Guti,Kaka 10ke
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- el_fenomeno
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Dobra oba gola. Steta zbog crvenog,**** treba se malo spustit na zemlju.
Guti,Kaka 10ke
Guti,Kaka 10ke
glupan neka je dobio crveni... konta mangup
ipak +5

Ma glup crveni,mislim mahinalna reakcija...pokusao se osloboditi igraca,sto je normalno kad ga onaj rukama cupa...samo je malo vise isao laktom i mahinalno ga u glavu spucao...mogao je proci i bez crvenog jel nije namjera bila...al eto ne protivim se gledajuci sa moje tacke gledista 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BlueSharks
- Kontakt:
teško ćemo dobiti deportivo, ako kojim slučajem izgubimo, a barca pobijedi, mislim da se već možemo oprostiti sa titulom, i da sve karte trebamo baciti za finale lp na bernabeu i jubilarna 10 da se proslavi
ps
casillas odavno nisam vidio tako strasnog realvoca
svaka čast
ps
svaka čast
Strauss Junior
- majestic24
- Kontakt:
Jao golcine u p.m,ono ni kahn nebi obranio
Steta za crveni,ja mislim da je pogresno sudija dosudio. Jer ipak jedno je kad se igrac udari s namjerom,a ovdje je sigurno nije bilo. Reakcija je bila mahinalna jer se zelio isceprkati iz ruku onog igraca.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- BlueSharks
- Kontakt:
BlueSharks je napisao/la:teško ćemo dobiti deportivo, ako kojim slučajem izgubimo, a barca pobijedi, mislim da se već možemo oprostiti sa titulom, i da sve karte trebamo baciti za finale lp na bernabeu i jubilarna 10 da se proslavi
ps
svaka čast
Ma tesko da cemo dobiti Deportivo. Ja sam prije par dana razmisljao o tome, nismo ih dobili vise od desetljeca na Riazoru, pa sam se uzdao u Ronalda, a ono nece ni njega biti
Ko zna, mozda i Barca kiksa, u nogometu je sve moguce, a Liga Prvaka nam nije blizu zasad. Treba prvi Lyon proci pa onda o njoj govoriti
Sad i ja gledam. Nije bilo namjere sigurno, jos prije toga pusta prednost kad je bio faul nad Ronaldom. Vidjelo se da ga je Mtilinga vukao i da ga se Ronaldo htio rijesiti.majestic24 je napisao/la:Jao golcine u p.m,ono ni kahn nebi obranio![]()
![]()
Steta za crveni,ja mislim da je pogresno sudija dosudio. Jer ipak jedno je kad se igrac udari s namjerom,a ovdje je sigurno nije bilo. Reakcija je bila mahinalna jer se zelio isceprkati iz ruku onog igraca.
Ovaj igrac sto je dobio po nosu od Ronalda, je i dobio slomljen nos
Evo jos malo slika i tu stajem

Ako neko nije vidio sve prilike, evo ovdje... molim vas da obratite paznju na Gutijeve pasove, posebno na ova dva kod oba gola
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- el_fenomeno
- Kontakt:
Ma ovo nije za crvenog da ga *ebes.
A za Gutija je sve receno,kad je oporavljen i spreman sigurno medju najboljima u Realu.
A za utakmicu s Deportivom,falice im Ronaldo draama. Deportivovi igraci igraju predobro kod kuce.Evo statistike; zadnjih 6 meceva 2 pobjede,3 remija i jedan poraz.Samo su dvije zijanili kod kuce.Od Barce i Espanjola.
Ako Kaka,Guti i Benzema budu raspolozeni bit ce svasta ..
A za Gutija je sve receno,kad je oporavljen i spreman sigurno medju najboljima u Realu.
A za utakmicu s Deportivom,falice im Ronaldo draama. Deportivovi igraci igraju predobro kod kuce.Evo statistike; zadnjih 6 meceva 2 pobjede,3 remija i jedan poraz.Samo su dvije zijanili kod kuce.Od Barce i Espanjola.
Ako Kaka,Guti i Benzema budu raspolozeni bit ce svasta ..
Steta za crveni...bice **** u La Carunji..ipak ocekujem KAKU na jos vecem nivo da pravi razliku na terenu izmedju Real Madrida i protivnika...to je ono sto se ocekuje od njega..jos Pipita ce biti spreman za mec mislim..ali tek oporavljen...ajest imao lik formu golova zaredo ih pravo bio...
ebena povreda
Svaka čast, drago mi je da vidim Kaku i CR-a kako surađuju i to onako kako Real-u najviše treba. Još da Karim proradi i bit će sve udure... Svaka čast..
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
ok pobjeda od 2:0 je dovoljna...steta sto CR dobi crveni karton 
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
cestitke na pobjedi
sada bit ce vam pravo **** na riazoru mislim da tamo niste pobjedili blizu 20 god 
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
ja rekoh pobjeda od 2:0Mirza_Hordas je napisao/la:aBd biće pobjeda od 2:0....
ronaldo
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Prvo hvala na cestitkamaCescinho4 je napisao/la:Cestitke za pobjedu![]()
Samo mi nije jedno jasno, zar niste prije nekoliko dana govorili da Guti treba ici iz Reala il mi se to ucinilo?
drugo, to je jedino govorio Fabio, nas uvazeni kolega koji ga bas i ne simpatise
Hvala hvalaCRNI_SA je napisao/la:cestitke na pobjedisada bit ce vam pravo **** na riazoru mislim da tamo niste pobjedili blizu 20 god
Pa ja bih rekao 17 godina, ali nisam siguran
btw - Ronaldov gol proglasen golom kola... skoro svako kolo najljepsi gol postizu igraci Reala, osim kad ga nikako ne zabiju haha
realovci cestitke na pobjedi,jel sad ono red da kiksate koju utakmicu 
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
miky_hz je napisao/la:Ma glup crveni,mislim mahinalna reakcija...pokusao se osloboditi igraca,sto je normalno kad ga onaj rukama cupa...samo je malo vise isao laktom i mahinalno ga u glavu spucao...mogao je proci i bez crvenog jel nije namjera bila...al eto ne protivim se gledajuci sa moje tacke gledista

To je ista situacija,bas sam danas na drugom forumu to raspravljo,samo je stvar ta sto je Ronaldo ovog spucao,a Messi ovoga ne,nesreca Ronaldova..u sustini normalna situacija koja se svakodnevno vidja,ali eto taj je primio udarac,na nesrecu Ronaldovu sudac je bio odma tu i bi sta bi
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.