Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
Sad će se Muller napadati jer je rekao ono što je očigledno. Čitao sam taj članak u Avazu, s tim da ga nisam nigdje našao u njemačkim medijima.
Cudno da je i Uber Alles Kun spomenut u kontekstu lijenosti. On je taj sto na terenu radi za Dzeku ...
-
imperator10
- Kontakt:
I ja sam mislio da je havaz izmislio, ali je ovo izjavio Müller za francuske medije gdje su ga pitali sta misli o protivniku i kandidaturi Riberya za Zlatnu loptu. Teško je bilo sta reći kad ekipa u prvoj utakmici nije imala nikakvog sistema i kad su razbijeni bili poput zadnjih luzera, tako da ne znam sta su Dzeko i Aguero bolje mogli raditi.
'ta će MilerHead je napisao/la:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Zna li neko na kojem kanalu ima prenos utakmice. Unaprijed hvala.
Biće na Arena Sport BiH.Srky4 je napisao/la:Zna li neko na kojem kanalu ima prenos utakmice. Unaprijed hvala.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
HvalaFaraonTM je napisao/la:Biće na Arena Sport BiH.Srky4 je napisao/la:Zna li neko na kojem kanalu ima prenos utakmice. Unaprijed hvala.
Opsežna analiza Dijamanta od strane bloga General Poslije Bitke. Obabvezno pročitajte...
http://generalposlijebitke.b*l*o*g*s*p*o*t.com/2013/12/graanin-drugog-reda.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://generalposlijebitke.b*l*o*g*s*p*o*t.com/2013/12/graanin-drugog-reda.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Da je sretne srece pa da Mullerova izjava udari Edina u ponos pa da veceras trci ko mrcina i zabije njemu i Bayernu par komada.
Ili ce opet biti setanje.. Tesko je predvidjet.
Ili ce opet biti setanje.. Tesko je predvidjet.
U nas je jos mentalitet takav da je za napadaca sramota potrcat bez lopte i jos tolerisemo igrace poput Misimovica koji ne rade apsolutno nista defanzivno jer je "igrac poteza". Ostatak Evrope je promjenio neke stvari prije 10 godina i vise.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Pa kad ti je selektor igrao 70-ih i 80-ih, bio velemajstor, evropski Maradona, koji misli da se i danas tako moze igrati, a niko ne da da ga "kritikujes", jer nas je odveo na SP, moramo to tolerisati.Cartman je napisao/la:U nas je jos mentalitet takav da je za napadaca sramota potrcat bez lopte i jos tolerisemo igrace poput Misimovica koji ne rade apsolutno nista defanzivno jer je "igrac poteza". Ostatak Evrope je promjenio neke stvari prije 10 godina i vise.
On misli da, ako u ekipi imas 3 ofanzivna vezna i dva napadaca , mozes svakome na svijetu zabiti tri gola. (to je, uostalom i javno rekao) To je igra 80-ih, kad su se cijenili majstori sa loptom. Danas se cijene trkaci i prepune su ih ekipe.
Dzeko, itekako zna igrati nazad, trcati, boriti se. Uostalom, trenirao ga je covjek koji se zove Felix Magath. Kod njega je bio najuspjesniji i dvije godine oplođavao cijelu bundesligu.
Ma `ta ce ba levatina Miler igra za mali bayern i jos manji elf ee a nas Dzeko rastura za zmajeve tj. za veliku Bosnu hahaFaraonTM je napisao/la:'ta će MilerHead je napisao/la:
Zadnja izmjena: Cepi1981, dana/u 10 dec 2013, 17:49, ukupno mijenjano 1 put.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
-
imperator10
- Kontakt:
Ta analiza veze nema sa zdravim mozgom. Dan danas svi misle koji su se malo dofatili Football Managera da su pokupili svo znanje o fudbalu, a u stvari je suprotno.rikimo je napisao/la:Opsežna analiza Dijamanta od strane bloga General Poslije Bitke. Obabvezno procitajte...
Da uzmem ja ovako analizirati Cristiana Ronalda u par utakmica, nasho bi mu ne znam ni ja koliko gresaka u postavljanju, u defanzivi, u pogresnim kretnjama, tako da je ovo cista glupost. Kad vidim ove sve fudbalske analaticare, glava me zaboli. Pise u nekim situacijama da treba zatvarati liniju pasa, a ako je igrao imalo zna da je prakticno nemoguce zaustaviti pasove prema ljudima koji se nalazi izmedju linija. Pomjeris se 2m lijevo, onaj sto je iza tebe se pomjeri 2m desno i opet dobije loptu. Sve je u fazonu sistema i plana - ako ekipa ima plan kako, gdje i s kojom odlucnoscu zeli osvojiti loptu, onda ce je osvojiti. Njegova ekipa to nema i nije on kriv sto je tako. Ako se to ne radi punim intenzitetom, onda je neces ni osvojiti. Analizirati takticku kompetentnost covjeka koji je zbog prvenstveno svoje kretnje postigao toliko golova u karijeri, koji je u Bundesligi u kojoj se takticki nista ne smije falsch napraviti bio najbolji napadac je smijesno. Edinov problem je samo sto nije fizicki spreman kao sto je bio u ono vrijeme - i to je razlog zasto vi govorite da se setka za reprezentaciju, za klub. Problem je i sto nije izbrisao sve accounte sa drustvenih mreza i ostavio se tih sprdacina, sto se treba "odvuci" od svih stvari koji ti ometaju koncentraciju ili raspolozenje, a svakako psovke, kritike na njegov racun od strane nasih ljudi nisu bas rijetke. Po meni su to njegove greske, i ako ih uspije ispraviti, moze se vrlo brzo ocekivati povratak na nivo od kojeg su svi strepili u Europi. Mi nismo dovoljno kompetentni da analiziramo njegovo fudbalsko znanje, i ne trebamo to ni raditi.
Mislim da ce veceras Pele krenuti bojazljivo,bolje reci sa sigurnom formacijom..4:5:1,s aguerom u napadu...
Dzeko klupa..al' vid.cemo opet..
Taj miler je jednako dobar kao i lulic...sreca im pa mogu trcati puno..cak je lulic i bolji tehnicar...da je miler u laziu ne bi mog'o prismr.dit...i...
Inace da nije dijete bayerna,i da nije tu poceo karijeru...da je recimo poceo u jednom hamburgu i sl.ekipama,nikad igraca od milera ne bi bilo...ni trka mu ne bi pomogla
Taj miler je jednako dobar kao i lulic...sreca im pa mogu trcati puno..cak je lulic i bolji tehnicar...da je miler u laziu ne bi mog'o prismr.dit...i...
Inace da nije dijete bayerna,i da nije tu poceo karijeru...da je recimo poceo u jednom hamburgu i sl.ekipama,nikad igraca od milera ne bi bilo...ni trka mu ne bi pomogla
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Cepi1981 je napisao/la:Ma `ta ce ba levatina Miler igra za mali bayern i jos manji elf ee a nas Dzeko rastira za zmajeve za veliku Bosnu hahaFaraonTM je napisao/la:'ta će MilerHead je napisao/la:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- el-fighter
- Kontakt:
Veceras bi mogli zapoceti Dzeko i Negredo, mada mi se Pelegrini nesto previse nalozio za ovu utakmicu, tako da nije iskljuceno i da Aguero bude u prvih 11. Sigurno je da ce Dzeko imati veceras poluvrijeme.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- DonCorleone
- Kontakt:
Mozda bi mu pomoglo sto zna podjednako dobro igrati na tri ofanzivne pozicije, sto vrsi presing 95 minuta, sto zabija, oduzima lopte, kreira akcije itd...hurem je napisao/la:Mislim da ce veceras Pele krenuti bojazljivo,bolje reci sa sigurnom formacijom..4:5:1,s aguerom u napadu...
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Mislim da ce cuvati Aguera za Subotu protiv Arsenala a da ce Negredo sam poceti u napadu.
-
imperator10
- Kontakt:
Ne, ne, Müller je medju 5-6 najboljih igraca svijeta. Statistike ti to pokazuju i dokazuju.hurem je napisao/la:Mislim da ce veceras Pele krenuti bojazljivo,bolje reci sa sigurnom formacijom..4:5:1,s aguerom u napadu...
Muller ne zna loptu primiti. Adilović ima bolji prijem lopte od njega pa zamisli na kojem je on nivou onda. Ali zato Muller pretrči za utakmicu ko Džeko i Aguero zajedno nebitno na kojoj poziciji igrao. Veoma zahvalan igrač.
DRUG NEBI TI PUNCA