Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
Ma yebo mu ja majku.
Ja mu vise od ovog incidenta sa Musom zamjeram nepostovanje selektora. Odbijati izmjene, psovati treneru, ne igrati ono sto on nacrta, ismijavati ga na TO..I to je samo ono sto mi znamo i sto se vidjelo, Bog te pit'o sta se desavalo i izgovaralo u svlacionici i ranije na pripremama. Da se razumijemo, Damir je qrac od trenera ali kakav god da je, kad je vec dosao na tu poziciju tvoje je da ga postujes i da odigras yebenu akciju koju on nacrta. I ovo s Musom je preglupo ali eto vruca glava, poraz pa da nekako umanji gresku, ali da se 40 dana ovako ponasas prema selektoru i to u ulozi kapitena od koga 2 buduca nosioca nase reprezentacije trebaju uciti kako se odnosi prema svetom dresu...E Mirza, Mirza
Zadnja izmjena: mirzatele, dana/u 11 sep 2016, 00:23, ukupno mijenjano 1 put.
Koga sad da pratim u NBA ligi i da se nerviram kad ima losu sutersku noc ,da yebem treneru sve po spisku od Brooklyna do PHOENIXA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma nema veze brate za BiH se mora ginuti pa makar karijeru unistio sebi povredom za drzavu se gine.dzelllo je napisao/la: Ima pravo na to,igrao je onda kad ovi drugi nisu htjeli ni cuti za reprezentaciju.Igrao je onda i kad su mu ljudi iz saveza trazili pare da igra,kad ga je coban Menso ostavljao na klupi citavu utakmicu.Nije zasluzio da mu se psuje,cak i vise nego Dzeki protiv Nigerije kad su mu spominjali citavu familiju.Kritika moze,ali kocijasko psovanje ne
Kada izadjes na teren postuj igrace i trenera i grizi za pobjede.
Nisam ovako to zamisljao al mi smo pogan narod i igraci i navijaci.
COPY PASTE sa fejsa.
Kako sam rekao na početku ciklusa Mulaomerović nema autorite,nema znanje nema ništa .. aj pa kući mili moj uz poruku koja je odzvanjala Skenderijom daleke 1997 godine..
BH mediji nemaju ili je to mali broj novinara sa određenim sportskim obrazovanjem koji bi mogli određeni događaj stručno da prokomentarišu,recimo Rusi su odigrali nisko,preuzimali išli ispod bloka kada je neko drugo osim Mirze bio na šutu,bili su agresivniji na skoku,igrali su dosta visokog screen and roll-a koji je pravio match up probleme našoj selekciji,radi loše kretnje,rotacija i atletske nesposobnosti da se odbrana igra na način na koji smo igrali. Od prilike tako ali ne odmah se osipa drvlje i kamenje na Mirzu "ŠO SE DERO NA MUSU ??"
Mirzao je imao svoje razloge i mi o tome nemamo pravo da sudimo i ko ste pa vi novirani da blatite lik i djelo najboljeg BH košarkaša poslije Mirze Delibašića ? Nije da branim sad Mirzu životom,truntonja je došao sa barem 5-6 kila viša i van svake forme ali i takav Mirza je za nas najbolje što imamo uz Nurkića i nadam se Musu. Mirza Teletović je bio tu svaki ciklus,odradio je najbolje što je mogao dao nam je bezbroj utakmica kojih se i danas sjećamo i kojih ćemo se još dugo dugo sjećati. Nije imao ekipu oko sebe nikada da napravi neki rezultat ili da bude konkurentan za medalju.
Nekada kada sam ja bio mlad i dok sam trenirao i igrao vaspitni šamar starijeg suigrača ili trenera bila je normalana stvar i dio odrastanja ali eto možda nije trebalo sve to na TV da se radi.
Naša košarka je na niskim granam možda i najnižim u historiji. Kako i šta dalje ne znam ali počeo bih sa imenovanjem Josipa Pandže na mjesto selektora..
Kako sam rekao na početku ciklusa Mulaomerović nema autorite,nema znanje nema ništa .. aj pa kući mili moj uz poruku koja je odzvanjala Skenderijom daleke 1997 godine..
BH mediji nemaju ili je to mali broj novinara sa određenim sportskim obrazovanjem koji bi mogli određeni događaj stručno da prokomentarišu,recimo Rusi su odigrali nisko,preuzimali išli ispod bloka kada je neko drugo osim Mirze bio na šutu,bili su agresivniji na skoku,igrali su dosta visokog screen and roll-a koji je pravio match up probleme našoj selekciji,radi loše kretnje,rotacija i atletske nesposobnosti da se odbrana igra na način na koji smo igrali. Od prilike tako ali ne odmah se osipa drvlje i kamenje na Mirzu "ŠO SE DERO NA MUSU ??"
Mirzao je imao svoje razloge i mi o tome nemamo pravo da sudimo i ko ste pa vi novirani da blatite lik i djelo najboljeg BH košarkaša poslije Mirze Delibašića ? Nije da branim sad Mirzu životom,truntonja je došao sa barem 5-6 kila viša i van svake forme ali i takav Mirza je za nas najbolje što imamo uz Nurkića i nadam se Musu. Mirza Teletović je bio tu svaki ciklus,odradio je najbolje što je mogao dao nam je bezbroj utakmica kojih se i danas sjećamo i kojih ćemo se još dugo dugo sjećati. Nije imao ekipu oko sebe nikada da napravi neki rezultat ili da bude konkurentan za medalju.
Nekada kada sam ja bio mlad i dok sam trenirao i igrao vaspitni šamar starijeg suigrača ili trenera bila je normalana stvar i dio odrastanja ali eto možda nije trebalo sve to na TV da se radi.
Naša košarka je na niskim granam možda i najnižim u historiji. Kako i šta dalje ne znam ali počeo bih sa imenovanjem Josipa Pandže na mjesto selektora..
ovo sve odavno vuće, ovi zli vjetrovi u reprezentaciji od čuvenog ultimatuma ili harun ili ja by nedeljko baj ovaj jusuf nurkić
ovo je samo kulminacija... kritike kapiten jeste zaslužio, ali pljuvanje ne...
što se tiće tog vašeg u nebo uzdignutog musa... raspitajte se malo od njegovih saigrača, bivših saigrača o njemu.. začudit ćete se kakvi će biti komentari
ovo je samo kulminacija... kritike kapiten jeste zaslužio, ali pljuvanje ne...
što se tiće tog vašeg u nebo uzdignutog musa... raspitajte se malo od njegovih saigrača, bivših saigrača o njemu.. začudit ćete se kakvi će biti komentari
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Kada je Nermin pisao da on nije legenda pljuvalo se po meni i prozivali me heiterom
Svi smo (i ja) padali u trans radi onih trica protiv litvanije, a zaboravljali smo da je najvaznija utakmica bila protiv latvije gdje je totalno podbacio jer je dosao fizicki ne spreman a sezona mu zavrsila u 5 mjesecu
U ostalom i onu utakmicu protiv finske je zestoko pkdbacio posto smo pobjedili hrvate i cg
Takodzer su ga mnogi branili sto nije dosao na EP 2015 radi bolesti, a zaboravljali su da mu je to 2 put i da je jednom napustao reprezentaciju
A sada si dosao 7 dana kasnije nego sto si mogao i opet totalno zapusten, birao si samo dace utakmice da ne bi puno putovao a za koji mjesec ces putovati skoro svaki 3 dan, jos ti je reprezentacija sluzila za ispucavanje a odbranu nisi ni igrao
Koliko je skokova pored tebe osvojeno i koliko koseva dato
Izvini jesi ti puno dao reprezentaciji, ali si puno toga i ruznog uradio reprezentaciji tako da ces biti jedan od najboljih, ali legenda nikada neces biti
Svi smo (i ja) padali u trans radi onih trica protiv litvanije, a zaboravljali smo da je najvaznija utakmica bila protiv latvije gdje je totalno podbacio jer je dosao fizicki ne spreman a sezona mu zavrsila u 5 mjesecu
U ostalom i onu utakmicu protiv finske je zestoko pkdbacio posto smo pobjedili hrvate i cg
Takodzer su ga mnogi branili sto nije dosao na EP 2015 radi bolesti, a zaboravljali su da mu je to 2 put i da je jednom napustao reprezentaciju
A sada si dosao 7 dana kasnije nego sto si mogao i opet totalno zapusten, birao si samo dace utakmice da ne bi puno putovao a za koji mjesec ces putovati skoro svaki 3 dan, jos ti je reprezentacija sluzila za ispucavanje a odbranu nisi ni igrao
Izvini jesi ti puno dao reprezentaciji, ali si puno toga i ruznog uradio reprezentaciji tako da ces biti jedan od najboljih, ali legenda nikada neces biti
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Epidaurus je napisao/la:Volio sam te ko brata rođenog, u početku nisam ti zamjerio ni upoznavanje grada, ni neodlazak u Rusiju, ni bjesomučno ispucavanje iako ne možeš more s mola pogodit, ustajao svaku noć da gledam tvojih 10-15 minuta, na predavanja nisam išao zbog tebe, skakao ko dijete kad si trice trpao i radovao se tvom ugovoru ko da sam ga ja potpisao al ovim večeras si mi pao u očima i mrzim te ko što nikad nijedog sportistu nisam mrzio. Musa kakav god da je napuhan i prepotentan je pokazao srce, volju, želju i instanzitet kojim se igra a reprezentaciju, unio se j.e.b.e.n.om Mozgovu u facu nakon što je apsolutno čitavu utakmicu s.r.ao i bunio se na svaku odluku sudija ko da je Hakeem i Shaq u jednom, a ne obični levat kojeg čitav košarkaški svijet ismijava i kojem je LeBron je.b.a.v.o mater jer ti kao jado od kapitena nisi imao muda da se boriš za svoju ekipu i svoju državu. Ti umjesto da si njega branio nakon što su ga Rusi hinjski udarili, ti si se našao na njemu iskaljivat i udarat ga jer nisi more s mola bio u stanju pogodit. Nikad nisam bio neki preveliki patriota i neko ko se furao na taj nacionalni zanos al večeras je to u meni proradilo i stidim se što si ti takav jadnik kapiten moje reprezentacije.
Evo kako veliki igrac nakon svadje rijesi problem,maj bed vozdra
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Drzavljanstvo mu oduzeti treba!
Sramota
Sramota
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
ZeroStyle je napisao/la:COPY PASTE sa fejsa.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Potpis. Ne treba ništa ni dodavati niti oduzeti. Isto kao da sam ja napisao. Večeras me je ovo pogodilo što je uradio da ne mogu opisati. Isto sam ga volio kao brata.Epidaurus je napisao/la:Volio sam te ko brata rođenog, u početku nisam ti zamjerio ni upoznavanje grada, ni neodlazak u Rusiju, ni bjesomučno ispucavanje iako ne možeš more s mola pogodit, ustajao svaku noć da gledam tvojih 10-15 minuta, na predavanja nisam išao zbog tebe, skakao ko dijete kad si trice trpao i radovao se tvom ugovoru ko da sam ga ja potpisao al ovim večeras si mi pao u očima i mrzim te ko što nikad nijedog sportistu nisam mrzio. Musa kakav god da je napuhan i prepotentan je pokazao srce, volju, želju i instanzitet kojim se igra a reprezentaciju, unio se j.e.b.e.n.om Mozgovu u facu nakon što je apsolutno čitavu utakmicu s.r.ao i bunio se na svaku odluku sudija ko da je Hakeem i Shaq u jednom, a ne obični levat kojeg čitav košarkaški svijet ismijava i kojem je LeBron je.b.a.v.o mater jer ti kao jado od kapitena nisi imao muda da se boriš za svoju ekipu i svoju državu. Ti umjesto da si njega branio nakon što su ga Rusi hinjski udarili, ti si se našao na njemu iskaljivat i udarat ga jer nisi more s mola bio u stanju pogodit. Nikad nisam bio neki preveliki patriota i neko ko se furao na taj nacionalni zanos al večeras je to u meni proradilo i stidim se što si ti takav jadnik kapiten moje reprezentacije.
Izvini ali taj veliki igrac je Blatu uzimao tablu iz ruke i crtao akcije ili u pola timeouta prekidao ga i mjenjao akciju po svojoj zelji.L-Train je napisao/la:Epidaurus je napisao/la:Volio sam te ko brata rođenog, u početku nisam ti zamjerio ni upoznavanje grada, ni neodlazak u Rusiju, ni bjesomučno ispucavanje iako ne možeš more s mola pogodit, ustajao svaku noć da gledam tvojih 10-15 minuta, na predavanja nisam išao zbog tebe, skakao ko dijete kad si trice trpao i radovao se tvom ugovoru ko da sam ga ja potpisao al ovim večeras si mi pao u očima i mrzim te ko što nikad nijedog sportistu nisam mrzio. Musa kakav god da je napuhan i prepotentan je pokazao srce, volju, želju i instanzitet kojim se igra a reprezentaciju, unio se j.e.b.e.n.om Mozgovu u facu nakon što je apsolutno čitavu utakmicu s.r.ao i bunio se na svaku odluku sudija ko da je Hakeem i Shaq u jednom, a ne obični levat kojeg čitav košarkaški svijet ismijava i kojem je LeBron je.b.a.v.o mater jer ti kao jado od kapitena nisi imao muda da se boriš za svoju ekipu i svoju državu. Ti umjesto da si njega branio nakon što su ga Rusi hinjski udarili, ti si se našao na njemu iskaljivat i udarat ga jer nisi more s mola bio u stanju pogodit. Nikad nisam bio neki preveliki patriota i neko ko se furao na taj nacionalni zanos al večeras je to u meni proradilo i stidim se što si ti takav jadnik kapiten moje reprezentacije.![]()
Evo kako veliki igrac nakon svadje rijesi problem,maj bed vozdra
Sutra ce se pomiriti i sve ok,ovo ide u zaborav.tuzlak1987 je napisao/la:Ma nema veze brate za BiH se mora ginuti pa makar karijeru unistio sebi povredom za drzavu se gine.dzelllo je napisao/la: Ima pravo na to,igrao je onda kad ovi drugi nisu htjeli ni cuti za reprezentaciju.Igrao je onda i kad su mu ljudi iz saveza trazili pare da igra,kad ga je coban Menso ostavljao na klupi citavu utakmicu.Nije zasluzio da mu se psuje,cak i vise nego Dzeki protiv Nigerije kad su mu spominjali citavu familiju.Kritika moze,ali kocijasko psovanje ne
Kada izadjes na teren postuj igrace i trenera i grizi za pobjede.
Nisam ovako to zamisljao al mi smo pogan narod i igraci i navijaci.
I dalje mislim da mozemo na EP,ali sa drugim trenerom na turniru jer ovaj ne moze da vodi tim u nasoj drugoj ligi
lezVe do bagro
Forse uno di tuoi, di noi non lo eRigoletto je napisao/la:
uno di noi!
Nego koji grb nosi na ovom dresu
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Cuj mi nemao pravo da sudimo,pa nije reprezentacija babovina ni ovog lika sto sere ni Teletoviceva.Kawhi je napisao/la:ZeroStyle je napisao/la:COPY PASTE sa fejsa.
Jebote,mi nemamo pravo da sudimo kako se ponasa kapiten reprezentacije
Mirza,popi.sao si se na sve sto si do sada uradio,znas dobro da si od veceras jedan od najomrazenijih ljudi u drzavi.
Ko te yebe,sam si kriv za to.
Misko-Zubac-Mirza-Mula(sve cetvorici se nayebem komplet familije)
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Sjedi, popij sok.nerminh74 je napisao/la:Kada je Nermin pisao da on nije legenda pljuvalo se po meni i prozivali me heiterom
Ako Mirza nije legenda ko jeste? Mulaomerović?
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 14 mar 2020, 00:13, ukupno mijenjano 2 puta.