Kad pitar kaze ovako nesto za Zeljinog igraca, to znaci da fakat vrijedi.FCS je napisao/la:Kvesić je zaslužio poziv. Čovjek je sušta suprotnost igračima koji danas igraju u BiH. Kulturan, nenametljiv, uporan, sportista od glave do pete
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
I nije jedini koji tako misli!bhsport je napisao/la:Kad pitar kaze ovako nesto za Zeljinog igraca, to znaci da fakat vrijedi.FCS je napisao/la:Kvesić je zaslužio poziv. Čovjek je sušta suprotnost igračima koji danas igraju u BiH. Kulturan, nenametljiv, uporan, sportista od glave do pete
Ocito imas nesto protiv momka, jer su Duljevic i Zolotic jedini u toj utakmici zasluzili prolaznu ocjenu, Zolotic trcao i za sebe i za onog Krunica, nije pogresnog pasa skoro imao, zabio gol. Sta hoces jos ?AllGunsBlazing je napisao/la:Oj Zolotic. Evo opet price k'o sa Air Kerlom. Pa Zolotic tu utakmicu bio jedan od najgorih, ali on se moze spominjati. Letic je dobar igrac, igra u jacoj ligi, i IGRA. Ali po Papetu on jos mora proci mlade jer gdje ce on sad u reprezentaciju ima Avdija on sve igra.
Uostalom, Zolotica sam samo onako spomenuo, ne mislim da iko od veznih treba dobiti poziv dok tu ne bude Semir Stilic !!
-
Vandelanoite
- Kontakt:
Joj još fale ovu tarabu pa čovjek je igrač Želje koji je dobio časove fudbala od nekog Metalurga
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Znate ljudi da vam je to totalno bezveze,i nema smisla
Prepucavate se Željo-Sarajevo
Pa ni jedna igrač iz naše lige nikad neće biti standardan u A timu
Može pozvati 10 igrača iz Želje ili Sarajeva,al koja korist,grijat će klupu i nemaš od njih nikakve koristi
Te priče o kojekakvim prodorima,ko je bolji igrač,koliko ko godina ima,ostavite za malu djecu
U Europi se najbolje vidi ko je kakav igrač
7 komada

Željine brigade osramotio

Pišite vi šta hoćete,ni u Sarajevu ni u Želji nema kvalitete za repku

7 komada
Pišite vi šta hoćete,ni u Sarajevu ni u Želji nema kvalitete za repku
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Ma ja igrao sam na terenuVandelanoite je napisao/la:Joj još fale ovu tarabu pa čovjek je igrač Želje koji je dobio časove fudbala od nekog Metalurga
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 30 sep 2014, 13:03, ukupno mijenjano 1 put.
Sajo više ni pitarima ne valja

Znaci jos jednom ako ti je promaklo slucajno:normalaba je napisao/la: Nije isti sad je 85% onog igraca ali ovo mu moze biti podstrek da se vrati na onaj nivo koji je bio.
1) Ti konkretno nebi 10000% ljepio slikice ako bi Kvesic bio igrac bilo kojeg drugog kluba osim kluba za koji navijas.
2) Ja ni jednom jedinom rijecju nisam spomenuo da Puzigaca treba igrati za reprezentaciju. Znaci takav moj post ne postoji. Znaci laz
Slazem se ako je za podstrek neka njega ili bilo kojeg drugog igraca iz Premijer lige. I to je sve super i tako i treba. Ovdje je glavni problem da nemamo nijednog vise pravog beka u timu, kontas ?? Falit ce nam lijevi bek protiv Walesa koji kao i sve otocke momcadi napada jako puno preko krila, bokova. Puno veci je problem Susiceva "selekcija" igraca nego dali je Kvesic pozvan. Jer on trenutno nije za prvih 11 reprezentacije ili ti mislis drugacije ?? Meni on kao igrac ne smeta ni malo tu grijesis. Cak sam i prizivao Stanica puno na ovom forumu ali ti je to promaklo. I prizivao bi svakog igraca Zelje koji ima kvalitet.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 30 sep 2014, 13:04, ukupno mijenjano 1 put.
rishaaa je napisao/la:Znate ljudi da vam je to totalno bezveze,i nema smislaPrepucavate se Željo-Sarajevo
Može pozvati 10 igrača iz Želje ili Sarajeva,al koja korist,grijat će klupu i nemaš od njih nikakve koristi
Te priče o kojekakvim prodorima,ko je bolji igrač,koliko ko godina ima,ostavite za malu djecu
![]()
7 komada
Pišite vi šta hoćete,ni u Sarajevu ni u Želji nema kvalitete za repku![]()
Igraci koji su bili u zelji: Dzeko, Zukanovic, Stilic, Visca, Jahic, Hasagic, Beslija, Sehic...
Prica ti je bezveze. Zasto ne bi Kvesic, Zolotic ili Duljevic za par godina mogli biti standardni reprezentativci?
i dalje zove igraca bez kluba a neki moraju cak biti u prvoj postavi u italijankoj ligi da bi dobili pozivIako su brojni bh. mediji javili kako je reprezentativac Bosne i Hercegovine Ognjen Vranješ našao klub, to ipak nije istina.
Naime, Ognjen Vranješ nije potpisao za češku ekipu Pribrama, kako je to bilo plasirsano u medijima.
Istina je da je reprezentativni stoper Bosne i Hercegovine na probi, ili tačnije, tek stiže na probu u ovu ekipu.
“Nismo potpisali još uvijek nikakav ugovor. Vranješ će biti na probi sa ekipom nekoliko dana, pa ćemo vidjeti. Mnogo će toga zavisiti od toga šta će reći trener Tobias”, rekao je direktor Pribrama Peter Vetrovsky.
Iako je bez kluba već mjesecima, selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić Vranješa konstantno poziva među Zmajeve.
Iz tog je razloga zanimljivo kako je vijest da je Vranješ potpisao za Pribram plasirana baš u vrijeme kada je Sušić objavio spisak igrača za utakmice sa Walesom i Belgijom.
fakat kad bi izgubbili obje utakmice ne bi mi ni sekunde bio krivo samo da se rijesimo ovoga a poslije sve moze nadoknadit,pobjedit sve do kraja i to je to
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
U albumu bi ljepio slikice bilo kojeg naseg igraca. Na avatar ga ne bi stavio i ne bi slavio njegov poziv u repku ako ti je to pitanje.Ajax je napisao/la:Znaci jos jednom ako ti je promaklo slucajno:normalaba je napisao/la: Nije isti sad je 85% onog igraca ali ovo mu moze biti podstrek da se vrati na onaj nivo koji je bio.
1) Ti konkretno nebi 10000% ljepio slikice ako bi Kvesic bio igrac bilo kojeg drugog kluba osim kluba za koji navijas.
2) Ja ni jednom jedinom rijecju nisam spomenuo da Puzigaca treba igrati za reprezentaciju. Znaci takav moj post ne postoji. Znaci laz
Slazem se ako je za podstrek neka njega ili bilo kojeg drugog igraca iz Premijer lige. I to je sve super i tako i treba. Ovdje je glavni problem da nemamo nijednog vise pravog beka u timu, kontas ?? Falit ce nam lijevi bek protiv Walesa koji kao i sve otocke momcadi napada jako puno preko krila, bokova. Puno veci je problem Susiceva "selekcija" igraca nego dali je Kvesic pozvan. Jer on trenutno nije za prvih 11 reprezentaciji ili ti mislis drugacije ??
Kvesa nije za prvih 11 ali sam ubjedjen da ce igrati u prvih 11 jer nam fali LB trenutno.
Izvini za Puzigacu neko ga je drugi spomenuo mislio sam da si ti.
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
hahahahaha cuj Kvesic,pa ako cemo traziti igraca iz nase lige Puzigaca je trenutno najbolji lijevi bek koliko god on bio vaki naki 
Pazza Inter Amala
nama ne treba za par godina neko,repci treba lijevi bek odma,da igra za par dana u prvoj postavi da zaustavi baleaEmirTM87 je napisao/la:
Igraci koji su bili u zelji: Dzeko, Zukanovic, Stilic, Visca, Jahic, Hasagic, Beslija, Sehic...
Prica ti je bezveze. Zasto ne bi Kvesic, Zolotic ili Duljevic za par godina mogli biti standardni reprezentativci?
ne mozes u poo kvala neke pozivat samo onako radi reda ,ko buducnost su repke a nemaju kvaliteta sad ,
dovoljno ima igraca koji su tu radi reda jos fali i taj kvesic,zato je klupa dno dna.nema igraca koji bi svojim ulaskom promjenio nesto na bolje.
zato lulic ce morat glumit beka na lijevoj strani,jos ako mu susic ostavi citavu stranu ,bez pomoci ,prijeti nam katastrofa i protv velsa a tek sta ce nam uciniti belgija to je druga prica
umjesto da pozove zukanovica ,njega i lulica stavi na lijevu stranu i mirni smo,ovako ludnica nas ceka
Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 30 sep 2014, 13:11, ukupno mijenjano 1 put.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
DAJ ba ne budali... Džeku su prodali za burek... Svi ti igrači su uspjeli pod palicama stranih trenera i klubova... Željin maksimum je prodati igrača u 2 ligu turske... Ti igrači koje si ti nabrojao osim Džeke i Hasagića,igrači čiji se izostanak nikad nije osjetio,jer su bili prosječni,Tino,Šunjić,Avdija,to je ta kvaliteta... sve u 20 dekaEmirTM87 je napisao/la:rishaaa je napisao/la:Znate ljudi da vam je to totalno bezveze,i nema smislaPrepucavate se Željo-Sarajevo
![]()
7 komada
Pišite vi šta hoćete,ni u Sarajevu ni u Želji nema kvalitete za repku![]()
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
- skyisthelimit
Trenutno nema tog igraca koji ce Balea zaustaviti. Najbolje rijesenje na lijevom beku u ovom momentu je Besic.
15.10 - 15.06 ...
- OnlyUnited
- Kontakt:
Izgubili bi igraca u vezi, a nista ne bi dobili na beku.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Zukanovic lijevi bek protiv Grcke jak u defanzivi koja mu je primarna pozicija. Ili Lulic ali onda gubimo krilo ili Kvesic ja druge mogucnosti ne vidim. Zukanovic nije pozvan jer je to "logicno". Mislim da ce ipak biti Lulic a Ibisevic ispred njega kao lazno lijevo krilo u 4-5-1 formaciji.skyisthelimit je napisao/la:Trenutno nema tog igraca koji ce Balea zaustaviti. Najbolje rijesenje na lijevom beku u ovom momentu je Besic.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 30 sep 2014, 13:17, ukupno mijenjano 2 puta.
endem_ je napisao/la:hahahahaha cuj Kvesic,pa ako cemo traziti igraca iz nase lige Puzigaca je trenutno najbolji lijevi bek koliko god on bio vaki naki
Željeznicar za život cijeli !
pojedoše se divovi hah
al jaka je i ova da Džeko nije ponikao na Grbavici...pa koga sve vi prodali, ikad?

al jaka je i ova da Džeko nije ponikao na Grbavici...pa koga sve vi prodali, ikad?
Cuj Kvesic, bravo budaletino jos jedan potez za vjecnost. Stavi Avdiju i Kvesu pa ce i Andora biti upitna. Sta covjek radi od repke pa ovo je za zatvora. Kad pomislis da ne moze vise on povuce jos retardiraniji potez. Neki pisu nece igrati momak nikako. Zar vec nemamo i previse takvih u timu, ja ih vec vidim 7-8 za koje se molim bogu da ne igraju. Tko ce onda igrati beka? Lulic moze sve sam. E da tu je i Tino da pomogne. Sta uradi covjek od repke ovo nije za vjerovati. Boze sto nas kazni ovakvim konjem. Kvesic ne mogu jos sebi doci, a Zukanovic nema vizu. Crko dabogda, nista vise od mene. Volio bih da izgubimo od Velsa. Nikad ovako nesto nisam prije napisao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.