Ma znam, ali ovakve izjave su dno dnaSariel1987 je napisao/la:Cuj ne znas gospodina Djurbuzovica![]()

Ma znam, ali ovakve izjave su dno dnaSariel1987 je napisao/la:Cuj ne znas gospodina Djurbuzovica![]()
Joj dragi berač baš se sve okrenuloNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ne volim se nasladjivati niti to radim ali kad smo bili u tom polozaju i kada smo najgori period u istoriji kluba prozivljavali takve su pojedinci bljuvotine pisalizeljeli nam gasenje skandirali druga liga a ja vam pisao da ce se sve to okrenuti i bogami okrenu se. Danas je Velez jedan od stabilnijih klubova u ligi a vi pred mezarom. Necu biti papak niti se nasladjivati ali karma je kuja. Sretno vam u spasavanju kluba a mi idemo dalje.
Keboni nemoj da brines za Velez,gledaj sutra i uci kako 200+ ljudi ne gleda jeli borba za vrh ili donji dio tabele. Bola avangarda i klubska i navijacka za vas. Da su nam rezultati vodilja ljubavi ko tebi popisao bi se na sve nasstaragarda je napisao/la:Joj dragi berač baš se sve okrenuloNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ne volim se nasladjivati niti to radim ali kad smo bili u tom polozaju i kada smo najgori period u istoriji kluba prozivljavali takve su pojedinci bljuvotine pisalizeljeli nam gasenje skandirali druga liga a ja vam pisao da ce se sve to okrenuti i bogami okrenu se. Danas je Velez jedan od stabilnijih klubova u ligi a vi pred mezarom. Necu biti papak niti se nasladjivati ali karma je kuja. Sretno vam u spasavanju kluba a mi idemo dalje.
...covjek kad te čita reko bi da evropu ganjate a vi sutra ako zijanite ispod crte ste...al vas farmaceut nekim strašnim opijatima trpa
Sariel1987 je napisao/la:I na svu nasu muku vas dvojica se dosla ovde zajebavat.
E aferim vam drugovi![]()
Ovaj put su menadžersko-taldzijska u pitanju.JonSnow je napisao/la:Šta se to kod vas događa?
Politička prejebavanja preko kluba ili nešto drugo?
Kako god bilo želim vam što brži oporavak i povratak u mirnije vode.
Dvojica debila bacila baklje na atletsku i specijalci ih istjeraju sveWandelanoite je napisao/la:Gdje su Fukare?
Neka su ljudi tek postavili atletsku i odma treba razyebat cccGifron je napisao/la:Dvojica debila bacila baklje na atletsku i specijalci ih istjeraju sveWandelanoite je napisao/la:Gdje su Fukare?
Slazem se. Ako imas dogovor, ispostuj ga. Ovako radi dva kretena citava grupa ispusta.Wandelanoite je napisao/la:Neka su ljudi tek postavili atletsku i odma treba razyebat cccGifron je napisao/la:Dvojica debila bacila baklje na atletsku i specijalci ih istjeraju sveWandelanoite je napisao/la:Gdje su Fukare?
Trenutno korisnika/ca: denimen99, ErosViverosViv, HyperOS, jurisicduska, TylerBurey, Vanja8 i 34 gosta.