Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

brig
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la brig » 17 apr 2016, 18:19

samirr je napisao/la:
brig je napisao/la:
samirr je napisao/la:Cestitke Širokom na pobjedi. Cist crveni karton je trebao dobiti Boris Pandza kao zadnji igrac odbrane.
ma ja
nije 1 crveni nego 2, 3 5 crvenih :lolno:

:damn:
nemoj gledati sa navijacke strane i sam znaš da ako zadnji igrac odbrane napravi faul da je to crveni karton !
ti ne znaš pravila čovječe..ajd prouči malo pravila pa se onda javi..da je bilo i na našoj polovici i na sredini nije crveni karton..
prvo Pandža i ovaj idu istovremeno na loptu, nije je vaš igrač ni kontrolirao niti ništa..i samo je nesmotrenost dovela do faula

ovo su ti 4 pravila da bi bio crveni koja se gledaju:
The distance between the offence and the goal, the likelihood of keeping or gaining control of the ball, the direction of the play, the location and number of defenders
ako znaš engl nadam se da ti je jasnije da o crvenom nema govora

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 17 apr 2016, 18:20

PiromanBL je napisao/la: Eto, pojeo sam, sreca pa mi je ostao jedan. I da, taj Snickers mi je pomogao da se sjetim jucerasnjeg navijanja Robije, zapoceli sa skandiranjem “druga liga“ a i kasnije kad su zabili go cujes opet isto. Nisi ti navijac Celika, ali hocu da kazem da ste s tim smorili i Bogu i narodu. Bilo je interesantno prvih par puta, kasnije za povratiti.
Hajd iskreno, imas li vise od 15 godina?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

PiromanBL
Kontakt:

Post Postao/la PiromanBL » 17 apr 2016, 18:21

FrancescoTotti je napisao/la:
PiromanBL je napisao/la: Eto, pojeo sam, sreca pa mi je ostao jedan. I da, taj Snickers mi je pomogao da se sjetim jucerasnjeg navijanja Robije, zapoceli sa skandiranjem “druga liga“ a i kasnije kad su zabili go cujes opet isto. Nisi ti navijac Celika, ali hocu da kazem da ste s tim smorili i Bogu i narodu. Bilo je interesantno prvih par puta, kasnije za povratiti.
Hajd iskreno, imas li vise od 15 godina?
Zakljuci sam
У ' $ " " " $!

?'87 - Ф'89 & $ ?!

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 17 apr 2016, 18:22

tuzlak1987 je napisao/la:Sta mi mijenjate misljenje kao vremensku prognozu. Sinoc svi vjernici u titulu, danas niko. Kada se fino reklo da se kupa treba ostaviti (nizerazredno takmicenje) Husref i navijaci zele na oba trofeja. A fino se vidi da se ostalima izmicu ekipe do kraja, a da protiv nas igraju svi maksimalno. I to ko ne vidi slijep je ili sta vec..
Jakupovic lagano bi naseg igraca iskljucio u onoj situaciji nego on daje kao Valjic Zebi zuti i suspenduje ga. Okrenuo tok utakmice i desilo se sto se desilo..

Do kraja ce se sve ekipe izmicati Zrinjskom i Sirokom, ostati cemo bez finala kupa gdje ce igrati Bosnjacki i Srpski predstavnik radi kvote.

Isto tako valjalo bi doci nekad na stadion, a ne cuditi se rezultatu od kuce. Sa stadiona nema dileme da je bio crveni za Siroki..

Iz saveza ce doci naredba da Travnik izvede prvi tim protiv nas ako ispadne prije utakmice..
Kakve teorije momak iznosi ... :urnebes:

Nije ni čudo što toliko Tuzlaka na forumu pišu nebuloze, s kakvim sve informacijama raspolažu i šta čitaju svaki dan.. :tokralju:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 apr 2016, 18:25

johnnyyK je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Sta mi mijenjate misljenje kao vremensku prognozu. Sinoc svi vjernici u titulu, danas niko. Kada se fino reklo da se kupa treba ostaviti (nizerazredno takmicenje) Husref i navijaci zele na oba trofeja. A fino se vidi da se ostalima izmicu ekipe do kraja, a da protiv nas igraju svi maksimalno. I to ko ne vidi slijep je ili sta vec..
Jakupovic lagano bi naseg igraca iskljucio u onoj situaciji nego on daje kao Valjic Zebi zuti i suspenduje ga. Okrenuo tok utakmice i desilo se sto se desilo..

Do kraja ce se sve ekipe izmicati Zrinjskom i Sirokom, ostati cemo bez finala kupa gdje ce igrati Bosnjacki i Srpski predstavnik radi kvote.

Isto tako valjalo bi doci nekad na stadion, a ne cuditi se rezultatu od kuce. Sa stadiona nema dileme da je bio crveni za Siroki..

Iz saveza ce doci naredba da Travnik izvede prvi tim protiv nas ako ispadne prije utakmice..

Nije ni čudo što toliko Tuzlaka na forumu pišu nebuloze, s kakvim sve informacijama raspolažu i šta čitaju svaki dan.. :tokralju:
Kad ja napisem post ovdje onda me citiraj.

Navijaj za taj svoj sugavi klub, koji je manji od zrna. Uzivaj u politickim titulama, boli me qurac samo me nemoj citirati ovdje ako nista ne napisem. Ni ti niti tvoji prijatelji zeleni iz Sarajeva..

Pravi se budala samo, svako ima svoje vrijeme. Raduj se tudjoj nesreci vratiti ce ti se nekad trostruko. A i ostalima ove muljaze gdje ti npr kartonira Zebu, nedosudi penal i za crveni Sirokom da jedva zuti.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 17 apr 2016, 18:27, ukupno mijenjano 2 puta.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 apr 2016, 18:25

Rutinski. Evo vidite kod zadnjeg gola kako golman nece da odbrani hahahahahahahahaha
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 17 apr 2016, 18:26

HVALA HORDAMA

:palacgoresmajlisasuzamauocima:

I da, cestitke Ameru Bekica, gol kola sigurno.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 17 apr 2016, 18:27

tuzlak1987 je napisao/la:
johnnyyK je napisao/la:

Kad ja napisem post ovdje onda me citiraj.

Navijaj za taj svoj sugavi klub, koji je manji od zrna. Uzivaj u politickim titulama, boli me qurac samo me nemoj citirati ovdje ako nista ne napisem. Ni ti niti tvoji prijatelji zeleni iz Sarajeva..
Polako, opusti se...Nema potrebe za takvim jezikom.Izađi malo vani, lijep je dan.Već je davno odlučeno tko će uzet kup i ligu, nema potrebe da se sekiraš... :thumbup: :wave:

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 17 apr 2016, 18:27

nemoj gledati sa navijacke strane i sam znaš da ako zadnji igrac odbrane napravi faul da je to crveni karton ![/quote]

ti ne znaš pravila čovječe..ajd prouči malo pravila pa se onda javi..da je bilo i na našoj polovici i na sredini nije crveni karton..
prvo Pandža i ovaj idu istovremeno na loptu, nije je vaš igrač ni kontrolirao niti ništa..i samo je nesmotrenost dovela do faula

ovo su ti 4 pravila da bi bio crveni koja se gledaju:
The distance between the offence and the goal, the likelihood of keeping or gaining control of the ball, the direction of the play, the location and number of defenders
ako znaš engl nadam se da ti je jasnije da o crvenom nema govora[/quote]

jel Pandza bio zadnji igrac odbrane širokog i kao takav napravio faul nad ahmetovicem !? samo mi na ovo pitanje odgovori .
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 17 apr 2016, 18:28

Aj zemberek ti yebem, govori ovom iz (Boga pitaj koji klub) da su mu prijatelji zelembaci iz Sarajeva :facepalm:
Sta je ovo ? Sta se zbiva drugovi I drugarice :rol:
Zadnja izmjena: MuhamedTM, dana/u 17 apr 2016, 18:30, ukupno mijenjano 1 put.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 17 apr 2016, 18:29

jovanmaksimovic je napisao/la: ne postoje bosnjacki, srpski ili hrvatski klubovi u bih... svi su bh klubovi, ali nazalost jos uvijek neki misle u svojim torovima... :crazy:
Pa navijači Želje su pokazali što misle o svom klubu. Dakle nošenje ratnih zastava, isticanje parola gdje jasno kažu "Mi Bošnjaci" i jasno poslednja u nizu poruka, posjeta svom poginulom drugaru i stavljanje kape Armije na njegov grob. (što se veoma lako može provjeriti na portalima koji su sve fotografisali) To je savršeno jasno isticanje pripadnosti, između ostalog. Istina, prvi su kada treba druge prozivati za nacionalizam i ostalo.

Što se PL tiče, naše šanse su mizerne. Ali ljubitelji fudbala će zato gledati Krupu,Metelege iz Jajca, Doboj Kakanj i Vitez. Svi srećni.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 17 apr 2016, 18:29

BelminM23 je napisao/la:Zrinjski do titule :salut:
A ja konja šta napisa na poluvremenu :facepalm:

SARAJEVO do titule :salut:

:rol: :rol: :rol:

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 17 apr 2016, 18:30

samirr je napisao/la: ovo su ti 4 pravila da bi bio crveni koja se gledaju:
samirr je napisao/la: jel Pandza bio zadnji igrac odbrane širokog i kao takav napravio faul nad ahmetovicem !? samo mi na ovo pitanje odgovori .
Ponovno ti pravila ostavljam u mom odgovoru, pročitaj, prevedi na google translate i to je to
Nitko ne spori da je Pandža bio zadnji ali nije svaki put to crveni karton..Imao si primjera i ranijih sezona oko ovog..

Ovaj gore još neki penal spominje :facepalm:
Zadnja izmjena: brig, dana/u 17 apr 2016, 18:31, ukupno mijenjano 1 put.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 apr 2016, 18:34

MuhamedTM je napisao/la:Aj zemberek ti yebem, govori ovom iz (Boga pitaj koji klub) da su mu prijatelji zelembaci iz Sarajeva :facepalm:
Sta je ovo ? Sta se zbiva drugovi I drugarice :rol:
Zeljo i Sarajevo, valjda tako ova drzava funkcionise.

Sastavite se pa gledate kome cete zajedno ucerati, pa posaljete Jakupovica ili Valjica. Manite mi suplje, volite se svi ko braca rodjena i stitite.

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 17 apr 2016, 18:36

NeshaFCB je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la: ne postoje bosnjacki, srpski ili hrvatski klubovi u bih... svi su bh klubovi, ali nazalost jos uvijek neki misle u svojim torovima... :crazy:
Pa navijači Želje su pokazali što misle o svom klubu. Dakle nošenje ratnih zastava, isticanje parola gdje jasno kažu "Mi Bošnjaci" i jasno poslednja u nizu poruka, posjeta svom poginulom drugaru i stavljanje kape Armije na njegov grob. (što se veoma lako može provjeriti na portalima koji su sve fotografisali) To je savršeno jasno isticanje pripadnosti, između ostalog. Istina, prvi su kada treba druge prozivati za nacionalizam i ostalo.

Što se PL tiče, naše šanse su mizerne. Ali ljubitelji fudbala će zato gledati Krupu,Metelege iz Jajca, Doboj Kakanj i Vitez. Svi srećni.
Kojem?

Odlična parola HZ !

POČINJE...
[youtube][/youtube]

@Tuzlak1987
"Šteta što vas Radovan nije pobio !"
Jesi li ono tako napisao, izvini na pitanju ali se nešto ne sjećam dobro..
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 17 apr 2016, 18:38

A sada se idemo lagano zagrijavati.

Nakon Kajtaza doslo je vrijeme da plava masina pokori Kosevo.

0:2 (Lendric, Bekric)
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 17 apr 2016, 18:39

brig je napisao/la:
samirr je napisao/la: ovo su ti 4 pravila da bi bio crveni koja se gledaju:
samirr je napisao/la: jel Pandza bio zadnji igrac odbrane širokog i kao takav napravio faul nad ahmetovicem !? samo mi na ovo pitanje odgovori .
Ponovno ti pravila ostavljam u mom odgovoru, pročitaj, prevedi na google translate i to je to
Nitko ne spori da je Pandža bio zadnji ali nije svaki put to crveni karton..Imao si primjera i ranijih sezona oko ovog..

Ovaj gore još neki penal spominje :facepalm:

Poslusaj malo u vezi zadnjeg igraca.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 17 apr 2016, 18:40

Slavija zadnjih 5 utakmica bez pogodka, sreća imaju dobru zalihu bodova od 1. polusezone, ali mislim da će se dobro namučiti da ostanu u ligi...

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 17 apr 2016, 18:41

Rooney88 je napisao/la:A sada se idemo lagano zagrijavati.

Nakon Kajtaza doslo je vrijeme da plava masina pokori Kosevo.

0:2 (Lendric, Bekric)
Je li tad Dzeko igr'o za Zelju :D
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.