrati u Torinu ;)
http://www.youtube.com/watch?v=ewaeLQanZjM
Napominjem da je on zabio ovaj prvi pogodak,a imao je i jos nekoliko lijepi poteza ;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 29 nov 2012, 00:01

samson je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:

Koliko ja znam da je Nadarevic iz Varesea mlađi od Vrsajevica pa makar :)

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 29 nov 2012, 00:04

Hypnose je napisao/la: Sto se tice Hajrovica, momak vjerovatno ima nase papire jer je msm igrao za mladu repku jednu tekmu, a to se ne moze bez nasih papira sigurno, samo sto Teletina boy to presucuje, jer ako to izadje na vidjelo kako ce onda zvati kloca Avdiju, Sesara i ostale poltrone sa klupe izuzev dva genijalca, Ibre Sehica i Svrake....
Mislim da bismo osvojili Svjetsko prvenstvo ako nam na klupi budu Svraka aka Iniesta, Sehic aka Gigi Buffon, Adilovic aka Van Basten, Kvesic aka Roberto Carlos, Bekric aka Xavi, Zeba aka Zizu, Stilic aka Messi i Cocalic aka Rio Ferdinand :lol: .

Ponovo iste price na forumu, treba ovog zvati treba onog zvati, ne valja ovaj, ne valja onaj, a nasa repka nikad nije bolje i ljepse igrala od svog postojanja :roll: . Daj Boze da se moze zvati 50 igraca, pa da svi ti vasi igraju, jer ko je Pape, ne zna Pape nista u poredjenju sa vama. Vi ste gospodo izmislili trenerski posao za Papeta, zato i tarlahate po forumu :roll: .

@Adi_Zepce vidim ponovo prizivas Izeta Hajrovica, iako si mu ebao sve po spisku ovdje po forumu. Izuzetna sposobnost mijenjanja misljenja kako vjetar puse ;) .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 29 nov 2012, 00:07

adriano_leite je napisao/la:
Hypnose je napisao/la: Sto se tice Hajrovica, momak vjerovatno ima nase papire jer je msm igrao za mladu repku jednu tekmu, a to se ne moze bez nasih papira sigurno, samo sto Teletina boy to presucuje, jer ako to izadje na vidjelo kako ce onda zvati kloca Avdiju, Sesara i ostale poltrone sa klupe izuzev dva genijalca, Ibre Sehica i Svrake....
Mislim da bismo osvojili Svjetsko prvenstvo ako nam na klupi budu Svraka aka Iniesta, Sehic aka Gigi Buffon, Adilovic aka Van Basten, Kvesic aka Roberto Carlos, Bekric aka Xavi, Zeba aka Zizu, Stilic aka Messi i Cocalic aka Rio Ferdinand :lol: .

Ponovo iste price na forumu, treba ovog zvati treba onog zvati, ne valja ovaj, ne valja onaj, a nasa repka nikad nije bolje i ljepse igrala od svog postojanja :roll: . Daj Boze da se moze zvati 50 igraca, pa da svi ti vasi igraju, jer ko je Pape, ne zna Pape nista u poredjenju sa vama. Vi ste gospodo izmislili trenerski posao za Papeta, zato i tarlahate po forumu :roll: .

@Adi_Zepce vidim ponovo prizivas Izeta Hajrovica, iako si mu ebao sve po spisku ovdje po forumu. Izuzetna sposobnost mijenjanja misljenja kako vjetar puse ;) .
Gdje si vidio da prozivam Hajrovica? Ja samo kazem ako je ono istina sto je izjavio trebaju nasi da vide oko toga ;)
A reprezentacija igra dobro jer se malo koriste igraci sa klupe,sta ako dođe do povreda,suspenzija.Tko ce igrati? Ibricic umjesto recimo Vede u napadu,a Vrsajevic umjesto Mujdze na desnom boku? Pa onda bi komotno mogli da zavrsimo kvalfikacije.Ova tema je potencijionalni reprezentativci i kako znam imamo pravo prozivati igrace na njoj i ne slagati se sa misljenjem vas koji branite svaki potez Susica.Pa bio on i nelogican,kao sto je poziv ovim vec nabrojanim propalitetima.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 29 nov 2012, 00:12

Adi_Zepce je napisao/la: Zadnja utakmica Nadarevica na kojoj je i bio strijelac.Dovoljno pogledati i zakljuciti da ima veci kvalitet od Avdije,a za njega govori i cinjenica da ce vjerovatno od januara igrati u Torinu ;)
Napominjem da je on zabio ovaj prvi pogodak,a imao je i jos nekoliko lijepi poteza ;)
koja golcina + asistencija! :o

stvarno Nadarevic ima vise talenta u jednom prstu nego avdija u dvije noge.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 29 nov 2012, 00:14

bavarian_bk je napisao/la:Koliko ja znam da je Nadarevic iz Varesea mlađi od Vrsajevica pa makar :)
Jeste mlađi ali nije 18-19-20 nego 25 godina star. Znaci, formiran igrac u Seriji B. Da li je to napredak kojem toliko tezimo? Sigurno da nije. Ako dobije ugovor u A Seriji, prvi sam da je tu ..

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 29 nov 2012, 00:19

samson je napisao/la:
bavarian_bk je napisao/la:Koliko ja znam da je Nadarevic iz Varesea mlađi od Vrsajevica pa makar :)
Jeste mlađi ali nije 18-19-20 nego 25 godina star. Znaci, formiran igrac u Seriji B. Da li je to napredak kojem toliko tezimo? Sigurno da nije. Ako dobije ugovor u A Seriji, prvi sam da je tu ..
Pa nije napredak ni igrac koji nije uspio u Tatranu.Bojim se da Hajduk ovaj sadasnji nista nije jaci od pojedinih drugoligasa iz Italije :(
Sakuragi je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la: Zadnja utakmica Nadarevica na kojoj je i bio strijelac.Dovoljno pogledati i zakljuciti da ima veci kvalitet od Avdije,a za njega govori i cinjenica da ce vjerovatno od januara igrati u Torinu ;)

Ima covjek definitivno kvalitetu.Steta je sto se malo govori o njemu,jer zasluzio je barem da ga Pape isproba u nekim tekmama.Kod njega nije problem papir :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

Emir77
Kontakt:

Post Postao/la Emir77 » 29 nov 2012, 00:21

Sakuragi je napisao/la:

Nego koliko si puta gledao ovog Nadarevica osim ovi yt. klipova.. i Avdija igra na desnom boku dok Nadarevic na l.

Leti kao leptir, a ubada kao osa, jedan je Avdija.
Zadnja izmjena: Emir77, dana/u 29 nov 2012, 00:23, ukupno mijenjano 1 put.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 29 nov 2012, 00:23

Avdija heroj ne zlocinac :mrgreen:
@Emir77
Jedno 5-6 puta bez ovih klipova.Nadarevic je pol I valentan igrac,znaci moze igrati desno i lijevo ;)
Zadnja izmjena: Adi_Zepce, dana/u 29 nov 2012, 00:52, ukupno mijenjano 1 put.

www.valencia-balkan.net

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 29 nov 2012, 00:27

Adi_Zepce je napisao/la:Avdija heroj ne zlocinac :mrgreen:
@Emir77
Jedno 5-6 puta bez ovih klipova.Nadarevic je poluvalentan igrac,znaci moze igrati desno i lijevo ;)
Poluvalentan je? Znaci da je na nivou Avdije, nista vise.. Ne mozes zvati svakog ko odigra dobro. Treba malo grupaciju napraviti. Zato je i Avdija bio slab prvu tekmu, upao kao podobranac ..

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 29 nov 2012, 00:31

Adi_Zepce je napisao/la: Ima covjek definitivno kvalitetu.Steta je sto se malo govori o njemu,jer zasluzio je barem da ga Pape isproba u nekim tekmama.Kod njega nije problem papir :mrgreen:
citao sam na sport-centar prije 3-4 mjeseca da ga navodno prati Pape. ako predje u Torino bit ce super.. :)

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 29 nov 2012, 00:31

samson je napisao/la:
@Emir77
Jedno 5-6 puta bez ovih klipova.Nadarevic je poluvalentan igrac,znaci moze igrati desno i lijevo ;)
Poluvalentan je? Znaci da je na nivou Avdije, nista vise.. Ne mozes zvati svakog ko odigra dobro. Treba malo grupaciju napraviti. Zato je i Avdija bio slab prvu tekmu, upao kao podobranac ..
:lol: :lol:
Ne treba zvati one koji dobro odigraju? Kakve onda to treba zvati ?.Pogledaj utakmicu Varesea pa onda Hajduka i vidi tko je bolji ;)
@Sakuragi
Citao sam i ja to,ali nisam nesto optimisitcan po tom pitanju.Sjetimo se samo najava po nasim portalima o igracima koje je Pape navodno trebao dovesti u repku,pa nista :D
On je i ljetos treba preci u Torinu pa Varesse trazio mnogo za transfer,a s obzirom da mu 2013 istice ugovor mogao bi sada u Torino jer ga i dalje hoce.
Zadnja izmjena: Adi_Zepce, dana/u 29 nov 2012, 00:33, ukupno mijenjano 1 put.

www.valencia-balkan.net

Emir77
Kontakt:

Post Postao/la Emir77 » 29 nov 2012, 00:33

samson je napisao/la:
@Emir77
Ma pusti ih neki bi nabacali neke Ljajkovice, Mahmutovice, Cocalice, Nadarevice, Kolasince, Visce, Vuckice, Dzajice itd. odma u paketu.
Pogledaj utakmicu Varesea pa onda Hajduka i vidi tko je bolji
Hajduk je bio bolji od Intera iz Milana 8-) Varesea mocan klub neki..

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 29 nov 2012, 00:36

Emir77 je napisao/la: Ma pusti ih neki bi nabacali neke Ljajkovice, Mahmutovice, Cocalice, Nadarevice, Kolasince, Visce, Vuckice, Dzajice itd. odma u paketu.
emire zasto jos nisi uzeo lijekove veceras?

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 29 nov 2012, 00:38

Ako sudimo na osnovu jedne utakmice onda su Vaslui i Partizan takođe na nivou Intera :roll: Blago nama kada na osnovu jedna utakmice mozemo odrediti kvalitetu igraca :mrgreen:
Zadnja izmjena: Adi_Zepce, dana/u 29 nov 2012, 00:40, ukupno mijenjano 1 put.

www.valencia-balkan.net

Emir77
Kontakt:

Post Postao/la Emir77 » 29 nov 2012, 00:39

Sakuragi je napisao/la:
Emir77 je napisao/la: Ma pusti ih neki bi nabacali neke Ljajkovice, Mahmutovice, Cocalice, Nadarevice, Kolasince, Visce, Vuckice, Dzajice itd. odma u paketu.
emire zasto jos nisi uzeo lijekove veceras?
Kakvo je to pitanje ?

A misliš da si mi šukno o šta.. :roll: evo priznam jesi mi šukno.
Stidi se.

Emir77
Kontakt:

Post Postao/la Emir77 » 29 nov 2012, 00:42

Adi_Zepce je napisao/la:Ako sudimo na osnovu jedne utakmice onda su Vaslui i Partizan takođe na nivou Intera :roll: Blago nama kada na osnovu jedna utakmice mozemo odrediti kvalitetu igraca :mrgreen:
Pa sta bi rekao recimo da u 2 tekme spraši Hajduk tog Varsea :roll: onda bi bilo jaca je takmicarski 2 talijanska liga od hrv. lige itd..

Ima jos igraca koji igraju i za Hrvatsku a clanovi su Hajduka.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 29 nov 2012, 00:44

Emir77 je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Ako sudimo na osnovu jedne utakmice onda su Vaslui i Partizan takođe na nivou Intera :roll: Blago nama kada na osnovu jedna utakmice mozemo odrediti kvalitetu igraca :mrgreen:
Pa sta bi rekao recimo da u 2 tekme spraši Hajduk tog Varsea :roll: onda bi bilo jaca je takmicarski 2 talijanska liga od hrv. lige itd..
Hajduka pratim i volim kao rijetko koji klub na svijetu,a kazem da nikad nisu ocjaniji bili.U svemu tome nije neka poenta klub,vec igrac.Objektivno Avdija nije kvalitet za reprezentaciju 8-)

www.valencia-balkan.net

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 29 nov 2012, 00:47

Adi_Zepce je napisao/la: Gdje si vidio da prozivam Hajrovica? Ja samo kazem ako je ono istina sto je izjavio trebaju nasi da vide oko toga ;)
Nisam nigdje vidio, umislio sam brate. Izvini jbg.

Kod: Označi sve

Postao/la Adi_Zepce dana 13 nov 2012, 14:22

Uzivaj pe.de,.ru jedan dBg u debiju za Svicu nogu slomio.Vjerovao sam da ce se odazvati na one price koje je davao,a on ovako kao najveci kvisling odbije gromade kakvi su Spahic i Dzeko.
Uzivaj debilu u Svicarskoj u tih par tekmi koliko ces odigrati,a nikad za nikad ti oni nece sa tribina skandirati i bodriti te na svakoj utakmici gdje budes igrao.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.