de napisi koju stara kajlo kad si lumpovao po destinacijama nepoznatim za obicne pingvine. Jesi sviro klavir negdje u ino barem 5 danaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:

de napisi koju stara kajlo kad si lumpovao po destinacijama nepoznatim za obicne pingvine. Jesi sviro klavir negdje u ino barem 5 danaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:
predmetmrznje je napisao/la:A gledaj tifoza i rasprave, skupa 6 gostovanja imaju. Djeca vam se smiju reufe
predmetmrznje je napisao/la:A gledaj tifoza i rasprave, skupa 6 gostovanja imaju. Djeca vam se smiju reufe
solinas je napisao/la:
Ah taj Mostar :kafa:
Nikad bb nije propusten osim jedne sezone kad su oni kaznjeni utakmicom bez gledaoca. Ne znam o cemu pricas. Bilo je jedne sezone problema s murijom kad su nam poceli odredjivat broj i pustat samo one koji nisu kaznjavani ali opet je raja isla i to pjeske u grupamaKrojcicaHills je napisao/la:zasto nam ti pastrmka ne objasnis kako vama zabrane gostovanje u zapadni mostar a vas stadion ??? i naso prozivat nas kako ne odemo na tekmu a koliko ste vi fulali a pred nosom vam ???? **** policija jelde ??
Fukare junacki sprintaju, a Manijaci kukavice za njima.solinas je napisao/la:Znas li ti zasto malo starija generacija Tuzlaka ima jednu posalicu,Manijaci trce pocasni krugLakoste je napisao/la: Mi igrali u BL-u a vi mislim u Mostaru, u povratku se susreli, vi po gasu. Negdje u blizini Zenice se to desilo.
Obrnuto,obrnuto..ali mlad si ti jos,kada smo se ganjali po alipasinom ti si jos evokse i duvokse gledao,normalno da neznas.Thetraphak1921 je napisao/la:Fukare junacki sprintaju, a Manijaci kukavice za njima.solinas je napisao/la:Znas li ti zasto malo starija generacija Tuzlaka ima jednu posalicu,Manijaci trce pocasni krugLakoste je napisao/la: Mi igrali u BL-u a vi mislim u Mostaru, u povratku se susreli, vi po gasu. Negdje u blizini Zenice se to desilo.
Necu da vam se petljam u pricu ali koje godine je to bilo?solinas je napisao/la:Obrnuto,obrnuto..ali mlad si ti jos,kada smo se ganjali po alipasinom ti si jos evokse i duvokse gledao,normalno da neznas.
Izgleda da je tako.Straus1921 je napisao/la:Oba. Ako jedan padne, imas drugishzna je napisao/la:Hoće li iko više reći koji je udarni fukarama, crveni ili crni trans?
Tvoja čitava grupa je vjerovatno bila u granapu kad ste u 3 navrata igrali prijateljsku sa ZrinjskimMocMahale444 je napisao/la:Daj ba sta se furate na ove lazne Mostarace jedini je Rigo opicen ovi ostali nisu otisli do granapa sami a posebno predmetSprdnje.
.
Nikad se mi sukobili nismo na APu sa ultrasima iz Beca.solinas je napisao/la:Obrnuto,obrnuto..ali mlad si ti jos,kada smo se ganjali po alipasinom ti si jos evokse i duvokse gledao,normalno da neznas.Thetraphak1921 je napisao/la:
Fukare junacki sprintaju, a Manijaci kukavice za njima.
Izlapio si ko Loza i ispirio ko Rifet.predmetmrznje je napisao/la:Tvoja čitava grupa je vjerovatno bila u granapu kad ste u 3 navrata igrali prijateljsku sa ZrinjskimMocMahale444 je napisao/la:Daj ba sta se furate na ove lazne Mostarace jedini je Rigo opicen ovi ostali nisu otisli do granapa sami a posebno predmetSprdnje.
.
valjda popust na japanke bio
kao što sam i pretpostavio. Nemaš čak ni pojma o čemu pišem. Haj sad idi u ćošak i stidi se pola sata.MocMahale444 je napisao/la:Izlapio si ko Loza i ispirio ko Rifet.predmetmrznje je napisao/la:Tvoja čitava grupa je vjerovatno bila u granapu kad ste u 3 navrata igrali prijateljsku sa Zrinjskim
Vidi degena bolan sta tebi ima ko odgovarati iole ozbiljno ti si sprdnja plus novi si kolacic pa te dodajemo.predmetmrznje je napisao/la:kao što sam i pretpostavio. Nemaš čak ni pojma o čemu pišem. Haj sad idi u ćošak i stidi se pola sata.MocMahale444 je napisao/la:Izlapio si ko Loza i ispirio ko Rifet.predmetmrznje je napisao/la:Tvoja čitava grupa je vjerovatno bila u granapu kad ste u 3 navrata igrali prijateljsku sa Zrinjskim
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], NeSamSafetee, Rule_hz, worchester i 36 gostiju.