BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
mislim da zahirovic moze komotno na bek poziciju..odlican je u odbrani i moze da trci 90+ min na nivou..ali nesto ne znam hoce li bas igrati jer je sad odigrao cijelu tekmu..mislim da ipak razmislja da li da stavi besica na stopera jer se muha odlicno pokazao..no kako je to ipak odredjeni rizik zbog godina..vrlo moguce da ce jahic tu
Unica grande amore
Dushi_Rob je napisao/la:Džeko nema sanse igrati sam protiv defanzivaca Portugala ! Pepe ce ga pojest ako ga dobije za flastera
Iz tog razloga treba nam Ibisevic u napadu sa Džekom !
Koliko god zvucalo nelogicno, meni je bolji rezultat 0:0 nego 2:1 za nas.....ko ima imalo mozga, shavtice.....zato mislim da ce Ibisevic poceti s klupe i da cemo igrati s jednim napadacem....
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
ipak mislim da Sejo nece igrati 1. tekmu pa ce na njegovo mjesto Zahirovic.. to Jahic jest uigran,nije igro godinu,a vidjelo se u 1. poluvremenu da mogu Besic i Spahic.. ne vidim logiku zasto je on uigran,a Besic nije ?Anti NWO je napisao/la:Lulic i Salihovic nisu klasicni bekovi. Obadvojica naginju prema ofanzivi, u defanzivi su slabi. Lulic jos slabiji nego Salihovic.Edvin_Mg je napisao/la:.............. Begovic ...............
..Lulic.. Besic...Spahic... Salihovic....
.................Rahimic......................
Pjanic.....................Medunjanin.....
...............Misimovic.......................
........Dzeko..........Ibisevic...............
nesto najjace za prvu utakmicu
Jedan jos inekako ali obadvojica je vec preveliki rizik.
Kada smo vec kod rizika, Besic nije uigran nikako sa zadnjom linijom i nevjerujem da ce je on igrati.
Moguc je sledeci sastav:
------------------Begovic-------------------
--Zahirovic--Jahic--Spahic--Salihovic---
---------Rahimic-----Medunjanin---------
------Pjanic---Misimovic---Lulic---------
------------------Dzeko---------------------
ili:
------------------Begovic---------------------
-----Jahic--Spahic--Mravac--Salihovic-----
-----------Rahimic---Medunjanin-----------
-----Ibisevic----Pjanic-----Lulic-------------
------------------Dzeko-----------------------
Po ovom stom sam danas vidio je moguce da Misimovic prvu ostane na pocetku na klupi, zavisno od rezultata. Ibisevic je zaista u formi, i mislim da ce igrati od samog pocetka, tako da mi ova donja formacija izgleda za sada najrealnija.
ja nesto kontam da nije lose to za zahirovica....jahic je manje agresivan i nekako ne grize toliko kao zahirovic, ima se utisak da je mlitaviji
tako da se ne bih zalio kada bi bilo zahirovic-jahic-spahic-salihovic
za mravca ne bih nikako volio da je u prvoj
i sto me jos brine da ne bude situacija Bosna got owned u vezi, ako budemo sa dva spica
vise volim 5 u vezi, sigurnije se osjecam 
za salihovica opet kontam na tv1 je susic rekao da je iznenadjen sto je igrao salihovic svih 90 minuta jer je mislio da nije spreman 100% ali izgleda jeste, te da ga je hladio veceras da mu ne bude nista pa da u subotu moze igrat punom parom
tako da se ne bih zalio kada bi bilo zahirovic-jahic-spahic-salihovic
za mravca ne bih nikako volio da je u prvoj

i sto me jos brine da ne bude situacija Bosna got owned u vezi, ako budemo sa dva spica

za salihovica opet kontam na tv1 je susic rekao da je iznenadjen sto je igrao salihovic svih 90 minuta jer je mislio da nije spreman 100% ali izgleda jeste, te da ga je hladio veceras da mu ne bude nista pa da u subotu moze igrat punom parom

Zadnja izmjena: Juve-TZ, dana/u 08 nov 2011, 21:21, ukupno mijenjano 1 put.
- raul-zakon
- Kontakt:
Ovo mi se čini ko najbolje rješenje za Zenicu...Zahir-aga itekako dobro zna da odigra na desnom bočnom, a u tom slučaju ne bi ni Mravac morao da igra(ne'am ništa protiv momka, al' mene trnci prođu svaki put kad on dobije loptu)Anti NWO je napisao/la:Lulic i Salihovic nisu klasicni bekovi. Obadvojica naginju prema ofanzivi, u defanzivi su slabi. Lulic jos slabiji nego Salihovic.Edvin_Mg je napisao/la:.............. Begovic ...............
..Lulic.. Besic...Spahic... Salihovic....
.................Rahimic......................
Pjanic.....................Medunjanin.....
...............Misimovic.......................
........Dzeko..........Ibisevic...............
nesto najjace za prvu utakmicu
Jedan jos inekako ali obadvojica je vec preveliki rizik.
Kada smo vec kod rizika, Besic nije uigran nikako sa zadnjom linijom i nevjerujem da ce je on igrati.
Moguc je sledeci sastav:
ili:
------------------Begovic---------------------
-----Jahic--Spahic--Mravac--Salihovic-----
-----------Rahimic---Medunjanin-----------
-----Ibisevic----Pjanic-----Lulic-------------
------------------Dzeko-----------------------
Po ovom stom sam danas vidio je moguce da Misimovic prvu ostane na pocetku na klupi, zavisno od rezultata. Ibisevic je zaista u formi, i mislim da ce igrati od samog pocetka, tako da mi ova donja formacija izgleda za sada najrealnija.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
dzeko je sposoban da ubije i pepea i bilo kog odbrambenog igraca na svijetu..a ne moze pepe sam branit portugal..zapravo portugal je najslabiji u odbrani..a ubacivanje pjanica misimovica lulica i mede koji je vec par puta zabijao golove odgovara i jedan spicDushi_Rob je napisao/la:Džeko nema sanse igrati sam protiv defanzivaca Portugala ! Pepe ce ga pojest ako ga dobije za flastera
Unica grande amore
Nimla_RZ je napisao/la:
Prati me jos 10 Pe*era!

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
sekula je napisao/la:nadam se da Susic nije toliko blesav da stavi Zahirovica na mjesto desnog beka.....Ronaldo ce ga satrati, a decko ima i zuti karton sto znaci da nemamo alternaciju u Lisabonu za Rahimica (eventualno)......Mislim da je tu bolje rjesenje Sanel Jahic, ako nista iskusniji je od Zahirovica......Mravac ce igrati u tandemu sa Spahicem vjerovatno.....
Begovic
Jahic Spahic Mravac Salihovic
Rahimic Medunjanin
Pjanic Misimovic Lulic
Dzeko
Mislim da ce ta postava biti u Zenici.
za zeljuhodža je napisao/la:za koga li je Mile večeras navijao![]()
![]()

- Cincinnatus
- Kontakt:
Mile bio na utakmici?
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Nisam ni racunao na Zahirovica kao rjesenje za desnog beka. Dosta sam kritikovao Susica ali moram reci da je ovo odlican potez. Jahic i Spahic su dovoljno iskusni da odrade posao kako treba. Salihovic je dosta cesto igrao kao lijevi bek u reprezentacij i dovoljno dobro se snasao.
U vezi imamo destruktore Rahimica i Medunjanina. Naprijed sa Pjanicem Misimovicem i Lulicem cemo praviti dar mar. Nemam sumnje da ce Dzeko zabiti iz barem jedne sanse jer je u top formi.
Nista ovaj susret protiv Zelje mi je otvorio oci (prvo poluvrijeme) i mislim da smo blagi favoriti protiv Portugala u prvom mecu. Cestitke Zelji na odlicnoj igri
Nisam ni racunao na Zahirovica kao rjesenje za desnog beka. Dosta sam kritikovao Susica ali moram reci da je ovo odlican potez. Jahic i Spahic su dovoljno iskusni da odrade posao kako treba. Salihovic je dosta cesto igrao kao lijevi bek u reprezentacij i dovoljno dobro se snasao.
U vezi imamo destruktore Rahimica i Medunjanina. Naprijed sa Pjanicem Misimovicem i Lulicem cemo praviti dar mar. Nemam sumnje da ce Dzeko zabiti iz barem jedne sanse jer je u top formi.
Nista ovaj susret protiv Zelje mi je otvorio oci (prvo poluvrijeme) i mislim da smo blagi favoriti protiv Portugala u prvom mecu. Cestitke Zelji na odlicnoj igri
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Iz ovog klipa se vidi kako ce oni igrati u ovoj prvoj utakmici, znaci ici ce se na ciganluk, njih treba satjerat u misju rupu treba krenut ofanzivno i puni presing jer ako dodje do prekida i sjeckanja utakmica i ako dozvolimo da oni igraju svoju glupu igru, onda cemo najebat kao i prosli put, mi njima ne smijemo pustiti da nas levate kako oni hoce, mislim da portugal nece odigrati neku spektakularnu utakmicu ali da se hoce baviti svim lopovlucima da izvuku dobar rezultat..ronaldo ce se valjati na svaki kontakt i traziti pozicije za udarac...
Iz ovog klipa se vidi kako ce oni igrati u ovoj prvoj utakmici, znaci ici ce se na ciganluk, njih treba satjerat u misju rupu treba krenut ofanzivno i puni presing jer ako dodje do prekida i sjeckanja utakmica i ako dozvolimo da oni igraju svoju glupu igru, onda cemo najebat kao i prosli put, mi njima ne smijemo pustiti da nas levate kako oni hoce, mislim da portugal nece odigrati neku spektakularnu utakmicu ali da se hoce baviti svim lopovlucima da izvuku dobar rezultat..ronaldo ce se valjati na svaki kontakt i traziti pozicije za udarac...
- tyler durden
- Kontakt:
AllAbout je napisao/la:dzeko je sposoban da ubije i pepea i bilo kog odbrambenog igraca na svijetu..a ne moze pepe sam branit portugal..zapravo portugal je najslabiji u odbrani..a ubacivanje pjanica misimovica lulica i mede koji je vec par puta zabijao golove odgovara i jedan spicDushi_Rob je napisao/la:Džeko nema sanse igrati sam protiv defanzivaca Portugala ! Pepe ce ga pojest ako ga dobije za flastera
onaj iz Arsenala kiklop Bendtner je driblo odbranu Portugala,a da Dzeko ne moze

mislim da ce bitii :
Begovic
Rahimic Medunjanin
Pjanic Misimovic Lulic
Dzeko
kad se Salihovic umori nakon prvog poluvremena

calcio je napisao/la:sekula je napisao/la:nadam se da Susic nije toliko blesav da stavi Zahirovica na mjesto desnog beka.....Ronaldo ce ga satrati, a decko ima i zuti karton sto znaci da nemamo alternaciju u Lisabonu za Rahimica (eventualno)......Mislim da je tu bolje rjesenje Sanel Jahic, ako nista iskusniji je od Zahirovica......Mravac ce igrati u tandemu sa Spahicem vjerovatno.....
Begovic
Rahimic Medunjanin
Pjanic Misimovic Lulic
Dzeko
Sa tom postavom smo mi dovoljno ofanzivni da mozemo zabiti gol kada hocemo, ali i dovoljno defanzivni da se mozemo braniti ako bude potrebe....
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
Juve-TZ je napisao/la:za zeljuhodža je napisao/la:za koga li je Mile večeras navijao![]()
![]()
misliš ??

zavisi na kojeg misliš ??Postao/la Cincinnatus dana 08 nov 2011, 22:29
Mile bio na utakmici?

FORZA MARŠAL !!!
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Ma prije dati malom Beši da igra beka nego Jaha.Drag je on meni al ga je zeba dva tri puta momacki uzo pa poslje onaj kloc Drakul.Ah sta bi mu tek radili ronaldo nani i ostali evropski romi.I mozda zahirovicu pruziti sansu ispred Rahimica na kojeg niko neda rec igra on stvarno,ali nema brzine i snage da trci za onim masinama on moze pokupit loptu samo da sa nekim radi udvajanje ali kako ce on trcat 90 minuta za gazelama.
svoj ti pos'o !
hodža je napisao/la:Juve-TZ je napisao/la:za zeljuhodža je napisao/la:za koga li je Mile večeras navijao![]()
![]()
misliš ??![]()
mislim da mu je nekako drazi poraz citave drzave

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
To je u stvari postava iz Pariza. Umjesto povijedjenih i iskljucenih uskacu novi na iste pozicije a sve drugo ostaje isto. Ne treba sad puno eksperimentisati. Nema Papca, ali tu je Salih na lijevom beku. Umjesto Pandze ce stopera igrati Mravac a umjesto Mujdze na desnom beku Jahic. Tako gledano nismo bas puno oslabljeni.sekula je napisao/la:calcio je napisao/la:sekula je napisao/la:nadam se da Susic nije toliko blesav da stavi Zahirovica na mjesto desnog beka.....Ronaldo ce ga satrati, a decko ima i zuti karton sto znaci da nemamo alternaciju u Lisabonu za Rahimica (eventualno)......Mislim da je tu bolje rjesenje Sanel Jahic, ako nista iskusniji je od Zahirovica......Mravac ce igrati u tandemu sa Spahicem vjerovatno.....
Begovic
Rahimic Medunjanin
Pjanic Misimovic Lulic
Dzeko
Sa tom postavom smo mi dovoljno ofanzivni da mozemo zabiti gol kada hocemo, ali i dovoljno defanzivni da se mozemo braniti ako bude potrebe....
Ne treba sada praviti puno promjena kada smo uhvatili ritam i slozili igru. Sto manje promjena to bolje jer igramo bas dobro u zadnje vrijeme.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.