Nemoj da ti kopiram ovaj post i golubom pismonosom ga posaljem u Gornje Pasce. Ako ga procita Julija dzabe ti ucit koloSkver je napisao/la:@Kremenko....odvadi makar malo, mislim to karanje nekoga, koga ti bola karas....ponavljas se ko papagaj, papagaj je za tebe bice sa vecom intelegencijom....previse izgleda radis na crno a trosis na belo....jos u onoj drzavi ste bjezali iz tog kamenjara, nema gdje vas nema........zao mi te, sturi se cojk hvaleci se kako kara trebe, pije chivas, hajne....to o tebi puno govori. Nije mi fora da te provaljujem ovdje, stariji si cojk'...iskreno zao mi te
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
DŽELO ODLAZI
Pastrmka izguglo sela oko Tuzle i ko fol provaljuje
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Yebo sebe, kako cojk' pogodi da mi je draga iz Pasaca....e svaka ti dalaTifoz je napisao/la:Nemoj da ti kopiram ovaj post i golubom pismonosom ga posaljem u Gornje Pasce. Ako ga procita Julija dzabe ti ucit kolo![]()
![]()
Jel me zayebajes iliSkver je napisao/la:Yebo sebe, kako cojk' pogodi da mi je draga iz Pasaca....e svaka ti dalaTifoz je napisao/la:Nemoj da ti kopiram ovaj post i golubom pismonosom ga posaljem u Gornje Pasce. Ako ga procita Julija dzabe ti ucit kolo![]()
![]()
DŽELO ODLAZI
Ne zayebajem, digo' sam je na igranci u Donjim Pascima 
Sta cu guglat krelac jedan bio 89-te u vojsci u Tuzli dva mjesecaHeller je napisao/la:Pastrmka izguglo sela oko Tuzle i ko fol provaljuje
DŽELO ODLAZI
Kremenko bio na Dubravama, lovacka eskadrila...vidis da mu su mu price sve lovacke.Tifoz je napisao/la:Sta cu guglat krelac jedan bio 89-te u vojsci u Tuzli dva mjesecaHeller je napisao/la:Pastrmka izguglo sela oko Tuzle i ko fol provaljuje
Husinska buna kasarna. Prije toga 10 mjeseci kao vojni policajac u PancevuSkver je napisao/la:Kremenko bio na Dubravama, lovacka eskadrila...vidis da mu su mu price sve lovacke.Tifoz je napisao/la:Sta cu guglat krelac jedan bio 89-te u vojsci u Tuzli dva mjesecaHeller je napisao/la:Pastrmka izguglo sela oko Tuzle i ko fol provaljuje
DŽELO ODLAZI
Ima li iko od vas da je oktobar-novembar 1989

U stvari juli-avgust 1990
Zadnja izmjena: Tifoz, dana/u 23 jul 2015, 15:02, ukupno mijenjano 1 put.
DŽELO ODLAZI
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mogul snimit film o tebi, pocetna scena ti na Tusnju cucis i kmecis. Zafrkali vas iz Beograda za titulu, zavrsna scena maj 2016 ti opet kmecis, ispo Velez iz lige
A izmedju tih normala samo guzis i provodis se
Ja Pastrmko tad nisam bio ni u jajima
A izmedju tih normala samo guzis i provodis se
Ja Pastrmko tad nisam bio ni u jajima
To neka zakasnjela klasa....mogo si biti samo oktobarska....ne znas ni kad se islo u JNA.Tifoz je napisao/la:Ima li iko od vas da je oktobar-novembar 1989![]()
Edit: Bila je tada samo januarska, julska i oktobarska.
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 23 jul 2015, 15:05, ukupno mijenjano 1 put.
Jesam ja oktobar 1993Tifoz je napisao/la:Ima li iko od vas da je oktobar-novembar 1989![]()
Nullius in verba
Ti mi reci balo kad se islo u JNASkver je napisao/la:To neka zakasnjela klasa....mogo si biti samo oktobarska....ne znas ni kad se islo u JNA.Tifoz je napisao/la:Ima li iko od vas da je oktobar-novembar 1989![]()
DŽELO ODLAZI
Samo se provaljujes, sve vise i vise, sad bez zayebancije.Tifoz je napisao/la: Ti mi reci balo kad se islo u JNA![]()
znalo se tu i bjezat radi veleza iz Panceva. Yebiga neko je sluzio i 15 mjeseci
Provaljuje me malac od 15 godinaSkver je napisao/la:Samo se provaljujes, sve vise i vise, sad bez zayebancije.Tifoz je napisao/la: Ti mi reci balo kad se islo u JNA![]()
DŽELO ODLAZI
Bola bio sam oktobarska klasa u tadasnjoj JNA....ne smijem ti ni reci sta sam bio i gdje sam bio...mozes folirat ovu djecu ovdje.Tifoz je napisao/la:Provaljuje me malac od 15 godinaSkver je napisao/la:Samo se provaljujes, sve vise i vise, sad bez zayebancije.Tifoz je napisao/la: Ti mi reci balo kad se islo u JNA![]()
![]()
bjeri balo jos se trebam tebi pravdat. Ako ti olipa klempu plakat ces
Ma gdje si bola ti bio pokemone grob te yebo
idi gledaj crtiće i uci kolo. Nisi se u jajima mucko kad sam kao vojni policajac bio gusterima strah i trepet na beogradskim ulicama 
DŽELO ODLAZI
Nepopravljiv siTifoz je napisao/la:Ma gdje si bola ti bio pokemone grob te yebo![]()
idi gledaj crtiće i uci kolo. Nisi se u jajima mucko kad sam kao vojni policajac bio gusterima strah i trepet na beogradskim ulicama
Idi uci kolo. Slabo ti je stari prepricavao vojnicke priceSkver je napisao/la:Nepopravljiv siTifoz je napisao/la:Ma gdje si bola ti bio pokemone grob te yebo![]()
DŽELO ODLAZI
po Beogradskim ulicama tukli navijače Dinama, znam ja te milicajce iz 90-e, režimci PUJ!

1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.